Tren Mondolfo - Bologna prețuri de la 33,72 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Mondolfo la Bologna cu trenul

Călătoria de la Mondolfo la Bologna cu trenul este de 163,18 km și durează 2 ore 25 min.. Există 21 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:04 și ultima la 23:04. Este posibil să călătoriți de la Mondolfo la Bologna cu tren pentru doar 33,72 lei sau până la 240,41 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 33,72 lei.

Cel mai mic pret33,72 lei
Durata călătoriei2 ore 25 min.
Conexiune pe zi21
Cel mai mic pret33,72 lei
Cel mai mare preț240,41 lei
Prima Plecare05:04
Ultima Plecare23:04
Distanţă163,18 km
PlecareMondolfo
SosireBologna
TransportatoriTrenitalia

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Mondolfo la Bologna

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Mondolfo la Bologna. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Mondolfo la Bologna?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Mondolfo la Bologna costă 33,72 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 82,04 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Mondolfo la Bologna.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Mondolfo la Bologna. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 82,04 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Mondolfo la Bologna.

Cât de lungă este călătoria de la Mondolfo la Bologna cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 2 ore 25 min.. Atât durează să traversați 163,18 km de la Mondolfo la Bologna. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Mondolfo la Bologna ar putea să dureze mai mult de 2 ore 25 min.. Călătoria între Mondolfo și Bologna cu trenul durează de obicei 2 ore 25 min. pentru a acoperi o distanță de 163,18 km. Cea mai scurtă călătorie de la Mondolfo la Bologna vă va duce 1 oră 54 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Bologna, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

La ce oră sunt plecările de la Mondolfo la Bologna?

Prima plecare zilnică de la Mondolfo la Bologna este la 05:04, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 23:04. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Mondolfo și Bologna. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Mondolfo la Bologna, care de obicei este la 05:04. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 23:04. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Mondolfo la Bologna?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Mondolfo și Bologna. Vă puteți începe călătoria în Mondolfo la stații precum . Acestea se leagă de stații care includ Casalecchio - Garibaldi,BOLONIA,Bologna / Borgo Panigale Airport,Bologna Central Station din Bologna. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Mondolfo la Bologna.

Câte călătorii zilnice există de la Mondolfo la Bologna?

Ruta de la Mondolfo la Bologna este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Mondolfo de 21 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Mondolfo la Bologna, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 10 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 11 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Mondolfo la Bologna. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la Mondolfo la Bologna
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Mondolfo la Bologna.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Mondolfo la Bologna, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Mondolfo la Bologna.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Mondolfo la Bologna

Cele mai ieftine bilete de tren Mondolfo - Bologna pot fi găsite până la 90,30 lei dacă aveți noroc sau 98,40 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 104,86 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Bologna cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Bologna, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord Trenitalia de la Mondolfo la Bologna
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Mondolfo la Bologna cu train.
Facilităţi Trenitalia
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Mondolfo la Bologna Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
11.42kg
Autobuz
12.24kg
Zbor
32.64kg
Mașină
26.11kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Mondolfo la Bologna cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Mondolfo și Bologna sunt 11.42kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Mondolfo și Bologna? Luând trenul între Mondolfo și Bologna veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 21.22kg față de un zbor, 0.82kg față de autobuz și 14.69kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Mondolfo la Bologna?
Un bilet de tren de la Mondolfo la Bologna este de 82,04 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 33,72 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Mondolfo la Bologna?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Mondolfo la Bologna este de 33,72 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Mondolfo și Bologna cu tren?
Distanța între Mondolfo și Bologna este de 163,18 km.
Cât durează călătoria cu tren între Mondolfo și Bologna?
Călătoria de la Mondolfo la Bologna durează în medie 2 ore 25 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 54 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Mondolfo la Bologna?
Ruta de la Mondolfo la Bologna are în medie 21 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Mondolfo la Bologna?
Primul tren de la Mondolfo la Bologna pleacă la orele 05:04. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Mondolfo la Bologna?
Ultimul tren de la Mondolfo la Bologna pleacă la orele 23:04. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Mondolfo la Bologna?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 33,72 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Mondolfo la Bologna?
Există în medie 10 de la Mondolfo pentru a merge la Bologna.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Mondolfo și Bologna?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Mondolfo și Bologna este 1 oră 54 min..
Există un tren direct de la Mondolfo la Bologna?
Da, există un tren direct între Mondolfo și Bologna.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Mondolfo la Bologna?
Călătoria cu tren de la Mondolfo la Bologna creează 11.42kg emisii de CO2.