Tren Tecuci - București prețuri de la 84,49 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 88,64 lei
Mâine Mai mult
2 zile 88,59 lei
3 zile Mai mult

Tecuci la București cu trenul

Călătoria de la Tecuci la București cu trenul este de 189,14 km și durează 3 ore 52 min.. Există 5 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 01:34 și ultima la 18:34. Este posibil să călătoriți de la Tecuci la București cu tren pentru doar 84,49 lei sau până la 130,42 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 84,49 lei.

Cel mai mic pret84,49 lei
Durata călătoriei3 ore 52 min.
Conexiune pe zi5
Cel mai mic pret84,49 lei
Cel mai mare preț130,42 lei
Prima Plecare01:34
Ultima Plecare18:34
Distanţă189,14 km
PlecareTecuci
SosireBucurești
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Tecuci la Bucharest

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Călătoria de la Tecuci la București cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Tecuci la București. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă biletele de tren de la Tecuci la București?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Tecuci la București costă 84,49 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 96,16 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Tecuci la București.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Tecuci la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Tecuci la București variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 96,16 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât de lungă este călătoria de la Tecuci la București cu trenul?

Cu o distanță de 189,14 km între Tecuci și București, de obicei va dura 3 ore 52 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 3 ore 52 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între Tecuci și București cu trenul durează de obicei 3 ore 52 min. pentru a acoperi o distanță de 189,14 km. Cea mai scurtă călătorie de la Tecuci la București vă va duce 3 ore 47 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la București, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Când călătoresc de la Tecuci la București cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Veți putea pleca din Tecuci folosind stații precum Tecuci ,Tecuci Strada Gheorghe Petrascu (Galati, Romania). Acestea vă conectează cu stații care includ Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Piata Gara De Nord,Bukarest, Autogara Rahova,Bucuresti Basarab,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucharest Autogara Militari din București. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Tecuci, fie în București, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Tecuci la București sunt în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la Tecuci la București poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 5 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Tecuci la București. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Tecuci la București variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 5 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Tecuci la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Tecuci la Bucharest

Bilete ieftine de tren de la Tecuci la București
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Tecuci la București.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Tecuci la București, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Tecuci la București.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Tecuci la Bucharest

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la București cu trenul

Când călătoriți cu trenul către București, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Tecuci la București Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
13.24kg
Autobuz
14.19kg
Zbor
37.83kg
Mașină
30.26kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Tecuci la București cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Tecuci și București sunt 13.24kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Tecuci și București? Luând trenul între Tecuci și București veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 24.59kg față de un zbor, 0.95kg față de autobuz și 17.02kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Tecuci la București?
Un bilet de tren de la Tecuci la București este de 96,16 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 84,49 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Tecuci la București?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Tecuci la București este de 84,49 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Tecuci și București cu tren?
Distanța între Tecuci și București este de 189,14 km.
Cât durează călătoria cu tren între Tecuci și București?
Călătoria de la Tecuci la București durează în medie 3 ore 52 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 47 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Tecuci la București?
Ruta de la Tecuci la București are în medie 5 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Tecuci la București?
Primul tren de la Tecuci la București pleacă la orele 01:34. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Tecuci la București?
Ultimul tren de la Tecuci la București pleacă la orele 18:34. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Tecuci la București?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 84,49 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Tecuci la București?
Există în medie 5 de la Tecuci pentru a merge la București.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Tecuci și București?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Tecuci și București este 3 ore 47 min..
Există un tren direct de la Tecuci la București?
Da, există un tren direct între Tecuci și București.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Tecuci la București?
Călătoria cu tren de la Tecuci la București creează 13.24kg emisii de CO2.

Treceți local de la Tecuci

Rute populare

Escapade de weekend de la Tecuci

Rute internaționale din Tecuci și zonele din apropiere

Alte destinații de la Tecuci

Principalele rute spre București

Rute asemănătoare

Alte rute populare