Tren Trani - Bari prețuri de la 14,66 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
14,66 lei

Trani la Bari cu trenul

Călătoria de la Trani la Bari cu trenul este de 40,38 km și durează 0 ore 57 min.. Există 154 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 04:56 și ultima la 22:57. Este posibil să călătoriți de la Trani la Bari cu tren pentru doar 14,66 lei sau până la 124,02 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 14,66 lei.

Cel mai mic pret14,66 lei
Durata călătoriei0 ore 57 min.
Conexiune pe zi154
Cel mai mic pret14,66 lei
Cel mai mare preț124,02 lei
Prima Plecare04:56
Ultima Plecare22:57
Distanţă40,38 km
PlecareTrani
SosireBari
TransportatoriInterCityNotte, Regionale VeloceDetalii

Tren Bilete de la Trani la Bari

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Trani la Bari cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Trani la Bari? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Trani la Bari, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Trani la Bari?

În medie, un bilet de tren de la Trani la Bari vă va costa 27,56 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 14,66 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Trani la Bari. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Trani la Bari, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 27,56 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât durează călătoria de la Trani la Bari cu trenul?

Călătoria de la Trani la Bari cu trenul va dura, de obicei, 0 ore 57 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 40,38 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 0 ore 57 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria de la Trani la Bari acoperă o distanță de 40,38 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 0 ore 57 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 0 ore 22 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Trani la Bari făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Trani la Bari?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Trani de la următoarele stații: Trani Stadium. Sosind la Bari, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Bari, Porto,Bari Airport Ferrotramviaria,Bari Central Station,Modugno Citta. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Bari.

Câte călătorii de la Trani la Bari sunt în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Trani la Bari folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 154 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Trani la Bari folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 64 legături directe de la Trani la Bari în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 90 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Trani la Bari. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Trani la Bari

Bilete ieftine de tren de la Trani la Bari
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Trani la Bari.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Trani la Bari, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Trani la Bari.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Trani la Bari

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Trani la Bari

Cele mai ieftine bilete de tren Trani - Bari pot fi găsite până la 13,68 lei dacă aveți noroc sau 17,52 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 53,31 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Bari cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Bari, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Italo, o subsidiară a companiei italiene de căi ferate Nuovo Trasporto Viaggiatori (NTV), operează un serviciu de trenuri de mare viteză în toată Italia. Lansarea în 2012 a trenurilor Italo, care sunt atât convenționale, cât și de mare viteză, oferă călătorilor călătorii rapide și confortabile prin Italia. Viteza de 300 km/h asigură transport regulat și confortabil către orașe mari precum Roma, Napoli, Florența și Milano.

Tipuri de bilete și facilități de la Trani la Bari

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de Italo atunci când călătoriți de la Trani la Bari.

Smart

Cu ambianța Smart, experimentează toate conforturile și serviciile Italo la un preț accesibil.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat

Prima

Experimentați ce este mai bun din Italo cu atmosfera Prima, oferindu-vă confort maxim și servicii de top pentru întreaga călătorie.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat

Club Executive

Pentru o călătorie și mai luxoasă și relaxantă, optează pentru Club Ambiance. Aici, vă veți bucura de confortul suprem și de răsfăț cu aranjamentele individuale spațioase.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

wifi Wifi open icon close icon
Trenurile Italo sunt echipate cu WiFi gratuit și portalul de divertisment ItaloLive, care oferă o serie de filme, emisiuni, știri și multe altele.
power_sockets Prize open icon close icon
Toate trenurile Italo oferă prize la fiecare loc.
luggage Bagaje open icon close icon
Biletul dvs. de tren vine cu un bagaj, pe care trebuie să îl depozitați în anumite zone ale trenurilor Italo. În autocarele Smart ambience, există o limită de dimensiune, așa că asigurați-vă că bagajul dvs. nu depășește 75 x 53 x 30 cm. Respectarea acestor reguli vă ajută să evitați orice penalități.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Pentru călătorii cu mobilitate redusă, trenurile Italo au locuri prioritare situate lângă o toaletă accesibilă, care include semnalizare tactilă și Braille.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Pe trenurile Italo, deși nu există vagon dedicat mesei, automatele din vagoarele 3 și 7 (trenurile AGV) sau vagurile 3 și 6 (trenurile EVO) oferă gustări și băuturi. Pasagerii Prima Ambience primesc un serviciu gratuit de bun venit cu o varietate de gustări și băuturi servite la locul lor. Pentru o experiență și mai luxoasă, călătorii Club Executive Ambience se bucură de un serviciu exclusiv de catering la bord, cu espresso, produse de patiserie și băuturi livrate de personal atent.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Toate trenurile Italo sunt echipate cu aer condiționat.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Cărucioarele, cărucioarele și bicicletele pliabile sunt considerate bagaje standard și trebuie depozitate în spațiile amenajate pe trenurile Italo. Nu sunt permise bagaje supradimensionate și biciclete standard. Vă recomandăm să vă protejați bicicleta cu o husă.
Servicii la bord Autobus, Italo și DB - Intercity de la Trani la Bari
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Trani la Bari cu train.
Facilităţi Autobus Italo DB - Intercity
wifi Wifi check check check
quiet_zone Zona de liniste cross check cross
power_sockets Prize cross check check
luggage Bagaje cross check check
accessibility Accesibilitate cross check cross
food_and_drink Mancare si bautura cross check check
air_con Aer condiționat cross check cross
bicycle Bicicleta cross check cross

Trani la Bari Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
2.83kg
Autobuz
3.03kg
Zbor
8.08kg
Mașină
6.46kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Trani la Bari cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Trani și Bari sunt 2.83kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Trani și Bari? Luând trenul între Trani și Bari veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 5.25kg față de un zbor, 0.2kg față de autobuz și 3.63kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Trani la Bari?
Un bilet de tren de la Trani la Bari este de 27,56 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 14,66 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Trani la Bari?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Trani la Bari este de 14,66 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Trani și Bari cu tren?
Distanța între Trani și Bari este de 40,38 km.
Cât durează călătoria cu tren între Trani și Bari?
Călătoria de la Trani la Bari durează în medie 0 ore 57 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 22 min..
Ce companii operează de la Trani la Bari?
Ruta Trani - Bari este acoperită de 5 operator(i). Puteți găsi pe Virail, InterCityNotte, Regionale Veloce, Italo Treno, Autobus, Italo și DB - Intercity ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Trani la Bari?
Ruta de la Trani la Bari are în medie 154 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Trani la Bari?
Primul tren de la Trani la Bari pleacă la orele 04:56. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Trani la Bari?
Ultimul tren de la Trani la Bari pleacă la orele 22:57. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Trani la Bari?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 14,66 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Trani la Bari?
Există în medie 64 de la Trani pentru a merge la Bari.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Trani și Bari?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Trani și Bari este 0 ore 22 min..
Există un tren direct de la Trani la Bari?
Da, există un tren direct între Trani și Bari.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Trani la Bari?
Călătoria cu tren de la Trani la Bari creează 2.83kg emisii de CO2.