Tren Milano - Trecate prețuri de la 25,41 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Milano la Trecate cu trenul

Călătoria de la Milano la Trecate cu trenul este de 35,5 km și durează 1 oră 10 min.. Există 284 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:37 și ultima la 23:49. Este posibil să călătoriți de la Milano la Trecate cu tren pentru doar 25,41 lei sau până la 603,95 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 25,41 lei.

Cel mai mic pret25,41 lei
Durata călătoriei1 oră 10 min.
Conexiune pe zi284
Cel mai mic pret25,41 lei
Cel mai mare preț603,95 lei
Prima Plecare05:37
Ultima Plecare23:49
Distanţă35,5 km
PlecareMilano
SosireTrecate
TransportatoriFrecciarossa, Regionale Veloce

Tren Bilete de la Milano la Trecate

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Milano la Trecate

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Milano la Trecate? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Milano la Trecate, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă să ajung de la Milano la Trecate cu trenul?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Milano la Trecate costă 25,41 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 38,11 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Milano la Trecate.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Milano la Trecate. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Milano la Trecate. Însă în medie veți plăti în jur de 38,11 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât timp va dura să merg de la Milano la Trecate cu trenul?

Călătoria între Milano și Trecate cu trenul este aproximativ 35,5 km. Vă va lua cam 1 oră 10 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Distanța dintre Milano și Trecate este în jur de 35,5 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 1 oră 10 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Milano și Trecate durează 0 ore 42 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Când sunt plecările de la Milano la Trecate?

Prima călătorie a zilei pornește de la Milano la 05:37. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 23:49. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Milano și Trecate. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță. În general, prima plecare a serii din Milano va fi la 05:37, iar ultima plecare va fi la 23:49. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Milano la Trecate se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Milano la Trecate?

Veți putea pleca din Milano folosind stații precum Milan (Malpensa Aeroporto Terminal 1),Milan Linate Airport (LIN),Milano, Lambrate,MILANO,Milano, Lampugnano,Milano Centrale,Milan - San Donato,Milano, Sesto San Giovanni,Milano Cadorna,Milan Rogoredo,Milan Bergamo Airport (BGY),Rho - Fiera Milano,Milano - Porta Garibaldi. Acestea vă conectează cu stații care includ Trecate Train Station din Trecate. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Milano, fie în Trecate, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Milano spre Trecate?

Dacă vreți să ajungeți de la Milano la Trecate, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 284 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 31 călătorii directe între Milano și Trecate. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 253 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Milano la Trecate. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Milano la Trecate

Bilete ieftine de tren de la Milano la Trecate
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Milano la Trecate.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Milano la Trecate, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Milano la Trecate.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Milano la Trecate

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Milano la Trecate

Cele mai ieftine bilete de tren Milano - Trecate pot fi găsite până la 23,45 lei dacă aveți noroc sau 24,10 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 24,43 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Trecate cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Trecate, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Frecciarossa, operat de Trenitalia, compania națională de căi ferate, este un serviciu de trenuri de mare viteză renumit în Italia. Trenurile FRECCIAROSSA, care ating viteze de până la 300 km/h, leagă orașe importante, inclusiv Roma, Milano, Napoli, Florența și Torino.

Tipuri de bilete și facilități de la Milano la Trecate

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de Frecciarossa atunci când călătoriți de la Milano la Trecate.

Standard

Standard este nivelul de bază al serviciului și include un scaun confortabil și acces la serviciile de bază la bord. Autocarele 5-8 sunt pentru nivelul Standard cu scaune îmbrăcate în piele ecologică gri.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Premium

Serviciul premium include un scaun mai larg, mai mult spațiu pentru picioare și acces la facilități suplimentare, cum ar fi o băutură de bun venit și o selecție de ziare. Autocarul 4 de pe trenul Frecciarossa 1000 este rezervat pentru nivelul Premium.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Executive

Executive este cel mai înalt nivel de servicii și include toate facilitățile de la nivel Business, precum și un sistem de divertisment personal și mese gourmet servite de un bucătar dedicat la bord.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Business

Serviciile de afaceri sunt concepute pentru călătorii de afaceri și includ toate facilitățile de la nivelul Premium, precum și acces la un Business Lounge dedicat și îmbarcare prioritară. Autocarele 2 și 3 ale Frecciarossa 1000 sunt rezervate pentru nivelul de serviciu Business.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

bicycle Bicicleta open icon close icon
Bicicletele pliabile sunt permise ca bagaj de mână, în timp ce bicicletele nepliabile trebuie să fie dezasamblate și plasate în cutii de călătorie prezentate conducătorului sau personalului peronului înainte de îmbarcare și depozitate într-o anumită parte a trenului.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Indiferent de vremea de afară, rămâi confortabil cu aer condiționat la bord.
wifi Wifi open icon close icon
În trenurile Frecciarossa este disponibil WiFi gratuit. Folosiți serviciul Portale FRECCE pentru a viziona filme, TV și pentru a afla știri. De asemenea, oferă actualizări de călătorie și opțiuni suplimentare de rezervare.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Cauți liniște? Frecciarossa oferă zone liniştite desemnate pentru Business Class, pentru a asigura o călătorie liniştită, fără distrageri.
power_sockets Prize open icon close icon
Indiferent de model – fie că este vorba de ETR 500, ETR 600, ETR 700 sau ETR 1000 – fiecare scaun vine cu priza sa de alimentare pentru a vă menține dispozitivele încărcate.
luggage Bagaje open icon close icon
Pe trenurile Frecciarossa, nu te vei confrunta cu nicio restricție privind cantitatea de bagaje pe care o poți aduce la bord. Puteți depozita cu ușurință genți și articole mici în rafturile de deasupra capului sau sub scaunul dvs., în timp ce valizele mai mari pot fi plasate în rafturile pentru bagaje situate în compartimente sau în apropierea ușilor exterioare.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Asistența specială este la un apel pentru cei care au nevoie de ea. Formați numărul gratuit 800 90 60 60 de la liniile fixe italiene sau numărul internațional +3902323232 de pe orice telefon, inclusiv din străinătate.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Potolește-ți foamea la FrecciaBistrò, staționat în centrul trenului. Sau, pentru un plus de confort, comandați direct la locul dvs. prin EasyBistrò de la Portale FRECCE. Călătorii din clasele Premium și Business primesc gustări și băuturi gratuite, în timp ce pasagerii clasei Executive se bucură de mese gourmet organizate de bucătarul Carlo Cracc.
Servicii la bord Frecciarossa de la Milano la Trecate
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Milano la Trecate cu train.
Facilităţi Frecciarossa
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Milano la Trecate Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
2.49kg
Autobuz
2.66kg
Zbor
7.1kg
Mașină
5.68kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Milano la Trecate cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Milano și Trecate sunt 2.49kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Milano și Trecate? Luând trenul între Milano și Trecate veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 4.61kg față de un zbor, 0.17kg față de autobuz și 3.19kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Milano la Trecate?
Un bilet de tren de la Milano la Trecate este de 38,11 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 25,41 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Milano la Trecate?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Milano la Trecate este de 25,41 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Milano și Trecate cu tren?
Distanța între Milano și Trecate este de 35,5 km.
Cât durează călătoria cu tren între Milano și Trecate?
Călătoria de la Milano la Trecate durează în medie 1 oră 10 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 42 min..
Ce companii operează de la Milano la Trecate?
Ruta Milano - Trecate este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Frecciarossa și Regionale Veloce ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Milano la Trecate?
Ruta de la Milano la Trecate are în medie 284 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Milano la Trecate?
Primul tren de la Milano la Trecate pleacă la orele 05:37. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Milano la Trecate?
Ultimul tren de la Milano la Trecate pleacă la orele 23:49. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Milano la Trecate?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 25,41 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Milano la Trecate?
Există în medie 31 de la Milano pentru a merge la Trecate.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Milano și Trecate?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Milano și Trecate este 0 ore 42 min..
Există un tren direct de la Milano la Trecate?
Da, există un tren direct între Milano și Trecate.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Milano la Trecate?
Călătoria cu tren de la Milano la Trecate creează 2.49kg emisii de CO2.

Treceți local de la Milano

Rute populare

Escapade de weekend de la Milano

Rute internaționale din Milano și zonele din apropiere

Alte destinații de la Milano

Rute asemănătoare

Alte rute populare