Tren Braşov - Brăila prețuri de la 88,88 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile 89,08 lei
3 zile Mai mult

Braşov la Brăila cu trenul

Călătoria de la Braşov la Brăila cu trenul este de 190,42 km și durează 6 ore 8 min.. Există 6 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 04:44 și ultima la 17:08. Este posibil să călătoriți de la Braşov la Brăila cu tren pentru doar 88,88 lei sau până la 267,82 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 88,88 lei.

Cel mai mic pret88,88 lei
Durata călătoriei6 ore 8 min.
Conexiune pe zi6
Cel mai mic pret88,88 lei
Cel mai mare preț267,82 lei
Prima Plecare04:44
Ultima Plecare17:08
Distanţă190,42 km
PlecareBraşov
SosireBrăila
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Braşov la Brăila

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria dvs. de la Braşov la Brăila cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Braşov la Brăila? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Braşov la Brăila?

Prețurile biletelor de tren de la Braşov la Brăila variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Braşov la Brăila vor costa 88,88 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 184,85 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Braşov la Brăila. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Braşov la Brăila. Însă în medie veți plăti în jur de 184,85 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Braşov la Brăila cu trenul?

Distanța dintre Braşov și Brăila este aproximativ 190,42 km. În general, va dura în jur de 6 ore 8 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria între Braşov și Brăila cu trenul durează de obicei 6 ore 8 min. pentru a acoperi o distanță de 190,42 km. Cea mai scurtă călătorie de la Braşov la Brăila vă va duce 4 ore 39 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Brăila, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Braşov laBrăila?

Veți putea pleca din Braşov folosind stații precum Brasov - Stadium,Brasov, Gara,Brașov, Autogara Bartolomeu. Acestea vă conectează cu stații care includ Braila,Braila din Brăila. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Braşov, fie în Brăila, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Braşov la Brăila sunt în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Braşov la Brăila folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 6 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Braşov la Brăila folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 1 legături directe de la Braşov la Brăila în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 5 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Braşov la Brăila. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Braşov la Brăila

Bilete ieftine de tren de la Braşov la Brăila
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Braşov la Brăila.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Braşov la Brăila, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Braşov la Brăila.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Braşov la Brăila

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Braşov la Brăila

Cele mai ieftine bilete de tren Braşov - Brăila pot fi găsite până la 4,30 lei dacă aveți noroc sau 47,64 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 102,47 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Brăila cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Brăila, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Braşov la Brăila Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
13.33kg
Autobuz
14.28kg
Zbor
38.08kg
Mașină
30.47kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Braşov la Brăila cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Braşov și Brăila sunt 13.33kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Braşov și Brăila? Luând trenul între Braşov și Brăila veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 24.75kg față de un zbor, 0.95kg față de autobuz și 17.14kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Braşov la Brăila?
Un bilet de tren de la Braşov la Brăila este de 184,85 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 88,88 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Braşov la Brăila?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Braşov la Brăila este de 88,88 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Braşov și Brăila cu tren?
Distanța între Braşov și Brăila este de 190,42 km.
Cât durează călătoria cu tren între Braşov și Brăila?
Călătoria de la Braşov la Brăila durează în medie 6 ore 8 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 4 ore 39 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Braşov la Brăila?
Ruta de la Braşov la Brăila are în medie 6 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Braşov la Brăila?
Primul tren de la Braşov la Brăila pleacă la orele 04:44. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Braşov la Brăila?
Ultimul tren de la Braşov la Brăila pleacă la orele 17:08. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Braşov la Brăila?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 88,88 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Braşov la Brăila?
Există în medie 1 de la Braşov pentru a merge la Brăila.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Braşov și Brăila?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Braşov și Brăila este 4 ore 39 min..
Există un tren direct de la Braşov la Brăila?
Da, există un tren direct între Braşov și Brăila.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Braşov la Brăila?
Călătoria cu tren de la Braşov la Brăila creează 13.33kg emisii de CO2.

Treceți local de la Braşov

Rute populare

Escapade de weekend de la Braşov

Rute internaționale din Braşov și zonele din apropiere

Alte destinații de la Braşov

Principalele rute spre Brăila

Rute asemănătoare

Alte rute populare