Tren București - Petroşani prețuri de la 4,64 lei

Începe de la
4,64 lei

București la Petroşani de la tren

Călătoria de la București la Petroşani de la tren este de 242,13 km și durează 10 ore 49 min.. Există 8 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 03:44 și ultima la 22:25. Este posibil să călătoriți de la București la Petroşani cu tren pentru doar 4,64 lei sau până la 107,60 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 4,64 lei.

Cel mai mic pret4,64 lei
Durata călătoriei10 ore 49 min.
Conexiune pe zi8
Cel mai mic pret4,64 lei
Cel mai mare preț107,60 lei
Prima Plecare03:44
Ultima Plecare22:25
Distanţă242,13 km
PlecareBucurești
SosirePetroşani
TransportatoriCFR Calatori, Softrans

Tren Bilete de la Bucharest la Petroşani

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la București la Petroşani cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Petroşani? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la București la Petroşani, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la București la Petroşani?

Prețurile biletelor de tren de la București la Petroşani variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la București la Petroşani vor costa 4,64 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 73,05 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Petroşani. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 73,05 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la București la Petroşani.

Cât timp va dura să merg de la București la Petroşani cu trenul?

Călătoria între București și Petroşani cu trenul este aproximativ 242,13 km. Vă va lua cam 10 ore 49 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria de la București la Petroşani acoperă o distanță de 242,13 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 10 ore 49 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 3 ore 38 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la București la Petroşani făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Care stații se utilizează în călătoriile de la București la Petroşani?

În București, stațiile de plecare includ . Când veți sosi în Petroşani, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum . Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii zilnice există de la București la Petroşani?

În medie, sunt 8 plecări zilnice de la București la Petroşani. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 0 plecări de la București care merg direct la Petroşani. Există 8 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Petroşani. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Petroşani

Bilete ieftine de tren de la București la Petroşani
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Petroşani.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Petroşani, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Petroşani.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Petroşani

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 4,01 lei la 55,41 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 93% în călătoria dvs.!

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Petroşani cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Petroşani, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori, Softrans și Transferoviar Calatori de la București la Petroşani
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Petroşani cu train.
Facilităţi CFR Calatori Softrans Transferoviar Calatori
quiet_zone Zona de liniste check cross cross
wifi Wifi check cross cross
power_sockets Prize check cross cross
luggage Bagaje check cross check
accessibility Accesibilitate check cross cross
food_and_drink Mancare si bautura check check check
air_con Aer condiționat check cross cross
bicycle Bicicleta check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check

București la Petroşani Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
16.95kg
Autobuz
18.16kg
Zbor
48.43kg
Mașină
38.74kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Petroşani cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Petroşani sunt 16.95kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Petroşani? Luând trenul între București și Petroşani veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 31.48kg față de un zbor, 1.21kg față de autobuz și 21.79kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Petroşani?
Un bilet de tren de la București la Petroşani este de 73,05 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 4,64 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Petroşani?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Petroşani este de 4,64 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Petroşani cu tren?
Distanța între București și Petroşani este de 242,13 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Petroşani?
Călătoria de la București la Petroşani durează în medie 10 ore 49 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 38 min..
Ce companii operează de la București la Petroşani?
Ruta București - Petroşani este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori, Softrans și Transferoviar Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Petroşani?
Ruta de la București la Petroşani are în medie 8 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Petroşani?
Primul tren de la București la Petroşani pleacă la orele 03:44. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Petroşani?
Ultimul tren de la București la Petroşani pleacă la orele 22:25. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Petroşani?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 4,64 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la București la Petroşani?
Există stații 6 de la care puteți pleca de la București pentru a merge la Petroşani. Puteți merge de la Bukarest Autogara Rahova, Henri Coandă International Airport, Bucharest Filaret Bus Station, Gara Bucureşti Nord, București Autogara Militari și București Gara Basarab și puteți ajunge la Petroșani și Petroșani st. Spitalul De Urgenţă.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Petroşani?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Petroşani este 3 ore 38 min..
Există un tren direct de la București la Petroşani?
Da, există un tren direct între București și Petroşani.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Petroşani?
Călătoria cu tren de la București la Petroşani creează 16.95kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Petroşani

Rute asemănătoare

Alte rute populare