• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Mărășești până la Cluj-Napoca Starting from 67 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Cluj-Napoca

Călătoria dvs. de la Mărășești la Cluj-Napoca cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Mărășești la Cluj-Napoca? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Mărășești la Cluj-Napoca?

Prețurile biletelor de tren de la Mărășești la Cluj-Napoca variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Mărășești la Cluj-Napoca vor costa 67 RON. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 115,96 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Mărășești la Cluj-Napoca transport tren

Cel mai bun preț 67 RON
Durata călătoriei 12 h 40 min
Călătorii pe zi 18
Prima plecare 03:43
Ultima plecare 20:35
Distanța 204 km

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
18
Transportatori
1
Prețul minim
67 RON
Prețul maxim
155,45 RON

Mărășești - Cluj-Napoca

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

80,25 RON

Data
Miercuri 13 Octombrie 2021
CFR Călători-logo
Mărășești - Cluj Napoca Est
04:25 - 14:44
CFR Călători
10h 19min
2 schimbări
CO2: 7.36kg
Cel mai ieftin
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 10 h 19 min
Mărășești - Cluj Napoca Est
07:25 - 17:44
80,25 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 10 h 3 min
Mărășești - Cluj Napoca
07:25 - 17:28
81,70 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 12 h 3 min
Mărășești - Cluj Napoca
17:35 - 05:38
81,70 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 12 h 53 min
Mărășești - Cluj Napoca
10:00 - 22:53
103,75 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 12 h 45 min
Mărășești - Cluj Napoca Est
05:57 - 18:42
110,35 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 11 h 52 min
Mărășești - Cluj Napoca Est
20:01 - 08:09
110,35 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 12 h 1 min
Mărășești - Cluj Napoca
05:57 - 17:58
115,95 RON

Cât de lungă este călătoria de la Mărășești la Cluj-Napoca cu trenul?

Călătoria între Mărășești și Cluj-Napoca este lungă de vreo 205 km și de obicei durează aproximativ 12 h 40 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 9 h 34 min. Dacă încercați să ajungeți de la Mărășești la Cluj-Napoca cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

La ce oră sunt plecările de la Mărășești la Cluj-Napoca?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Mărășești la Cluj-Napoca, care de obicei este la 03:43. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 20:35. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Mărășești la Cluj-Napoca?

În Mărășești, stațiile de plecare includ Mărășești. Când veți sosi în Cluj-Napoca, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Cluj Napoca Est și Cluj Napoca. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Mărășești spre Cluj-Napoca?

Veți putea să călătoriți de la Mărășești la Cluj-Napoca folosind companii precum CFR Călători. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 18 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 25 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Mărășești la Cluj-Napoca folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, legături directe de la Mărășești la Cluj-Napoca în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 18 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.