Tren Vaslui - București prețuri de la 92,79 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Vaslui la București cu trenul

Călătoria de la Vaslui la București cu trenul este de 275,91 km și durează 7 ore 28 min.. Există 7 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:20 și ultima la 17:08. Este posibil să călătoriți de la Vaslui la București cu tren pentru doar 92,79 lei sau până la 149,23 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 92,79 lei.

Cel mai mic pret92,79 lei
Durata călătoriei7 ore 28 min.
Conexiune pe zi7
Cel mai mic pret92,79 lei
Cel mai mare preț149,23 lei
Prima Plecare05:20
Ultima Plecare17:08
Distanţă275,91 km
PlecareVaslui
SosireBucurești
TransportatoriCFR Calatori

Tren Bilete de la Vaslui la Bucharest

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Ajungeți de la Vaslui la București cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Vaslui la București? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă să ajung de la Vaslui la București cu trenul?

În medie, un bilet de tren de la Vaslui la București vă va costa 107,50 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 92,79 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Vaslui la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 107,50 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Vaslui la București.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Vaslui la București cu trenul?

Călătoria de la Vaslui la București cu trenul va dura, de obicei, 7 ore 28 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 275,91 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 7 ore 28 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria între Vaslui și București este lungă de vreo 275,91 km și de obicei durează aproximativ 7 ore 28 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 1 oră 39 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Vaslui la București cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

La ce oră sunt plecările de la Vaslui la București?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Vaslui la București la 05:20. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 17:08. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. Prima călătorie a serii pleacă de la Vaslui la 05:20. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 17:08. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Vaslui și București. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Vaslui la București?

În Vaslui, stațiile de plecare includ VASLUI,Vaslui, Strada Alexandru Vlahuță. Când veți sosi în București, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Bucharest Autogara Militari,Henri Coandă International Airport, OTP,Bukarest, Autogara Rahova,Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Piata Gara De Nord,Bucuresti Basarab. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Vaslui spre București?

Dacă vreți să ajungeți de la Vaslui la București, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 7 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 4 călătorii directe între Vaslui și București. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 3 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Vaslui la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Vaslui la Bucharest

Bilete ieftine de tren de la Vaslui la București
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Vaslui la București.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Vaslui la București, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Vaslui la București.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Vaslui la Bucharest

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 4,89 lei la 77,50 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 94% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Vaslui la București

Cele mai ieftine bilete de tren Vaslui - București pot fi găsite până la 32,64 lei dacă aveți noroc sau 51,38 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 92,79 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la București cu trenul

Când călătoriți cu trenul către București, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Vaslui la București
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Vaslui la București cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Vaslui la București Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
19.31kg
Autobuz
20.69kg
Zbor
55.18kg
Mașină
44.15kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Vaslui la București cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Vaslui și București sunt 19.31kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Vaslui și București? Luând trenul între Vaslui și București veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 35.87kg față de un zbor, 1.38kg față de autobuz și 24.84kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Vaslui la București?
Un bilet de tren de la Vaslui la București este de 107,50 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 92,79 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Vaslui la București?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Vaslui la București este de 92,79 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Vaslui și București cu tren?
Distanța între Vaslui și București este de 275,91 km.
Cât durează călătoria cu tren între Vaslui și București?
Călătoria de la Vaslui la București durează în medie 7 ore 28 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 39 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Vaslui la București?
Ruta de la Vaslui la București are în medie 7 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Vaslui la București?
Primul tren de la Vaslui la București pleacă la orele 05:20. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Vaslui la București?
Ultimul tren de la Vaslui la București pleacă la orele 17:08. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Vaslui la București?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 92,79 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Vaslui la București?
Există în medie 4 de la Vaslui pentru a merge la București.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Vaslui și București?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Vaslui și București este 1 oră 39 min..
Există un tren direct de la Vaslui la București?
Da, există un tren direct între Vaslui și București.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Vaslui la București?
Călătoria cu tren de la Vaslui la București creează 19.31kg emisii de CO2.

Treceți local de la Vaslui

Rute populare

Escapade de weekend de la Vaslui

Rute internaționale din Vaslui și zonele din apropiere

Alte destinații de la Vaslui

Principalele rute spre București

Rute asemănătoare

Alte rute populare