Tren Ploieşti - Suceava prețuri de la 75,10 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Ploieşti la Suceava cu trenul

Călătoria de la Ploieşti la Suceava cu trenul este de 299,25 km și durează 7 ore 6 min.. Există 56 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:49 și ultima la 23:28. Este posibil să călătoriți de la Ploieşti la Suceava cu tren pentru doar 75,10 lei sau până la 119,72 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 75,10 lei.

Cel mai mic pret75,10 lei
Durata călătoriei7 ore 6 min.
Conexiune pe zi56
Cel mai mic pret75,10 lei
Cel mai mare preț119,72 lei
Prima Plecare05:49
Ultima Plecare23:28
Distanţă299,25 km
PlecarePloieşti
SosireSuceava
TransportatoriCFR Calatori

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Ploieşti la Suceava

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Ploieşti la Suceava? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Ploieşti la Suceava, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Ploieşti la Suceava?

Când călătoriți de la Ploieşti la Suceava, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 95,28 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 75,10 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Ploieşti la Suceava. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Ploieşti la Suceava, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 95,28 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Ploieşti la Suceava cu trenul?

Distanța dintre Ploieşti și Suceava este aproximativ 299,25 km. În general, va dura în jur de 7 ore 6 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria între Ploieşti și Suceava este lungă de vreo 299,25 km și de obicei durează aproximativ 7 ore 6 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 4 ore 56 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Ploieşti la Suceava cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt plecările de la Ploieşti la Suceava?

Prima plecare zilnică de la Ploieşti la Suceava este la 05:49, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 23:28. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Ploieşti și Suceava. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Ploieşti la Suceava, care de obicei este la 05:49. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 23:28. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Ploieşti la Suceava?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Ploieşti de la următoarele stații: Ploiești Vest,Ploiești Sud. Sosind la Suceava, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Suceava Strada Mitropoliei,Suceava (Sales Point). Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Suceava.

Câte călătorii de la Ploieşti la Suceava sunt în fiecare zi?

În medie, sunt 56 plecări zilnice de la Ploieşti la Suceava. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 6 plecări de la Ploieşti care merg direct la Suceava. Există 50 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Ploieşti la Suceava. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la Ploieşti la Suceava
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Ploieşti la Suceava.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Ploieşti la Suceava, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Ploieşti la Suceava.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Ploieşti la Suceava

Cele mai ieftine bilete de tren Ploieşti - Suceava pot fi găsite până la 46,81 lei dacă aveți noroc sau 69,10 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 82,53 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Suceava cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Suceava, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Ploieşti la Suceava
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Ploieşti la Suceava cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Ploieşti la Suceava Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
20.95kg
Autobuz
22.44kg
Zbor
59.85kg
Mașină
47.88kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Ploieşti la Suceava cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Ploieşti și Suceava sunt 20.95kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Ploieşti și Suceava? Luând trenul între Ploieşti și Suceava veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 38.9kg față de un zbor, 1.49kg față de autobuz și 26.93kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Ploieşti la Suceava?
Un bilet de tren de la Ploieşti la Suceava este de 95,28 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 75,10 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Ploieşti la Suceava?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Ploieşti la Suceava este de 75,10 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Ploieşti și Suceava cu tren?
Distanța între Ploieşti și Suceava este de 299,25 km.
Cât durează călătoria cu tren între Ploieşti și Suceava?
Călătoria de la Ploieşti la Suceava durează în medie 7 ore 6 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 4 ore 56 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Ploieşti la Suceava?
Ruta de la Ploieşti la Suceava are în medie 56 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Ploieşti la Suceava?
Primul tren de la Ploieşti la Suceava pleacă la orele 05:49. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Ploieşti la Suceava?
Ultimul tren de la Ploieşti la Suceava pleacă la orele 23:28. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Ploieşti la Suceava?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 75,10 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Ploieşti la Suceava?
Există în medie 6 de la Ploieşti pentru a merge la Suceava.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Ploieşti și Suceava?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Ploieşti și Suceava este 4 ore 56 min..
Există un tren direct de la Ploieşti la Suceava?
Da, există un tren direct între Ploieşti și Suceava.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Ploieşti la Suceava?
Călătoria cu tren de la Ploieşti la Suceava creează 20.95kg emisii de CO2.

Treceți local de la Ploieşti

Rute populare

Escapade de weekend de la Ploieşti

Rute internaționale din Ploieşti și zonele din apropiere

Alte destinații de la Ploieşti

Principalele rute spre Suceava

Rute asemănătoare

Alte rute populare