Tren Milano - Trecate prețuri de la 25,41 lei

Începe de la
25,41 lei
Descoperă

Milano la Trecate de la tren

Călătoria de la Milano la Trecate de la tren este de 35,5 km și durează 1 oră 10 min.. Există 201 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 05:27 și ultima la 23:19. Este posibil să călătoriți de la Milano la Trecate cu tren pentru doar 25,41 lei sau până la 90,89 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 25,41 lei.

Cel mai mic pret25,41 lei
Durata călătoriei1 oră 10 min.
Conexiune pe zi201
Cel mai mic pret25,41 lei
Cel mai mare preț90,89 lei
Prima Plecare05:27
Ultima Plecare23:19
Distanţă35,5 km
PlecareMilano
SosireTrecate
TransportatoriRegionale Veloce

Tren Bilete de la Milan la Trecate

Data plecării
duminică, 10 dec. 2023

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Milano la Trecate

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Milano la Trecate? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Milano la Trecate, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă să ajung de la Milano la Trecate cu trenul?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Milano la Trecate costă 25,41 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 32,59 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Milano la Trecate.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Milano la Trecate. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Milano la Trecate. Însă în medie veți plăti în jur de 32,59 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât timp va dura să merg de la Milano la Trecate cu trenul?

Călătoria între Milano și Trecate cu trenul este aproximativ 35,5 km. Vă va lua cam 1 oră 10 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Distanța dintre Milano și Trecate este în jur de 35,5 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 1 oră 10 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Milano și Trecate durează 0 ore 42 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Când sunt plecările de la Milano la Trecate?

Prima călătorie a zilei pornește de la Milano la 05:27. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 23:19. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Milano și Trecate. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță. În general, prima plecare a serii din Milano va fi la 05:27, iar ultima plecare va fi la 23:19. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Milano la Trecate se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Milano la Trecate?

Veți putea pleca din Milano folosind stații precum . Acestea vă conectează cu stații care includ din Trecate. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Milano, fie în Trecate, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Milano spre Trecate?

Dacă vreți să ajungeți de la Milano la Trecate, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 201 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 21 călătorii directe între Milano și Trecate. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 180 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Milano la Trecate. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Milan la Trecate

Bilete ieftine de tren de la Milano la Trecate
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Milano la Trecate.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Milano la Trecate, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Milano la Trecate.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Milan la Trecate

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Milano la Trecate

Cele mai ieftine bilete de tren Milano - Trecate pot fi găsite până la 23,45 lei dacă aveți noroc sau 24,10 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 24,43 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Trecate cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Trecate, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord Frecciarossa de la Milano la Trecate
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Milano la Trecate cu train.
Facilităţi Frecciarossa
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Milano la Trecate Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
2.49kg
Autobuz
2.66kg
Zbor
7.1kg
Mașină
5.68kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Milano la Trecate cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Milano și Trecate sunt 2.49kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Milano și Trecate? Luând trenul între Milano și Trecate veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 4.61kg față de un zbor, 0.17kg față de autobuz și 3.19kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Milano la Trecate?
Un bilet de tren de la Milano la Trecate este de 32,59 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 25,41 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Milano la Trecate?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Milano la Trecate este de 25,41 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Milano și Trecate cu tren?
Distanța între Milano și Trecate este de 35,5 km.
Cât durează călătoria cu tren între Milano și Trecate?
Călătoria de la Milano la Trecate durează în medie 1 oră 10 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 42 min..
Ce companii operează de la Milano la Trecate?
Ruta Milano - Trecate este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Regionale Veloce și Frecciarossa ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Milano la Trecate?
Ruta de la Milano la Trecate are în medie 201 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Milano la Trecate?
Primul tren de la Milano la Trecate pleacă la orele 05:27. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Milano la Trecate?
Ultimul tren de la Milano la Trecate pleacă la orele 23:19. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Milano la Trecate?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 25,41 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Milano la Trecate?
Există în medie 21 de la Milano pentru a merge la Trecate.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Milano și Trecate?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Milano și Trecate este 0 ore 42 min..
Există un tren direct de la Milano la Trecate?
Da, există un tren direct între Milano și Trecate.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Milano la Trecate?
Călătoria cu tren de la Milano la Trecate creează 2.49kg emisii de CO2.

Treceți local de la Milano

Rute populare

Escapade de weekend de la Milano

Rute internaționale din Milano și zonele din apropiere

Alte destinații de la Milano

Rute asemănătoare

Alte rute populare