Tren Vizireni - Buzău prețuri de la 6,40 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Vizireni la Buzău cu trenul

Călătoria de la Vizireni la Buzău cu trenul este de 30,68 km și durează 0 ore 0 min.. Există 7 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:16 și ultima la 21:42. Este posibil să călătoriți de la Vizireni la Buzău cu tren pentru doar 6,40 lei sau până la 8,40 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 6,40 lei.

Cel mai mic pret6,40 lei
Durata călătoriei0 ore 0 min.
Conexiune pe zi7
Cel mai mic pret6,40 lei
Cel mai mare preț8,40 lei
Prima Plecare05:16
Ultima Plecare21:42
Distanţă30,68 km
PlecareVizireni
SosireBuzău
TransportatoriCFR Calatori

Tren Bilete de la Vizireni la Buzău

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Călătoria de la Vizireni la Buzău cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Vizireni la Buzău? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă biletele de tren de la Vizireni la Buzău?

Când călătoriți de la Vizireni la Buzău, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 6,94 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 6,40 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Vizireni la Buzău. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Vizireni la Buzău, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 6,94 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât durează să ajung de la Vizireni la Buzău cu trenul?

Distanța dintre Vizireni și Buzău este aproximativ 30,68 km. În general, va dura în jur de 0 ore 0 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria de la Vizireni la Buzău acoperă o distanță de 30,68 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 0 ore 0 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 0 ore 0 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Vizireni la Buzău făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Vizireni la Buzău?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Vizireni la Buzău la 05:16. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 21:42. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Vizireni la Buzău la 05:16. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 21:42. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Vizireni laBuzău?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Vizireni de la următoarele stații: . Sosind la Buzău, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Buzău,Buzau, Strada Colonel Ion Buzoianu,Buzău, Autogara Nord,Buzau Petrol Station Petrom. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Buzău.

Câte călătorii zilnice există de la Vizireni la Buzău?

Numărul exact al călătoriilor de la Vizireni la Buzău poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 7 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Vizireni la Buzău. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Vizireni la Buzău variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 7 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Vizireni la Buzău. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Vizireni la Buzău

Bilete ieftine de tren de la Vizireni la Buzău
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Vizireni la Buzău.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Vizireni la Buzău, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Vizireni la Buzău.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Vizireni la Buzău

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Vizireni la Buzău

Cele mai ieftine bilete de tren Vizireni - Buzău pot fi găsite până la 0,00 lei dacă aveți noroc sau 4,32 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 6,40 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Buzău cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Buzău, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Vizireni la Buzău
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Vizireni la Buzău cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Vizireni la Buzău Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
2.15kg
Autobuz
2.3kg
Zbor
6.14kg
Mașină
4.91kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Vizireni la Buzău cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Vizireni și Buzău sunt 2.15kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Vizireni și Buzău? Luând trenul între Vizireni și Buzău veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 3.99kg față de un zbor, 0.15kg față de autobuz și 2.76kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Vizireni la Buzău?
Un bilet de tren de la Vizireni la Buzău este de 6,94 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 6,40 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Vizireni la Buzău?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Vizireni la Buzău este de 6,40 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Vizireni și Buzău cu tren?
Distanța între Vizireni și Buzău este de 30,68 km.
Cât durează călătoria cu tren între Vizireni și Buzău?
Călătoria de la Vizireni la Buzău durează în medie 0 ore 0 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 0 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Vizireni la Buzău?
Ruta de la Vizireni la Buzău are în medie 7 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Vizireni la Buzău?
Primul tren de la Vizireni la Buzău pleacă la orele 05:16. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Vizireni la Buzău?
Ultimul tren de la Vizireni la Buzău pleacă la orele 21:42. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Vizireni la Buzău?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 6,40 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Vizireni la Buzău?
Există în medie 7 de la Vizireni pentru a merge la Buzău.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Vizireni și Buzău?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Vizireni și Buzău este 0 ore 0 min..
Există un tren direct de la Vizireni la Buzău?
Da, există un tren direct între Vizireni și Buzău.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Vizireni la Buzău?
Călătoria cu tren de la Vizireni la Buzău creează 2.15kg emisii de CO2.