Tren Bacău - București prețuri de la 98,22 lei

Începe de la
98,22 lei

Bacău la București de la tren

Călătoria de la Bacău la București de la tren este de 245,54 km și durează 4 ore 22 min.. Există 12 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 01:16 și ultima la 17:57. Este posibil să călătoriți de la Bacău la București cu tren pentru doar 98,22 lei sau până la 281,41 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 98,22 lei.

Cel mai mic pret98,22 lei
Durata călătoriei4 ore 22 min.
Conexiune pe zi12
Cel mai mic pret98,22 lei
Cel mai mare preț281,41 lei
Prima Plecare01:16
Ultima Plecare17:57
Distanţă245,54 km
PlecareBacău
SosireBucurești
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Bacău la Bucharest

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Bacău la București

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Bacău la București. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă să ajung de la Bacău la București cu trenul?

Prețurile biletelor de tren de la Bacău la București variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Bacău la București vor costa 98,22 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 145,27 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Bacău la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Bacău la București, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 145,27 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât durează călătoria de la Bacău la București cu trenul?

Distanța dintre Bacău și București este aproximativ 245,54 km. În general, va dura în jur de 4 ore 22 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Distanța dintre Bacău și București este în jur de 245,54 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 4 ore 22 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Bacău și București durează 3 ore 56 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Bacău la București?

În Bacău, stațiile de plecare includ . Când veți sosi în București, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum . Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii zilnice există de la Bacău la București?

Dacă vreți să ajungeți de la Bacău la București, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 12 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 12 călătorii directe între Bacău și București. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Bacău la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bacău la Bucharest

Bilete ieftine de tren de la Bacău la București
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Bacău la București.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Bacău la București, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Bacău la București.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bacău la Bucharest

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 30,10 lei la 82,87 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 64% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Bacău la București

Cele mai ieftine bilete de tren Bacău - București pot fi găsite până la 63,13 lei dacă aveți noroc sau 71,12 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 76,76 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la București cu trenul

Când călătoriți cu trenul către București, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Bacău la București Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
17.19kg
Autobuz
18.42kg
Zbor
49.11kg
Mașină
39.29kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Bacău la București cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Bacău și București sunt 17.19kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Bacău și București? Luând trenul între Bacău și București veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 31.92kg față de un zbor, 1.23kg față de autobuz și 22.1kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Bacău la București?
Un bilet de tren de la Bacău la București este de 145,27 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 98,22 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Bacău la București?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Bacău la București este de 98,22 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Bacău și București cu tren?
Distanța între Bacău și București este de 245,54 km.
Cât durează călătoria cu tren între Bacău și București?
Călătoria de la Bacău la București durează în medie 4 ore 22 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 56 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Bacău la București?
Ruta de la Bacău la București are în medie 12 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Bacău la București?
Primul tren de la Bacău la București pleacă la orele 01:16. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Bacău la București?
Ultimul tren de la Bacău la București pleacă la orele 17:57. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Bacău la București?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 98,22 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Bacău la București?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Bacău pentru a merge la București. Puteți merge de la Bacau Strada Gării și puteți ajunge la București Autogara Militari, București Gara Basarab, Henri Coandă International Airport, Bukarest Autogara Rahova, Gara Bucureşti Nord și Bucharest Filaret Bus Station.
Câte conexiuni directe merg de la Bacău la București?
Există în medie 12 de la Bacău pentru a merge la București.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Bacău și București?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Bacău și București este 3 ore 56 min..
Există un tren direct de la Bacău la București?
Da, există un tren direct între Bacău și București.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Bacău la București?
Călătoria cu tren de la Bacău la București creează 17.19kg emisii de CO2.

Treceți local de la Bacău

Rute populare

Escapade de weekend de la Bacău

Rute internaționale din Bacău și zonele din apropiere

Alte destinații de la Bacău

Principalele rute spre București

Rute asemănătoare

Alte rute populare