Tren Ploieşti - Sibiu prețuri de la 22,82 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
22,82 lei

Ploieşti la Sibiu cu trenul

Călătoria de la Ploieşti la Sibiu cu trenul este de 173,95 km și durează 0 ore 0 min.. Există 3 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 18:53 și ultima la 21:50. Este posibil să călătoriți de la Ploieşti la Sibiu cu tren pentru doar 22,82 lei sau până la 84,83 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 22,82 lei.

Cel mai mic pret22,82 lei
Durata călătoriei0 ore 0 min.
Conexiune pe zi3
Cel mai mic pret22,82 lei
Cel mai mare preț84,83 lei
Prima Plecare18:53
Ultima Plecare21:50
Distanţă173,95 km
PlecarePloieşti
SosireSibiu
TransportatoriRegio Calatori, CFR Calatori

Tren Bilete de la Ploieşti la Sibiu

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Ajungeți de la Ploieşti la Sibiu cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Ploieşti la Sibiu? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Ploieşti la Sibiu, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă biletele de tren de la Ploieşti la Sibiu?

Când călătoriți de la Ploieşti la Sibiu, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 55,46 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 22,82 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Ploieşti la Sibiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Ploieşti la Sibiu variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 55,46 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât durează călătoria de la Ploieşti la Sibiu cu trenul?

Cu o distanță de 173,95 km între Ploieşti și Sibiu, de obicei va dura 0 ore 0 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 0 ore 0 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între Ploieşti și Sibiu este lungă de vreo 173,95 km și de obicei durează aproximativ 0 ore 0 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 0 ore 0 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Ploieşti la Sibiu cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt plecările de la Ploieşti la Sibiu?

Prima plecare zilnică de la Ploieşti la Sibiu este la 18:53, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 21:50. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Ploieşti și Sibiu. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. În general, prima plecare a serii din Ploieşti va fi la 18:53, iar ultima plecare va fi la 21:50. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Ploieşti la Sibiu se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Ploieşti la Sibiu?

Veți putea pleca din Ploieşti folosind stații precum Ploiești Sud,Ploiești Vest. Acestea vă conectează cu stații care includ Sibiu International Airport, SBZ,SIBIU din Sibiu. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Ploieşti, fie în Sibiu, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Ploieşti spre Sibiu?

Ruta de la Ploieşti la Sibiu este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Ploieşti de 3 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Ploieşti la Sibiu, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 0 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 3 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Ploieşti la Sibiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Ploieşti la Sibiu

Bilete ieftine de tren de la Ploieşti la Sibiu
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Ploieşti la Sibiu.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Ploieşti la Sibiu, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Ploieşti la Sibiu.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Ploieşti la Sibiu

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 2,20 lei la 40,61 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 95% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Ploieşti la Sibiu

Cele mai ieftine bilete de tren Ploieşti - Sibiu pot fi găsite până la 3,76 lei dacă aveți noroc sau 20,58 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 41,19 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Sibiu cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Sibiu, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord Regio Calatori și CFR Calatori de la Ploieşti la Sibiu
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Ploieşti la Sibiu cu train.
Facilităţi Regio Calatori CFR Calatori
food_and_drink Mancare si bautura check check
bicycle Bicicleta check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check
quiet_zone Zona de liniste cross check
wifi Wifi cross check
power_sockets Prize cross check
luggage Bagaje cross check
accessibility Accesibilitate cross check
air_con Aer condiționat cross check

Ploieşti la Sibiu Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
12.18kg
Autobuz
13.05kg
Zbor
34.79kg
Mașină
27.83kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Ploieşti la Sibiu cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Ploieşti și Sibiu sunt 12.18kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Ploieşti și Sibiu? Luând trenul între Ploieşti și Sibiu veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 22.61kg față de un zbor, 0.87kg față de autobuz și 15.65kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Ploieşti la Sibiu?
Un bilet de tren de la Ploieşti la Sibiu este de 55,46 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 22,82 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Ploieşti la Sibiu?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Ploieşti la Sibiu este de 22,82 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Ploieşti și Sibiu cu tren?
Distanța între Ploieşti și Sibiu este de 173,95 km.
Cât durează călătoria cu tren între Ploieşti și Sibiu?
Călătoria de la Ploieşti la Sibiu durează în medie 0 ore 0 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 0 min..
Ce companii operează de la Ploieşti la Sibiu?
Ruta Ploieşti - Sibiu este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Regio Calatori și CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Ploieşti la Sibiu?
Ruta de la Ploieşti la Sibiu are în medie 3 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Ploieşti la Sibiu?
Primul tren de la Ploieşti la Sibiu pleacă la orele 18:53. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Ploieşti la Sibiu?
Ultimul tren de la Ploieşti la Sibiu pleacă la orele 21:50. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Ploieşti la Sibiu?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 22,82 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Ploieşti și Sibiu?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Ploieşti și Sibiu este 0 ore 0 min..
Există un tren direct de la Ploieşti la Sibiu?
Da, există un tren direct între Ploieşti și Sibiu.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Ploieşti la Sibiu?
Călătoria cu tren de la Ploieşti la Sibiu creează 12.18kg emisii de CO2.

Treceți local de la Ploieşti

Rute populare

Escapade de weekend de la Ploieşti

Rute internaționale din Ploieşti și zonele din apropiere

Alte destinații de la Ploieşti

Principalele rute spre Sibiu

Rute asemănătoare

Alte rute populare