Tren Strehaia - București prețuri de la 22,38 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
22,38 lei

Strehaia la București cu trenul

Călătoria de la Strehaia la București cu trenul este de 231,56 km și durează 2 ore 49 min.. Există 6 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:04 și ultima la 18:46. Este posibil să călătoriți de la Strehaia la București cu tren pentru doar 22,38 lei sau până la 94,60 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 22,38 lei.

Cel mai mic pret22,38 lei
Durata călătoriei2 ore 49 min.
Conexiune pe zi6
Cel mai mic pret22,38 lei
Cel mai mare preț94,60 lei
Prima Plecare06:04
Ultima Plecare18:46
Distanţă231,56 km
PlecareStrehaia
SosireBucurești
TransportatoriCFR Calatori

Tren Bilete de la Strehaia la Bucharest

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Călătoria de la Strehaia la București cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Strehaia la București. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Strehaia la București?

Prețurile biletelor de tren de la Strehaia la București variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Strehaia la București vor costa 22,38 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 64,50 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Strehaia la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Strehaia la București variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 64,50 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât de lungă este călătoria de la Strehaia la București cu trenul?

Distanța dintre Strehaia și București este aproximativ 231,56 km. În general, va dura în jur de 2 ore 49 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Pentru a ajunge mai repede de la Strehaia la București, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Strehaia și București vor termina călătoria în 1 oră 46 min.. În medie, vă va lua cam 2 ore 49 min. pentru a parcurge 231,56 km între Strehaia și București.

În ce moment al zilei pot călători de la Strehaia la București?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Strehaia la București la 06:04. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 18:46. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. Prima plecare a serii de la Strehaia la București este la 06:04, în timp ce ultima călătorie pornește la 18:46. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Strehaia și București. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Când călătoresc de la Strehaia la București cu trenul, ce stații pot să folosesc?

În Strehaia, stațiile de plecare includ . Când veți sosi în București, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Bucuresti Basarab,Bucharest Piata Gara De Nord,Bucharest Filaret Bus Station,Bukarest, Autogara Rahova,Bucharest Autogara Militari,Henri Coandă International Airport, OTP. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii zilnice există de la Strehaia la București?

În medie, sunt 6 plecări zilnice de la Strehaia la București. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 0 plecări de la Strehaia care merg direct la București. Există 6 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Strehaia la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Strehaia la Bucharest

Bilete ieftine de tren de la Strehaia la București
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Strehaia la București.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Strehaia la București, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Strehaia la București.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Strehaia la Bucharest

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Strehaia la București

Cele mai ieftine bilete de tren Strehaia - București pot fi găsite până la 33,13 lei dacă aveți noroc sau 42,00 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 45,49 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la București cu trenul

Când călătoriți cu trenul către București, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Strehaia la București
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Strehaia la București cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Strehaia la București Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
16.21kg
Autobuz
17.37kg
Zbor
46.31kg
Mașină
37.05kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Strehaia la București cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Strehaia și București sunt 16.21kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Strehaia și București? Luând trenul între Strehaia și București veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 30.1kg față de un zbor, 1.16kg față de autobuz și 20.84kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Strehaia la București?
Un bilet de tren de la Strehaia la București este de 64,50 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 22,38 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Strehaia la București?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Strehaia la București este de 22,38 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Strehaia și București cu tren?
Distanța între Strehaia și București este de 231,56 km.
Cât durează călătoria cu tren între Strehaia și București?
Călătoria de la Strehaia la București durează în medie 2 ore 49 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 46 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Strehaia la București?
Ruta de la Strehaia la București are în medie 6 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Strehaia la București?
Primul tren de la Strehaia la București pleacă la orele 06:04. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Strehaia la București?
Ultimul tren de la Strehaia la București pleacă la orele 18:46. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Strehaia la București?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 22,38 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Strehaia și București?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Strehaia și București este 1 oră 46 min..
Există un tren direct de la Strehaia la București?
Da, există un tren direct între Strehaia și București.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Strehaia la București?
Călătoria cu tren de la Strehaia la București creează 16.21kg emisii de CO2.

Treceți local de la Strehaia

Rute populare

Escapade de weekend de la Strehaia

Rute internaționale din Strehaia și zonele din apropiere

Alte destinații de la Strehaia

Principalele rute spre București

Rute asemănătoare

Alte rute populare