Tren Bruxelles - Blankenberge prețuri de la 99,19 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
99,19 lei

Bruxelles la Blankenberge cu trenul

Călătoria de la Bruxelles la Blankenberge cu trenul este de 99,44 km și durează 1 oră 35 min.. Există 20 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:30 și ultima la 21:52. Este posibil să călătoriți de la Bruxelles la Blankenberge cu tren pentru doar 99,19 lei sau până la 113,36 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 99,19 lei.

Cel mai mic pret99,19 lei
Durata călătoriei1 oră 35 min.
Conexiune pe zi20
Cel mai mic pret99,19 lei
Cel mai mare preț113,36 lei
Prima Plecare00:30
Ultima Plecare21:52
Distanţă99,44 km
PlecareBruxelles
SosireBlankenberge
TransportatoriDB - Intercity

Tren Bilete de la Brussels la Blankenberge

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Bruxelles la Blankenberge

Plănuiți să călătoriți de la Bruxelles la Blankenberge? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Bruxelles la Blankenberge?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Bruxelles la Blankenberge costă 99,19 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 111,80 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Bruxelles la Blankenberge.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Bruxelles la Blankenberge. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la Bruxelles la Blankenberge vă va costa 111,80 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât timp va dura să merg de la Bruxelles la Blankenberge cu trenul?

Călătoria de la Bruxelles la Blankenberge cu trenul va dura, de obicei, 1 oră 35 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 99,44 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 1 oră 35 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria între Bruxelles și Blankenberge este lungă de vreo 99,44 km și de obicei durează aproximativ 1 oră 35 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 1 oră 11 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Bruxelles la Blankenberge cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Bruxelles la Blankenberge?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Bruxelles de la următoarele stații: Brussels, Brussels South (Avenue Fonsny/Eurolines),Brussels - Nord,Brussels Congres,Watermael,Brussels Airport - Zaventem,Brussels Central Station,Brussels - Midi,Bruxelles Heysel. Sosind la Blankenberge, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Zuienkerke ULM. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Blankenberge.

Câte călătorii zilnice există de la Bruxelles la Blankenberge?

În medie, sunt 20 plecări zilnice de la Bruxelles la Blankenberge. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 14 plecări de la Bruxelles care merg direct la Blankenberge. Există 6 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Bruxelles la Blankenberge. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Brussels la Blankenberge

Bilete ieftine de tren de la Bruxelles la Blankenberge
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Bruxelles la Blankenberge.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Bruxelles la Blankenberge, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Bruxelles la Blankenberge.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Brussels la Blankenberge

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 99,19 lei la 105,89 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 6% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Bruxelles la Blankenberge

Cele mai ieftine bilete de tren Bruxelles - Blankenberge pot fi găsite până la 90,89 lei dacă aveți noroc sau 100,93 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 114,10 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Blankenberge cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Blankenberge, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord DB - Intercity de la Bruxelles la Blankenberge
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Bruxelles la Blankenberge cu train.
Facilităţi DB - Intercity
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check

Bruxelles la Blankenberge Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
6.96kg
Autobuz
7.46kg
Zbor
19.89kg
Mașină
15.91kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Bruxelles la Blankenberge cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Bruxelles și Blankenberge sunt 6.96kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Bruxelles și Blankenberge? Luând trenul între Bruxelles și Blankenberge veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 12.93kg față de un zbor, 0.5kg față de autobuz și 8.95kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Bruxelles la Blankenberge?
Un bilet de tren de la Bruxelles la Blankenberge este de 111,80 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 99,19 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Bruxelles la Blankenberge?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Bruxelles la Blankenberge este de 99,19 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Bruxelles și Blankenberge cu tren?
Distanța între Bruxelles și Blankenberge este de 99,44 km.
Cât durează călătoria cu tren între Bruxelles și Blankenberge?
Călătoria de la Bruxelles la Blankenberge durează în medie 1 oră 35 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 11 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Bruxelles la Blankenberge?
Ruta de la Bruxelles la Blankenberge are în medie 20 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Bruxelles la Blankenberge?
Primul tren de la Bruxelles la Blankenberge pleacă la orele 00:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Bruxelles la Blankenberge?
Ultimul tren de la Bruxelles la Blankenberge pleacă la orele 21:52. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Bruxelles la Blankenberge?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 99,19 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Bruxelles la Blankenberge?
Există în medie 14 de la Bruxelles pentru a merge la Blankenberge.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Bruxelles și Blankenberge?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Bruxelles și Blankenberge este 1 oră 11 min..
Există un tren direct de la Bruxelles la Blankenberge?
Da, există un tren direct între Bruxelles și Blankenberge.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Bruxelles la Blankenberge?
Călătoria cu tren de la Bruxelles la Blankenberge creează 6.96kg emisii de CO2.

Treceți local de la Bruxelles

Rute populare

Escapade de weekend de la Bruxelles

Rute internaționale din Bruxelles și zonele din apropiere

Alte destinații de la Bruxelles

Alte rute populare