Autobuz Oradea - Târgu Jiu preturi de la 107,65 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Oradea la Târgu Jiu cu autobuzul

Călătoria de la Oradea la Târgu Jiu cu autobuzul este de 247,52 km și durează 11 ore 6 min.. Există 10 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 02:30 și ultima la 17:30. Este posibil să călătoriți de la Oradea la Târgu Jiu cu autobuz pentru doar 107,65 lei sau până la 991,59 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 107,65 lei.

Cel mai mic pret107,65 lei
Durata călătoriei11 ore 6 min.
Conexiune pe zi10
Cel mai mic pret107,65 lei
Cel mai mare preț991,59 lei
Prima Plecare02:30
Ultima Plecare17:30
Distanţă247,52 km
PlecareOradea
SosireTârgu Jiu
Transportatoricento_trans, gig_tourDetalii

Autobuz Bilete de la Oradea la Târgu Jiu

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria de la Oradea la Târgu Jiu cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Oradea la Târgu Jiu. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la Oradea la Târgu Jiu?

Când călătoriți de la Oradea la Târgu Jiu, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 228,88 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 107,65 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Oradea la Târgu Jiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 228,88 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Oradea la Târgu Jiu.

Cât timp va dura să ajung de la Oradea la Târgu Jiu cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este 11 ore 6 min.. Atât durează să traversați 247,52 km de la Oradea la Târgu Jiu. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Oradea la Târgu Jiu ar putea să dureze mai mult de 11 ore 6 min.. Pentru a ajunge mai repede de la Oradea la Târgu Jiu, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Oradea și Târgu Jiu vor termina călătoria în 9 ore 22 min.. În medie, va fi nevoie de vreo 11 ore 6 min. pentru a parcurge 247,52 km între Oradea și Târgu Jiu.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Oradea laTârgu Jiu?

Veți putea pleca din Oradea folosind stații precum Oradea International Airport,Oradea, Autogara Velența,Gara Oradea,Oradea Calea Aradului. Acestea vă conectează cu stații care includ Târgu Jiu,Târgu Jiu, Autogara est viitorul,Autogara Târgu Jiu,Sports Club Pandurii Targu Jiu (Targu Jiu, Romania) din Târgu Jiu. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Oradea, fie în Târgu Jiu, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Oradea la Târgu Jiu sunt în fiecare zi?

În medie, sunt 10 plecări zilnice de la Oradea la Târgu Jiu. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 0 plecări de la Oradea care merg direct la Târgu Jiu. Există 10 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Oradea la Târgu Jiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Oradea la Târgu Jiu

Bilete ieftine de autobuz de la Oradea la Târgu Jiu
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Oradea la Târgu Jiu.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Oradea la Târgu Jiu, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Oradea la Târgu Jiu.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Oradea la Târgu Jiu

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Oradea la Târgu Jiu

Cele mai ieftine bilete de autobuz Oradea - Târgu Jiu pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Târgu Jiu cu autobuzul

Când călătoriți la Târgu Jiu cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Oradea la Târgu Jiu Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
17.33kg
Autobuz
18.56kg
Zbor
49.5kg
Mașină
39.6kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Oradea la Târgu Jiu?
Un bilet de autobuz de la Oradea la Târgu Jiu este de 228,88 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 107,65 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Oradea la Târgu Jiu?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Oradea la Târgu Jiu este de 107,65 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Oradea și Târgu Jiu cu autobuz?
Distanța între Oradea și Târgu Jiu este de 247,52 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Oradea și Târgu Jiu?
Călătoria de la Oradea la Târgu Jiu durează în medie 11 ore 6 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 9 ore 22 min..
Ce companii operează de la Oradea la Târgu Jiu?
Ruta Oradea - Târgu Jiu este acoperită de 14 operator(i). Puteți găsi pe Virail, cento_trans, gig_tour, eta_targu_jiu, alverstur, sova_impex, kameleon, autogari, president_tour, viitorul, autogenn, exotic_travel, normandia, latino_expres, huben și line_way ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Oradea la Târgu Jiu?
Ruta de la Oradea la Târgu Jiu are în medie 10 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Oradea la Târgu Jiu?
Primul autobuz de la Oradea la Târgu Jiu pleacă la orele 02:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Oradea la Târgu Jiu?
Ultimul autobuz de la Oradea la Târgu Jiu pleacă la orele 17:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Oradea la Târgu Jiu?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 107,65 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Oradea și Târgu Jiu?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Oradea și Târgu Jiu este 9 ore 22 min..
Există un autobuz direct de la Oradea la Târgu Jiu?
Da, există un autobuz direct între Oradea și Târgu Jiu.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Oradea la Târgu Jiu?
Călătoria cu autobuz de la Oradea la Târgu Jiu creează 18.56kg emisii de CO2.

Treceți local de la Oradea

Rute populare

Escapade de weekend de la Oradea

Rute internaționale din Oradea și zonele din apropiere

Alte destinații de la Oradea

Principalele rute spre Târgu Jiu

Rute asemănătoare

Alte rute populare