Autobuz Iaşi - Piatra Neamţ preturi de la 83,41 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 80,14 lei
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Iaşi la Piatra Neamţ cu autobuzul

Călătoria de la Iaşi la Piatra Neamţ cu autobuzul este de 100,04 km și durează 1 oră 45 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 22:30 și ultima la 22:30. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Piatra Neamţ cu autobuz pentru doar 83,41 lei sau până la 84,05 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 83,41 lei.

Cel mai mic pret83,41 lei
Durata călătoriei1 oră 45 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret83,41 lei
Cel mai mare preț84,05 lei
Prima Plecare22:30
Ultima Plecare22:30
Distanţă100,04 km
PlecareIaşi
SosirePiatra Neamţ
TransportatoriGAL Trans

Autobuz Bilete de la Iași la Piatra Neamţ

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Iaşi la Piatra Neamţ

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Iaşi la Piatra Neamţ. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă să ajung de la Iaşi la Piatra Neamţ cu autobuzul?

Când călătoriți de la Iaşi la Piatra Neamţ, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 83,70 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 83,41 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Piatra Neamţ. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Piatra Neamţ. În medie, însă, veți plăti în jur de 83,70 lei pentru un bilet de autobuz. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.

Cât durează să ajung de la Iaşi la Piatra Neamţ cu autobuzul?

Călătoria de la Iaşi la Piatra Neamţ cu autobuzul va dura, de obicei, 1 oră 45 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 100,04 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 1 oră 45 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Distanța dintre Iaşi și Piatra Neamţ este în jur de 100,04 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 1 oră 45 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Iaşi și Piatra Neamţ durează 1 oră 45 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Iaşi la Piatra Neamţ?

În general, prima plecare a zilei din Iaşi va fi la 22:30, iar ultima plecare va fi la 22:30. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Iaşi la Piatra Neamţ se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Iaşi la Piatra Neamţ la 22:30. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 22:30. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Iaşi la Piatra Neamţ?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Iaşi de la următoarele stații: Iași, Billa. Sosind la Piatra Neamţ, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Piatra Neamt (Romania),Piatra Neamţ. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Piatra Neamţ.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Iaşi la Piatra Neamţ?

Dacă vreți să ajungeți de la Iaşi la Piatra Neamţ, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 1 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 1 călătorii directe între Iaşi și Piatra Neamţ. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Piatra Neamţ. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Piatra Neamţ

Bilete ieftine de autobuz de la Iaşi la Piatra Neamţ
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Piatra Neamţ.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Piatra Neamţ, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Piatra Neamţ.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Piatra Neamţ

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 51,45 lei la 83,46 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 38% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Iaşi la Piatra Neamţ

Cele mai ieftine bilete de autobuz Iaşi - Piatra Neamţ pot fi găsite până la 8,21 lei dacă aveți noroc sau 50,60 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 83,17 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Piatra Neamţ cu autobuzul

Când călătoriți la Piatra Neamţ cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Iaşi la Piatra Neamţ Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
7kg
Autobuz
7.5kg
Zbor
20.01kg
Mașină
16.01kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Iaşi la Piatra Neamţ?
Un bilet de autobuz de la Iaşi la Piatra Neamţ este de 83,70 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 83,41 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Iaşi la Piatra Neamţ?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Iaşi la Piatra Neamţ este de 83,41 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Piatra Neamţ cu autobuz?
Distanța între Iaşi și Piatra Neamţ este de 100,04 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Iaşi și Piatra Neamţ?
Călătoria de la Iaşi la Piatra Neamţ durează în medie 1 oră 45 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 45 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Iaşi la Piatra Neamţ?
Ruta de la Iaşi la Piatra Neamţ are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Iaşi la Piatra Neamţ?
Primul autobuz de la Iaşi la Piatra Neamţ pleacă la orele 22:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Iaşi la Piatra Neamţ?
Ultimul autobuz de la Iaşi la Piatra Neamţ pleacă la orele 22:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Piatra Neamţ?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 83,41 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la Piatra Neamţ?
Există în medie 1 de la Iaşi pentru a merge la Piatra Neamţ.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Iaşi și Piatra Neamţ?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Iaşi și Piatra Neamţ este 1 oră 45 min..
Există un autobuz direct de la Iaşi la Piatra Neamţ?
Da, există un autobuz direct între Iaşi și Piatra Neamţ.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Iaşi la Piatra Neamţ?
Călătoria cu autobuz de la Iaşi la Piatra Neamţ creează 7.5kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Rute internaționale din Iaşi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Piatra Neamţ

Rute asemănătoare

Alte rute populare