Tren Iaşi - Târgu Jiu prețuri de la 120,25 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Iaşi la Târgu Jiu cu trenul

Călătoria de la Iaşi la Târgu Jiu cu trenul este de 407,96 km și durează 14 ore 51 min.. Există 6 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:00 și ultima la 23:28. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Târgu Jiu cu tren pentru doar 120,25 lei sau până la 415,68 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 120,25 lei.

Cel mai mic pret120,25 lei
Durata călătoriei14 ore 51 min.
Conexiune pe zi6
Cel mai mic pret120,25 lei
Cel mai mare preț415,68 lei
Prima Plecare06:00
Ultima Plecare23:28
Distanţă407,96 km
PlecareIaşi
SosireTârgu Jiu
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Iaşi la Târgu Jiu

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria de la Iaşi la Târgu Jiu cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Iaşi la Târgu Jiu? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă să ajung de la Iaşi la Târgu Jiu cu trenul?

În medie, un bilet de tren de la Iaşi la Târgu Jiu vă va costa 242,51 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 120,25 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Târgu Jiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Iaşi la Târgu Jiu, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 242,51 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât de lungă este călătoria de la Iaşi la Târgu Jiu cu trenul?

Călătoria între Iaşi și Târgu Jiu cu trenul este aproximativ 407,96 km. Vă va lua cam 14 ore 51 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Distanța dintre Iaşi și Târgu Jiu este în jur de 407,96 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 14 ore 51 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Iaşi și Târgu Jiu durează 4 ore 29 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Iaşi la Târgu Jiu?

Prima plecare zilnică de la Iaşi la Târgu Jiu este la 06:00, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 23:28. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Iaşi și Târgu Jiu. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Iaşi la Târgu Jiu, care de obicei este la 06:00. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 23:28. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Iaşi la Târgu Jiu?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Iaşi și Târgu Jiu. Vă puteți începe călătoria în Iaşi la stații precum Iași, Billa. Acestea se leagă de stații care includ Târgu Jiu, Autogara est viitorul,Târgu Jiu,Sports Club Pandurii Targu Jiu (Targu Jiu, Romania),Autogara Târgu Jiu din Târgu Jiu. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Iaşi la Târgu Jiu.

Câte călătorii de la Iaşi la Târgu Jiu au loc în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la Iaşi la Târgu Jiu poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 6 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Iaşi la Târgu Jiu. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Iaşi la Târgu Jiu variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 1 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 5 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Târgu Jiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iaşi la Târgu Jiu

Bilete ieftine de tren de la Iaşi la Târgu Jiu
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Târgu Jiu.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Târgu Jiu, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Târgu Jiu.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iaşi la Târgu Jiu

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 111,46 lei la 184,22 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 39% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Iaşi la Târgu Jiu

Cele mai ieftine bilete de tren Iaşi - Târgu Jiu pot fi găsite până la 152,45 lei dacă aveți noroc sau 166,56 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 232,98 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Târgu Jiu cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Târgu Jiu, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Iaşi la Târgu Jiu Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
28.56kg
Autobuz
30.6kg
Zbor
81.59kg
Mașină
65.27kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Târgu Jiu cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Târgu Jiu sunt 28.56kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Târgu Jiu? Luând trenul între Iaşi și Târgu Jiu veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 53.03kg față de un zbor, 2.04kg față de autobuz și 36.71kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Târgu Jiu?
Un bilet de tren de la Iaşi la Târgu Jiu este de 242,51 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 120,25 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Târgu Jiu?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Târgu Jiu este de 120,25 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Târgu Jiu cu tren?
Distanța între Iaşi și Târgu Jiu este de 407,96 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Târgu Jiu?
Călătoria de la Iaşi la Târgu Jiu durează în medie 14 ore 51 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 4 ore 29 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Târgu Jiu?
Ruta de la Iaşi la Târgu Jiu are în medie 6 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Târgu Jiu?
Primul tren de la Iaşi la Târgu Jiu pleacă la orele 06:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Târgu Jiu?
Ultimul tren de la Iaşi la Târgu Jiu pleacă la orele 23:28. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Târgu Jiu?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 120,25 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la Târgu Jiu?
Există în medie 1 de la Iaşi pentru a merge la Târgu Jiu.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Târgu Jiu?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Târgu Jiu este 4 ore 29 min..
Există un tren direct de la Iaşi la Târgu Jiu?
Da, există un tren direct între Iaşi și Târgu Jiu.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Târgu Jiu?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Târgu Jiu creează 28.56kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Târgu Jiu

Rute asemănătoare

Alte rute populare