Tren Sighișoara - Orşova prețuri de la 59,56 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Sighișoara la Orşova cu trenul

Călătoria de la Sighișoara la Orşova cu trenul este de 250,46 km și durează 13 ore 44 min.. Există 8 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:40 și ultima la 19:23. Este posibil să călătoriți de la Sighișoara la Orşova cu tren pentru doar 59,56 lei sau până la 158,81 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 59,56 lei.

Cel mai mic pret59,56 lei
Durata călătoriei13 ore 44 min.
Conexiune pe zi8
Cel mai mic pret59,56 lei
Cel mai mare preț158,81 lei
Prima Plecare00:40
Ultima Plecare19:23
Distanţă250,46 km
PlecareSighișoara
SosireOrşova
TransportatoriCFR Calatori

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Sighișoara la Orşova

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Sighișoara la Orşova. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Sighișoara la Orşova?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Sighișoara la Orşova costă 59,56 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 108,77 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Sighișoara la Orşova.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Sighișoara la Orşova. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Sighișoara la Orşova, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 108,77 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Sighișoara la Orşova cu trenul?

Călătoria între Sighișoara și Orşova cu trenul este aproximativ 250,46 km. Vă va lua cam 13 ore 44 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria de la Sighișoara la Orşova acoperă o distanță de 250,46 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 13 ore 44 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 10 ore 18 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Sighișoara la Orşova făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Sighișoara la Orşova?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Sighișoara de la următoarele stații: Sighişoara (Romania). Sosind la Orşova, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: ORSOVA. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Orşova.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Sighișoara spre Orşova?

Ruta de la Sighișoara la Orşova este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Sighișoara de 8 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Sighișoara la Orşova, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 0 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 8 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Sighișoara la Orşova. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la Sighișoara la Orşova
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Sighișoara la Orşova.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Sighișoara la Orşova, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Sighișoara la Orşova.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Sighișoara la Orşova

Cele mai ieftine bilete de tren Sighișoara - Orşova pot fi găsite până la 22,87 lei dacă aveți noroc sau 50,75 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 87,12 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Orşova cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Orşova, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Sighișoara la Orşova
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Sighișoara la Orşova cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Sighișoara la Orşova Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
17.53kg
Autobuz
18.78kg
Zbor
50.09kg
Mașină
40.07kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Sighișoara la Orşova cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Sighișoara și Orşova sunt 17.53kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Sighișoara și Orşova? Luând trenul între Sighișoara și Orşova veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 32.56kg față de un zbor, 1.25kg față de autobuz și 22.54kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Sighișoara la Orşova?
Un bilet de tren de la Sighișoara la Orşova este de 108,77 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 59,56 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Sighișoara la Orşova?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Sighișoara la Orşova este de 59,56 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Sighișoara și Orşova cu tren?
Distanța între Sighișoara și Orşova este de 250,46 km.
Cât durează călătoria cu tren între Sighișoara și Orşova?
Călătoria de la Sighișoara la Orşova durează în medie 13 ore 44 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 10 ore 18 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Sighișoara la Orşova?
Ruta de la Sighișoara la Orşova are în medie 8 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Sighișoara la Orşova?
Primul tren de la Sighișoara la Orşova pleacă la orele 00:40. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Sighișoara la Orşova?
Ultimul tren de la Sighișoara la Orşova pleacă la orele 19:23. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Sighișoara la Orşova?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 59,56 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Sighișoara și Orşova?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Sighișoara și Orşova este 10 ore 18 min..
Există un tren direct de la Sighișoara la Orşova?
Da, există un tren direct între Sighișoara și Orşova.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Sighișoara la Orşova?
Călătoria cu tren de la Sighișoara la Orşova creează 17.53kg emisii de CO2.

Treceți local de la Sighișoara

Rute populare

Escapade de weekend de la Sighișoara

Rute internaționale din Sighișoara și zonele din apropiere

Alte destinații de la Sighișoara

Principalele rute spre Orşova

Rute asemănătoare

Alte rute populare