Tren Iaşi - Leu prețuri de la 104,32 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Iaşi la Leu cu trenul

Călătoria de la Iaşi la Leu cu trenul este de 434,3 km și durează 13 ore 32 min.. Există 32 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:16 și ultima la 23:38. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Leu cu tren pentru doar 104,32 lei sau până la 135,01 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 104,32 lei.

Cel mai mic pret104,32 lei
Durata călătoriei13 ore 32 min.
Conexiune pe zi32
Cel mai mic pret104,32 lei
Cel mai mare preț135,01 lei
Prima Plecare00:16
Ultima Plecare23:38
Distanţă434,3 km
PlecareIaşi
SosireLeu
Transportatoriinfofer, CFR Calatori
Bilete ieftine de tren de la Iaşi la Leu
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Leu.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Leu, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Leu.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Iaşi la Leu

Cele mai ieftine bilete de tren Iaşi - Leu pot fi găsite până la 22,87 lei dacă aveți noroc sau 57,32 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 97,04 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Leu cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Leu, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Iaşi la Leu
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Leu cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Iaşi la Leu Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
30.4kg
Autobuz
32.57kg
Zbor
86.86kg
Mașină
69.49kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Leu cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Leu sunt 30.4kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Leu? Luând trenul între Iaşi și Leu veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 56.46kg față de un zbor, 2.17kg față de autobuz și 39.09kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Leu?
Un bilet de tren de la Iaşi la Leu este de 117,91 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 104,32 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Leu?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Leu este de 104,32 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Leu cu tren?
Distanța între Iaşi și Leu este de 434,3 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Leu?
Călătoria de la Iaşi la Leu durează în medie 13 ore 32 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 10 ore 56 min..
Ce companii operează de la Iaşi la Leu?
Ruta Iaşi - Leu este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, infofer și CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Leu?
Ruta de la Iaşi la Leu are în medie 32 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Leu?
Primul tren de la Iaşi la Leu pleacă la orele 00:16. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Leu?
Ultimul tren de la Iaşi la Leu pleacă la orele 23:38. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Leu?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 104,32 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Leu?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Leu este 10 ore 56 min..
Există un tren direct de la Iaşi la Leu?
Da, există un tren direct între Iaşi și Leu.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Leu?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Leu creează 30.4kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Leu

Rute asemănătoare

Alte rute populare