• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Iaşi până la Târgu Jiu Starting from 87,80 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Târgu Jiu

Călătoria dvs. de la Iaşi la Târgu Jiu cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Târgu Jiu? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă biletele de tren de la Iaşi la Târgu Jiu?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Târgu Jiu. Însă în medie veți plăti în jur de 135,79 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 87,80 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Iaşi la Târgu Jiu transport tren

Cel mai bun preț 87,80 RON
Durata călătoriei 16 h 40 min
Călătorii pe zi 27
Prima plecare 09:20
Ultima plecare 02:21
Distanța 407 km

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
27
Transportatori
1
Prețul minim
87,80 RON
Prețul maxim
169,80 RON

Iaşi - Târgu Jiu

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

116,85 RON

Data
Vineri 15 Octombrie 2021
CFR Călători-logo
Iași - Târgu Jiu
05:07 - 21:00
CFR Călători
15h 53min
2 schimbări
CO2: 14.67kg
Cel mai ieftin
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 15 h 53 min
Iași - Târgu Jiu
08:07 - 00:00
116,85 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 13 h 52 min
Iași - Ecaterina Teodoroiu
08:07 - 21:59
116,85 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 13 h 43 min
Iași - Târgu Jiu
08:07 - 21:50
116,85 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 14 h
Iași - Târgu Jiu
09:20 - 23:20
122,35 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 13 h 55 min
Nicolina - Târgu Jiu
09:25 - 23:20
122,35 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 5 h 38 min
Remiza T. Socola H - Târgu Jiu
19:08 - 13:30
128,35 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 6 h 43 min
Nicolina - Târgu Jiu
20:13 - 13:30
128,35 RON

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Iaşi la Târgu Jiu cu trenul?

Călătoria de la Iaşi la Târgu Jiu acoperă o distanță de 408 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 16 h 40 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 12 h 49 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Iaşi la Târgu Jiu făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

La ce oră sunt plecările de la Iaşi la Târgu Jiu?

Prima călătorie a zilei pornește de la Iaşi la 09:20. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 02:21. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Iaşi și Târgu Jiu. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Iaşi laTârgu Jiu?

Veți putea pleca din Iaşi folosind stații precum Iași, Nicolina și Remiza T. Socola H. Acestea vă conectează cu stații care includ Târgu Jiu și Ecaterina Teodoroiu din Târgu Jiu. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Iaşi, fie în Târgu Jiu, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Iaşi la Târgu Jiu au loc în fiecare zi?

Ruta de la Iaşi la Târgu Jiu este deservită de furnizori care includ CFR Călători. De la această listă de furnizori de transport, există până la 28 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Iaşi de 27 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Iaşi la Târgu Jiu, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 27 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.