Tren Iaşi - Târgu Jiu prețuri de la 144,20RON

Începe de la
144,20RON
Descoperă

Iaşi la Târgu Jiu de la tren

Călătoria de la Iaşi la Târgu Jiu de la tren este de 407,5 km și durează 2 h 31 min. Există 8 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 05:00 și ultima la 17:07. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Târgu Jiu cu tren pentru doar 144,20RON sau până la 223,21RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 144,20RON.

Cel mai bun preț 144,20RON
Durata călătoriei 2 h 31 min
Conexiune pe zi 8
Cel mai mic pret 144,20RON
Cel mai mare preț 223,21RON
Prima Plecare 05:00
Ultima Plecare 17:07
Distanţă 407,5 km
Plecare Iaşi
Sosire Târgu Jiu
Transportatori CFR Calatori

Tren Bilete de la Iaşi la Târgu Jiu

  Sep 29
  159,10RON
  26°
  Sep 30
  159,30RON
  26°
  Oct 01
  144,44RON
  22°
  Oct 02
  Detalii
  19°
  Oct 03
  Detalii
  22°
  Oct 04
  Detalii
  24°
  Oct 05
  Detalii
  22°
  Oct 06
  Detalii
  17°
  Oct 07
  Detalii
  25°
  Oct 08
  144,49RON
  26°
  Oct 09
  Detalii
  25°
  Oct 10
  Detalii
  25°
  Oct 11
  Detalii
  25°
  Oct 12
  Detalii
  25°
  Oct 13
  Detalii
  23°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
26°

Călătoria dvs. de la Iaşi la Târgu Jiu cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Târgu Jiu? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă biletele de tren de la Iaşi la Târgu Jiu?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Târgu Jiu. Însă în medie veți plăti în jur de 180,40RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 146,80RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iaşi la Târgu Jiu

 
Sep 29
Vineri
26°
159,10RON
Sep 30
Sâmbătă
26°
159,30RON
Oct 01
Duminică
22°
144,44RON
Oct 02
Luni
19°
Detalii
Oct 03
Marți
22°
Detalii
Oct 04
Miercuri
24°
Detalii
Oct 05
Joi
22°
Detalii
Bilete ieftine de de la Iaşi la Târgu Jiu
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Târgu Jiu.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Târgu Jiu, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Târgu Jiu.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iaşi la Târgu Jiu

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 96RON la 160RON, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 40% în călătoria dvs.!

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Târgu Jiu cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Târgu Jiu, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori de la Iaşi la Târgu Jiu
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Târgu Jiu cu tren.
Facilităţi CFR Calatori
Zona de liniste
Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Vagon de dormit

Iaşi la Târgu Jiu Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
2.5kg
Autobuz
16.8kg
Zbor
672.8kg
Mașină
64.9kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Târgu Jiu cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Târgu Jiu sunt 2.5kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Târgu Jiu? Luând trenul între Iaşi și Târgu Jiu veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 670.2kg față de un zbor, 14.3kg față de autobuz și 62.3kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Târgu Jiu?
Un bilet de tren de la Iaşi la Târgu Jiu este de 181,92RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 144,20RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Târgu Jiu?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Târgu Jiu este de 144,20RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Târgu Jiu cu tren?
Distanța între Iaşi și Târgu Jiu este de 407,5 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Târgu Jiu?
Călătoria de la Iaşi la Târgu Jiu durează în medie 7 h 28 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 h 31 min.
Ce companii operează de la Iaşi la Târgu Jiu?
Ruta Iaşi - Târgu Jiu este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Târgu Jiu?
Ruta de la Iaşi la Târgu Jiu are în medie 8 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Târgu Jiu?
Primul tren de la Iaşi la Târgu Jiu pleacă la orele 05:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Târgu Jiu?
Ultimul tren de la Iaşi la Târgu Jiu pleacă la orele 17:07. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Târgu Jiu?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 144,20RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Iaşi la Târgu Jiu?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Iaşi pentru a merge la Târgu Jiu. Puteți merge de la Iași și puteți ajunge la Targu Jiu, Strada Republicii.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Târgu Jiu?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Târgu Jiu este 2 h 31 min.
Există un tren direct de la Iaşi la Târgu Jiu?
Da, există un tren direct între Iaşi și Târgu Jiu.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Târgu Jiu?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Târgu Jiu creează 2.5kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Târgu Jiu

Rute asemănătoare

Alte rute populare