Autobuz Iaşi - Suceava preturi de la 35,91 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

Iaşi la Suceava cu autobuzul

Călătoria de la Iaşi la Suceava cu autobuzul este de 114,22 km și durează 2 ore 43 min.. Există 12 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 08:15 și ultima la 22:00. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Suceava cu autobuz pentru doar 35,91 lei sau până la 36,31 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 35,91 lei.

Cel mai mic pret35,91 lei
Durata călătoriei2 ore 43 min.
Conexiune pe zi12
Cel mai mic pret35,91 lei
Cel mai mare preț36,31 lei
Prima Plecare08:15
Ultima Plecare22:00
Distanţă114,22 km
PlecareIaşi
SosireSuceava
Transportatorisami_trans, intertrans_company

Autobuz Bilete de la Iași la Suceava

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Iaşi la Suceava cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Iaşi la Suceava. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Iaşi la Suceava?

Când călătoriți de la Iaşi la Suceava, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 36,01 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 35,91 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Suceava. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Iaşi la Suceava, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 36,01 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât durează călătoria de la Iaşi la Suceava cu autobuzul?

Distanța dintre Iaşi și Suceava este aproximativ 114,22 km. În general, va dura în jur de 2 ore 43 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria între Iaşi și Suceava este lungă de vreo 114,22 km și de obicei durează aproximativ 2 ore 43 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 2 ore 43 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Iaşi la Suceava cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Iaşi la Suceava?

În general, prima plecare a zilei din Iaşi va fi la 08:15, iar ultima plecare va fi la 22:00. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Iaşi la Suceava se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. Prima călătorie a serii pleacă de la Iaşi la 08:15. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 22:00. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Iaşi și Suceava. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Când călătoresc de la Iaşi la Suceava cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

Puteți pleca din Iaşi la stații precum Iași, Billa. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Suceava la următoarele stații: Suceava Strada Mitropoliei,Suceava (Sales Point). Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Iaşi și Suceava. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Iaşi la Suceava?

Dacă vreți să ajungeți de la Iaşi la Suceava, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 12 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 12 călătorii directe între Iaşi și Suceava. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Suceava. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Suceava

Bilete ieftine de autobuz de la Iaşi la Suceava
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Suceava.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Suceava, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Suceava.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Suceava

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Iaşi la Suceava

Cele mai ieftine bilete de autobuz Iaşi - Suceava pot fi găsite până la 30,83 lei dacă aveți noroc sau 35,26 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 36,35 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Suceava cu autobuzul

Când călătoriți la Suceava cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Iaşi la Suceava Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
8kg
Autobuz
8.57kg
Zbor
22.84kg
Mașină
18.27kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Iaşi la Suceava?
Un bilet de autobuz de la Iaşi la Suceava este de 36,01 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 35,91 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Iaşi la Suceava?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Iaşi la Suceava este de 35,91 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Suceava cu autobuz?
Distanța între Iaşi și Suceava este de 114,22 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Iaşi și Suceava?
Călătoria de la Iaşi la Suceava durează în medie 2 ore 43 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 43 min..
Ce companii operează de la Iaşi la Suceava?
Ruta Iaşi - Suceava este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, sami_trans și intertrans_company ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Iaşi la Suceava?
Ruta de la Iaşi la Suceava are în medie 12 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Iaşi la Suceava?
Primul autobuz de la Iaşi la Suceava pleacă la orele 08:15. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Iaşi la Suceava?
Ultimul autobuz de la Iaşi la Suceava pleacă la orele 22:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Suceava?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 35,91 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la Suceava?
Există în medie 12 de la Iaşi pentru a merge la Suceava.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Iaşi și Suceava?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Iaşi și Suceava este 2 ore 43 min..
Există un autobuz direct de la Iaşi la Suceava?
Da, există un autobuz direct între Iaşi și Suceava.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Iaşi la Suceava?
Călătoria cu autobuz de la Iaşi la Suceava creează 8.57kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Rute internaționale din Iaşi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Suceava

Rute asemănătoare

Alte rute populare