Autobuz Iaşi - Reşiţa preturi de la 332,66 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Iaşi la Reşiţa cu autobuzul

Călătoria de la Iaşi la Reşiţa cu autobuzul este de 486,17 km și durează 30 ore 59 min.. Există 6 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:30 și ultima la 19:50. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Reşiţa cu autobuz pentru doar 332,66 lei sau până la 581,82 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 332,66 lei.

Cel mai mic pret332,66 lei
Durata călătoriei30 ore 59 min.
Conexiune pe zi6
Cel mai mic pret332,66 lei
Cel mai mare preț581,82 lei
Prima Plecare00:30
Ultima Plecare19:50
Distanţă486,17 km
PlecareIaşi
SosireReşiţa
Transportatorialiseb_tours_romania, romfour_romaniaDetalii

Ajungeți de la Iaşi la Reşiţa cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Iaşi la Reşiţa? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă să ajung de la Iaşi la Reşiţa cu autobuzul?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Reşiţa. În medie, însă, veți plăti în jur de 395,06 lei pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 332,66 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Reşiţa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Iaşi la Reşiţa, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 395,06 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât de lungă este călătoria de la Iaşi la Reşiţa cu autobuzul?

Distanța dintre Iaşi și Reşiţa este aproximativ 486,17 km. În general, va dura în jur de 30 ore 59 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Distanța dintre Iaşi și Reşiţa este în jur de 486,17 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 30 ore 59 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Iaşi și Reşiţa durează 20 ore 20 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Când călătoresc de la Iaşi la Reşiţa cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Iaşi și Reşiţa. Vă puteți începe călătoria în Iaşi la stații precum Iași, Billa. Acestea se leagă de stații care includ Resita din Reşiţa. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Iaşi la Reşiţa.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Iaşi la Reşiţa?

Veți putea să călătoriți de la Iaşi la Reşiţa folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 6 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Iaşi la Reşiţa folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 0 legături directe de la Iaşi la Reşiţa în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 6 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Reşiţa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de autobuz de la Iaşi la Reşiţa
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Reşiţa.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Reşiţa, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Reşiţa.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Iaşi la Reşiţa

Cele mai ieftine bilete de autobuz Iaşi - Reşiţa pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Reşiţa cu autobuzul

Când călătoriți la Reşiţa cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Iaşi la Reşiţa Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
34.03kg
Autobuz
36.46kg
Zbor
97.23kg
Mașină
77.79kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Iaşi la Reşiţa?
Un bilet de autobuz de la Iaşi la Reşiţa este de 395,06 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 332,66 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Iaşi la Reşiţa?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Iaşi la Reşiţa este de 332,66 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Reşiţa cu autobuz?
Distanța între Iaşi și Reşiţa este de 486,17 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Iaşi și Reşiţa?
Călătoria de la Iaşi la Reşiţa durează în medie 30 ore 59 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 20 ore 20 min..
Ce companii operează de la Iaşi la Reşiţa?
Ruta Iaşi - Reşiţa este acoperită de 6 operator(i). Puteți găsi pe Virail, aliseb_tours_romania, romfour_romania, autogari, tarsin, exotic_travel, TransMarin și eurofratello ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Iaşi la Reşiţa?
Ruta de la Iaşi la Reşiţa are în medie 6 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Iaşi la Reşiţa?
Primul autobuz de la Iaşi la Reşiţa pleacă la orele 00:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Iaşi la Reşiţa?
Ultimul autobuz de la Iaşi la Reşiţa pleacă la orele 19:50. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Reşiţa?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 332,66 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Iaşi și Reşiţa?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Iaşi și Reşiţa este 20 ore 20 min..
Există un autobuz direct de la Iaşi la Reşiţa?
Da, există un autobuz direct între Iaşi și Reşiţa.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Iaşi la Reşiţa?
Călătoria cu autobuz de la Iaşi la Reşiţa creează 36.46kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Rute internaționale din Iaşi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Reşiţa

Rute asemănătoare

Alte rute populare