Autobuz Iaşi - Târgovişte preturi de la 88,35 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Iaşi la Târgovişte cu autobuzul

Călătoria de la Iaşi la Târgovişte cu autobuzul este de 299,42 km și durează 11 ore 56 min.. Există 9 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:30 și ultima la 19:50. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Târgovişte cu autobuz pentru doar 88,35 lei sau până la 661,81 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 88,35 lei.

Cel mai mic pret88,35 lei
Durata călătoriei11 ore 56 min.
Conexiune pe zi9
Cel mai mic pret88,35 lei
Cel mai mare preț661,81 lei
Prima Plecare00:30
Ultima Plecare19:50
Distanţă299,42 km
PlecareIaşi
SosireTârgovişte
Transportatoriautogari, trans_polosamDetalii

Călătoria dvs. de la Iaşi la Târgovişte cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Iaşi la Târgovişte? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă să ajung de la Iaşi la Târgovişte cu autobuzul?

Când călătoriți de la Iaşi la Târgovişte, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 470,21 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 88,35 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Târgovişte. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de autobuz de la Iaşi la Târgovişte variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 470,21 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Iaşi la Târgovişte cu autobuzul?

Călătoria de la Iaşi la Târgovişte cu autobuzul va dura, de obicei, 11 ore 56 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 299,42 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 11 ore 56 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria între Iaşi și Târgovişte este lungă de vreo 299,42 km și de obicei durează aproximativ 11 ore 56 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 8 ore 25 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Iaşi la Târgovişte cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Iaşi la Târgovişte?

Veți putea pleca din Iaşi folosind stații precum Iași, Billa. Acestea vă conectează cu stații care includ Bulevardul Eroilor din Târgovişte. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Iaşi, fie în Târgovişte, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii zilnice există de la Iaşi la Târgovişte?

În medie, sunt 9 plecări zilnice de la Iaşi la Târgovişte. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 0 plecări de la Iaşi care merg direct la Târgovişte. Există 9 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Târgovişte. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de autobuz de la Iaşi la Târgovişte
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Târgovişte.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Târgovişte, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Târgovişte.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Iaşi la Târgovişte

Cele mai ieftine bilete de autobuz Iaşi - Târgovişte pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Târgovişte cu autobuzul

Când călătoriți la Târgovişte cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Iaşi la Târgovişte Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
20.96kg
Autobuz
22.46kg
Zbor
59.88kg
Mașină
47.91kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Iaşi la Târgovişte?
Un bilet de autobuz de la Iaşi la Târgovişte este de 470,21 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 88,35 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Iaşi la Târgovişte?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Iaşi la Târgovişte este de 88,35 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Târgovişte cu autobuz?
Distanța între Iaşi și Târgovişte este de 299,42 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Iaşi și Târgovişte?
Călătoria de la Iaşi la Târgovişte durează în medie 11 ore 56 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 8 ore 25 min..
Ce companii operează de la Iaşi la Târgovişte?
Ruta Iaşi - Târgovişte este acoperită de 5 operator(i). Puteți găsi pe Virail, autogari, trans_polosam, aliseb_tours_romania, MirTrans Express, exotic_travel și amic ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Iaşi la Târgovişte?
Ruta de la Iaşi la Târgovişte are în medie 9 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Iaşi la Târgovişte?
Primul autobuz de la Iaşi la Târgovişte pleacă la orele 00:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Iaşi la Târgovişte?
Ultimul autobuz de la Iaşi la Târgovişte pleacă la orele 19:50. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Târgovişte?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 88,35 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Iaşi și Târgovişte?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Iaşi și Târgovişte este 8 ore 25 min..
Există un autobuz direct de la Iaşi la Târgovişte?
Da, există un autobuz direct între Iaşi și Târgovişte.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Iaşi la Târgovişte?
Călătoria cu autobuz de la Iaşi la Târgovişte creează 22.46kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Rute internaționale din Iaşi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Târgovişte

Rute asemănătoare

Alte rute populare