Tren Craiova - Beclean prețuri de la 25,02 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

Craiova la Beclean cu trenul

Călătoria de la Craiova la Beclean cu trenul este de 320,5 km și durează 9 ore 18 min.. Există 10 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 02:03 și ultima la 18:20. Este posibil să călătoriți de la Craiova la Beclean cu tren pentru doar 25,02 lei sau până la 265,48 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 25,02 lei.

Cel mai mic pret25,02 lei
Durata călătoriei9 ore 18 min.
Conexiune pe zi10
Cel mai mic pret25,02 lei
Cel mai mare preț265,48 lei
Prima Plecare02:03
Ultima Plecare18:20
Distanţă320,5 km
PlecareCraiova
SosireBeclean
TransportatoriCFR Calatori, Astra Trans CarpaticDetalii

Tren Bilete de la Craiova la Beclean, Bistrita-Nasaud County

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Craiova la Beclean cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Craiova la Beclean. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Craiova la Beclean?

Prețurile biletelor de tren de la Craiova la Beclean variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Craiova la Beclean vor costa 25,02 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 143,46 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Craiova la Beclean. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Craiova la Beclean. Însă în medie veți plăti în jur de 143,46 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât timp va dura să merg de la Craiova la Beclean cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 9 ore 18 min.. Atât durează să traversați 320,5 km de la Craiova la Beclean. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Craiova la Beclean ar putea să dureze mai mult de 9 ore 18 min.. Călătoria de la Craiova la Beclean acoperă o distanță de 320,5 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 9 ore 18 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 2 ore 38 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Craiova la Beclean făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când călătoresc de la Craiova la Beclean cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Veți putea pleca din Craiova folosind stații precum Craiova International Airport, CRA,Craiova Bulevardul Decebal,CRAIOVA. Acestea vă conectează cu stații care includ BECLEAN din Beclean. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Craiova, fie în Beclean, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Craiova la Beclean?

În medie, sunt 10 plecări zilnice de la Craiova la Beclean. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 0 plecări de la Craiova care merg direct la Beclean. Există 10 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Craiova la Beclean. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Craiova la Beclean, Bistrita-Nasaud County

Bilete ieftine de tren de la Craiova la Beclean
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Craiova la Beclean.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Craiova la Beclean, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Craiova la Beclean.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Craiova la Beclean, Bistrita-Nasaud County

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Craiova la Beclean

Cele mai ieftine bilete de tren Craiova - Beclean pot fi găsite până la 25,02 lei dacă aveți noroc sau 66,94 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 221,74 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Beclean cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Beclean, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori, Astra Trans Carpatic și Softrans de la Craiova la Beclean
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Craiova la Beclean cu train.
Facilităţi CFR Calatori Astra Trans Carpatic Softrans Interregional Calatori
quiet_zone Zona de liniste check cross cross cross
wifi Wifi check cross cross cross
power_sockets Prize check cross cross cross
luggage Bagaje check cross cross check
accessibility Accesibilitate check cross cross cross
food_and_drink Mancare si bautura check check check check
air_con Aer condiționat check cross cross cross
bicycle Bicicleta check check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check check

Craiova la Beclean Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
22.44kg
Autobuz
24.04kg
Zbor
64.1kg
Mașină
51.28kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Craiova la Beclean cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Craiova și Beclean sunt 22.44kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Craiova și Beclean? Luând trenul între Craiova și Beclean veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 41.66kg față de un zbor, 1.6kg față de autobuz și 28.84kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Craiova la Beclean?
Un bilet de tren de la Craiova la Beclean este de 143,46 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 25,02 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Craiova la Beclean?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Craiova la Beclean este de 25,02 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Craiova și Beclean cu tren?
Distanța între Craiova și Beclean este de 320,5 km.
Cât durează călătoria cu tren între Craiova și Beclean?
Călătoria de la Craiova la Beclean durează în medie 9 ore 18 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 38 min..
Ce companii operează de la Craiova la Beclean?
Ruta Craiova - Beclean este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori, Astra Trans Carpatic, Softrans și Interregional Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Craiova la Beclean?
Ruta de la Craiova la Beclean are în medie 10 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Craiova la Beclean?
Primul tren de la Craiova la Beclean pleacă la orele 02:03. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Craiova la Beclean?
Ultimul tren de la Craiova la Beclean pleacă la orele 18:20. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Craiova la Beclean?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 25,02 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Craiova și Beclean?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Craiova și Beclean este 2 ore 38 min..
Există un tren direct de la Craiova la Beclean?
Da, există un tren direct între Craiova și Beclean.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Craiova la Beclean?
Călătoria cu tren de la Craiova la Beclean creează 22.44kg emisii de CO2.

Treceți local de la Craiova

Rute populare

Escapade de weekend de la Craiova

Rute internaționale din Craiova și zonele din apropiere

Alte destinații de la Craiova

Principalele rute spre Beclean

Rute asemănătoare

Alte rute populare