Tren București - Vaslui prețuri de la 15,78 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

București la Vaslui cu trenul

Călătoria de la București la Vaslui cu trenul este de 275,91 km și durează 6 ore 52 min.. Există 6 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 04:19 și ultima la 22:25. Este posibil să călătoriți de la București la Vaslui cu tren pentru doar 15,78 lei sau până la 44,22 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 15,78 lei.

Cel mai mic pret15,78 lei
Durata călătoriei6 ore 52 min.
Conexiune pe zi6
Cel mai mic pret15,78 lei
Cel mai mare preț44,22 lei
Prima Plecare04:19
Ultima Plecare22:25
Distanţă275,91 km
PlecareBucurești
SosireVaslui
TransportatoriCFR Calatori, Regio Calatori

Tren Bilete de la Bucharest la Vaslui

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Călătoria dvs. de la București la Vaslui cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Vaslui? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la București la Vaslui, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă biletele de tren de la București la Vaslui?

În medie, un bilet de tren de la București la Vaslui vă va costa 38,02 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 15,78 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Vaslui. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 38,02 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la București la Vaslui.

Cât de lungă este călătoria de la București la Vaslui cu trenul?

Călătoria între București și Vaslui cu trenul este aproximativ 275,91 km. Vă va lua cam 6 ore 52 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria între București și Vaslui este lungă de vreo 275,91 km și de obicei durează aproximativ 6 ore 52 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 0 ore 25 min.. Dacă încercați să ajungeți de la București la Vaslui cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când călătoresc de la București la Vaslui cu trenul, ce stații pot să folosesc?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din București de la următoarele stații: Bucharest Autogara Militari,Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Piata Gara De Nord,Henri Coandă International Airport, OTP,Bukarest, Autogara Rahova,Bucuresti Basarab. Sosind la Vaslui, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: VASLUI,Vaslui, Strada Alexandru Vlahuță. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Vaslui.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la București la Vaslui?

Veți putea să călătoriți de la București la Vaslui folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 6 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la București la Vaslui folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 4 legături directe de la București la Vaslui în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 2 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Vaslui. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Vaslui

Bilete ieftine de tren de la București la Vaslui
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Vaslui.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Vaslui, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Vaslui.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Vaslui

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 3,96 lei la 33,91 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 88% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la București la Vaslui

Cele mai ieftine bilete de tren București - Vaslui pot fi găsite până la 5,77 lei dacă aveți noroc sau 30,21 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 81,65 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Vaslui cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Vaslui, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori și Regio Calatori de la București la Vaslui
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Vaslui cu train.
Facilităţi CFR Calatori Regio Calatori
quiet_zone Zona de liniste check cross
wifi Wifi check cross
power_sockets Prize check cross
luggage Bagaje check cross
accessibility Accesibilitate check cross
food_and_drink Mancare si bautura check check
air_con Aer condiționat check cross
bicycle Bicicleta check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check

București la Vaslui Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
19.31kg
Autobuz
20.69kg
Zbor
55.18kg
Mașină
44.15kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Vaslui cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Vaslui sunt 19.31kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Vaslui? Luând trenul între București și Vaslui veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 35.87kg față de un zbor, 1.38kg față de autobuz și 24.84kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Vaslui?
Un bilet de tren de la București la Vaslui este de 38,02 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 15,78 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Vaslui?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Vaslui este de 15,78 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Vaslui cu tren?
Distanța între București și Vaslui este de 275,91 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Vaslui?
Călătoria de la București la Vaslui durează în medie 6 ore 52 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 25 min..
Ce companii operează de la București la Vaslui?
Ruta București - Vaslui este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori și Regio Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Vaslui?
Ruta de la București la Vaslui are în medie 6 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Vaslui?
Primul tren de la București la Vaslui pleacă la orele 04:19. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Vaslui?
Ultimul tren de la București la Vaslui pleacă la orele 22:25. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Vaslui?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 15,78 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Vaslui?
Există în medie 4 de la București pentru a merge la Vaslui.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Vaslui?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Vaslui este 0 ore 25 min..
Există un tren direct de la București la Vaslui?
Da, există un tren direct între București și Vaslui.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Vaslui?
Călătoria cu tren de la București la Vaslui creează 19.31kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Vaslui

Rute asemănătoare

Alte rute populare