Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Bacău până la București Starting from 43,30 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in București

Descoperă

Ajungeți de la Bacău la București cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Bacău la București? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Bacău la București, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă biletele de tren de la Bacău la București?

Prețurile biletelor de tren de la Bacău la București variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Bacău la București vor costa 43,30 RON. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 69,55 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Bacău la București transport tren

Cel mai bun preț 60,90 RON
Durata călătoriei 5 h 54 min
Călătorii pe zi 32
Prima plecare 02:42
Ultima plecare 19:51
Distanța 245 km

Prețul biletului Bacău - București în fiecare zi

 
Azi
68,55 RON
34,11 RON
Mâine
68,55 RON
38,98 RON
În 2 zile
68,55 RON
34,11 RON
În 3 zile
Detalii
Detalii
În 4 zile
64,80 RON
Detalii
În 5 zile
68,55 RON
38,98 RON
În 6 zile
64,80 RON
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
22
Transportatori
1
Prețul minim
43,30 RON
Prețul maxim
122,85 RON

Bacău - București

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

64,80 RON

Data
Duminică 12 Decembrie 2021
CFR Călători-logo
Lespezi Bacău hc - București Băneasa
08:28 - 15:14
CFR Călători
6h 46min
2 schimbări
CO2: 8.83kg
Cel mai ieftin
CFR Călători-logo
CFR Călători
2 schimbări
Durata: 7 h 29 min
Lespezi Bacău Hc - București Băneasa
10:26 - 17:55
68,55 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
1 schimbare
Durata: 7 h 4 min
Lespezi Bacău Hc - București Nord
09:58 - 17:02
68,85 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
1 schimbare
Durata: 5 h 10 min
Bacău - București Băneasa
12:45 - 17:55
68,85 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
3 schimbări
Durata: 11 h 52 min
Lespezi Bacău Hc - București Obor
21:55 - 10:03
68,95 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
1 schimbare
Durata: 5 h 18 min
Lespezi Bacău Hc - București Nord
08:01 - 13:19
69,30 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
1 schimbare
Durata: 6 h 36 min
Lespezi Bacău Hc - București Nord
10:26 - 17:02
69,30 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
1 schimbare
Durata: 5 h 12 min
Lespezi Bacău Hc - București Nord
17:35 - 22:47
69,30 RON

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Bacău la București cu trenul?

Călătoria de la Bacău la București acoperă o distanță de 246 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 6 h 9 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 3 h 50 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Bacău la București făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Bacău la București?

Prima călătorie a serii pleacă de la Bacău la 03:14. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 19:51. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Bacău și București. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Când călătoresc de la Bacău la București cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Puteți pleca din Bacău la stații precum Lespezi Bacău hc și Bacău. La finalul călătoriei, veți putea sosi în București la următoarele stații: București Nord, București Băneasa și București Obor. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Bacău și București. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Bacău la București?

Veți putea să călătoriți de la Bacău la București folosind companii precum CFR Călători. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 27 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 33 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Bacău la București folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 8 legături directe de la Bacău la București în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 19 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide

Alăturați-vă listei noastre de așteptare
pentru oferte și reduceri în
București

  • GetYourGuide 10% reducere

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Booking.com 5% cashback

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

  • Și altele!

150 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.