Tren București - Tecuci prețuri de la 42,27 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

88,59 lei
Mai mult
Mai mult

București la Tecuci cu trenul

Călătoria de la București la Tecuci cu trenul este de 189,14 km și durează 3 ore 44 min.. Există 3 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:51 și ultima la 22:50. Este posibil să călătoriți de la București la Tecuci cu tren pentru doar 42,27 lei sau până la 88,64 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 42,27 lei.

Cel mai mic pret42,27 lei
Durata călătoriei3 ore 44 min.
Conexiune pe zi3
Cel mai mic pret42,27 lei
Cel mai mare preț88,64 lei
Prima Plecare06:51
Ultima Plecare22:50
Distanţă189,14 km
PlecareBucurești
SosireTecuci
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Bucharest la Tecuci

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Ajungeți de la București la Tecuci cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Tecuci? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la București la Tecuci?

Prețurile vor varia când călătoriți de la București la Tecuci. Însă în medie veți plăti în jur de 73,15 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 42,27 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Tecuci. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la București la Tecuci variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 73,15 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât durează să ajung de la București la Tecuci cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 3 ore 44 min.. Atât durează să traversați 189,14 km de la București la Tecuci. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la București la Tecuci ar putea să dureze mai mult de 3 ore 44 min.. Călătoria între București și Tecuci este lungă de vreo 189,14 km și de obicei durează aproximativ 3 ore 44 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 3 ore 37 min.. Dacă încercați să ajungeți de la București la Tecuci cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

În ce moment al zilei pot călători de la București la Tecuci?

Prima plecare zilnică de la București la Tecuci este la 06:51, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 22:50. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între București și Tecuci. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. Prima plecare a serii de la București la Tecuci este la 06:51, în timp ce ultima călătorie pornește la 22:50. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între București și Tecuci. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care stații se utilizează în călătoriile de la București la Tecuci?

Veți putea pleca din București folosind stații precum Bukarest, Autogara Rahova,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucuresti Basarab,Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Autogara Militari,Bucharest Piata Gara De Nord. Acestea vă conectează cu stații care includ Tecuci ,Tecuci Strada Gheorghe Petrascu (Galati, Romania) din Tecuci. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în București, fie în Tecuci, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la București la Tecuci sunt în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la București la Tecuci, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 3 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 3 călătorii directe între București și Tecuci. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Tecuci. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Tecuci

Bilete ieftine de tren de la București la Tecuci
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Tecuci.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Tecuci, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Tecuci.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Tecuci

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Tecuci cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Tecuci, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

București la Tecuci Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
13.24kg
Autobuz
14.19kg
Zbor
37.83kg
Mașină
30.26kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Tecuci cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Tecuci sunt 13.24kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Tecuci? Luând trenul între București și Tecuci veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 24.59kg față de un zbor, 0.95kg față de autobuz și 17.02kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Tecuci?
Un bilet de tren de la București la Tecuci este de 73,15 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 42,27 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Tecuci?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Tecuci este de 42,27 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Tecuci cu tren?
Distanța între București și Tecuci este de 189,14 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Tecuci?
Călătoria de la București la Tecuci durează în medie 3 ore 44 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 37 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Tecuci?
Ruta de la București la Tecuci are în medie 3 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Tecuci?
Primul tren de la București la Tecuci pleacă la orele 06:51. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Tecuci?
Ultimul tren de la București la Tecuci pleacă la orele 22:50. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Tecuci?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 42,27 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Tecuci?
Există în medie 3 de la București pentru a merge la Tecuci.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Tecuci?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Tecuci este 3 ore 37 min..
Există un tren direct de la București la Tecuci?
Da, există un tren direct între București și Tecuci.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Tecuci?
Călătoria cu tren de la București la Tecuci creează 13.24kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Tecuci

Rute asemănătoare

Alte rute populare