Gasiți un tren de la Mărășești până la Cluj-Napoca

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 52,95 RON
Durata călătoriei 16 h 25 min
Călătorii pe zi 20
Prima plecare 07:28
Ultima plecare 19:35
Distanța 204 km

Virail găsește pentru tine cele mai bune oferte de tren de la Mărășești la Cluj-Napoca.

Cu virail puteți compara prețurile trenurilor de la Mărășești la o clipire Cluj-Napoca din ochi. Ceea ce ai nevoie este doar pentru a alege data aveți de gând să plece și, dacă doriți, sortare și filtra rezultatele în preț și timp. Pentru a rezerva călătoria perfectă, virail vă va redirecționa direct la site-ul furnizorului, pentru o achiziție extrem de sigur.

Care este prețul biletelor de tren de la Mărășești la Cluj-Napoca?

Dacă aveți posibilitatea de a rezerva în avans, va fi probabil pentru a găsi bilete de avion ieftine de tren de la Mărășești la Cluj-Napoca pentru 52,95 RON. În cazul în care nu se poate planifica în avans, bilete de tren la un cost pe 116,84 RON medie Cluj-Napoca ultimul.

Ce companii feroviare oferă conexiuni cu trenul de la Mărășești pentru a Cluj-Napoca?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Mărășești la Cluj-Napoca oferite de CFR Călători.

Trenuri din Mărășești spre Cluj-Napoca

Cât timp să aveți nevoie pentru a ajunge cu trenul la Cluj-Napoca ultimul?

Durata medie a călătoriei este 16 h 25 min, dar cele mai rapide conexiuni pe care le duc la 9 h 34 min în Cluj-Napoca. Primul tren pleacă de la Mărășești la 07:28, iar ultimul pleacă la 19:35.

Care sunt stațiile de plecare și de sosire în Mărășești și Cluj-Napoca?

Puteți lua trenul spre Mărășești la Cluj-Napoca, care ajunge la Cluj Napoca Est și Cluj Napoca.

Dacă sunt flexibile cu datele de călătorie, luați în considerare întotdeauna că puteți cumpăra bilete de tren extrem de ieftine, dacă evitați deplasările în week-end și, dacă alegeți să călătoriți în timpul sezonului.

Pentru distanțe scurte, cum ar fi între Mărășești și Cluj-Napoca, autobuze și carpooling sunt alternative bune la tren, datorită costurilor reduse. De asemenea, autobuzele au avantajul de a ajunge la cele mai mici orașe în care nici o stație de tren.