Tren Iaşi - Ghidigeni prețuri de la 21,74 lei

Începe de la
21,74 lei

Iaşi la Ghidigeni de la tren

Călătoria de la Iaşi la Ghidigeni de la tren este de 124,54 km și durează 4 ore 19 min.. Există 9 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 05:05 și ultima la 17:16. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Ghidigeni cu tren pentru doar 21,74 lei sau până la 37,82 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 21,74 lei.

Cel mai mic pret21,74 lei
Durata călătoriei4 ore 19 min.
Conexiune pe zi9
Cel mai mic pret21,74 lei
Cel mai mare preț37,82 lei
Prima Plecare05:05
Ultima Plecare17:16
Distanţă124,54 km
PlecareIaşi
SosireGhidigeni
TransportatoriCFR Calatori

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Iaşi la Ghidigeni

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Ghidigeni? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Iaşi la Ghidigeni, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă biletele de tren de la Iaşi la Ghidigeni?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Ghidigeni. Însă în medie veți plăti în jur de 24,92 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 21,74 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Ghidigeni. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Ghidigeni. Însă în medie veți plăti în jur de 24,92 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât de lungă este călătoria de la Iaşi la Ghidigeni cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 4 ore 19 min.. Atât durează să traversați 124,54 km de la Iaşi la Ghidigeni. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Iaşi la Ghidigeni ar putea să dureze mai mult de 4 ore 19 min.. Pentru a ajunge mai repede de la Iaşi la Ghidigeni, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Iaşi și Ghidigeni vor termina călătoria în 3 ore 1 min.. În medie, vă va lua cam 4 ore 19 min. pentru a parcurge 124,54 km între Iaşi și Ghidigeni.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Iaşi la Ghidigeni?

În general, prima plecare a zilei din Iaşi va fi la 05:05, iar ultima plecare va fi la 17:16. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Iaşi la Ghidigeni se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Iaşi la Ghidigeni, care de obicei este la 05:05. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 17:16. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Iaşi la Ghidigeni?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Iaşi și Ghidigeni. Vă puteți începe călătoria în Iaşi la stații precum . Acestea se leagă de stații care includ din Ghidigeni. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Iaşi la Ghidigeni.

Câte călătorii de la Iaşi la Ghidigeni sunt în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la Iaşi la Ghidigeni, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 9 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 6 călătorii directe între Iaşi și Ghidigeni. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 3 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Ghidigeni. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la Iaşi la Ghidigeni
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Ghidigeni.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Ghidigeni, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Ghidigeni.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Iaşi la Ghidigeni

Cele mai ieftine bilete de tren Iaşi - Ghidigeni pot fi găsite până la 15,49 lei dacă aveți noroc sau 18,34 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 21,79 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Ghidigeni cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Ghidigeni, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Iaşi la Ghidigeni
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Ghidigeni cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Iaşi la Ghidigeni Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
8.72kg
Autobuz
9.34kg
Zbor
24.91kg
Mașină
19.93kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Ghidigeni cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Ghidigeni sunt 8.72kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Ghidigeni? Luând trenul între Iaşi și Ghidigeni veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 16.19kg față de un zbor, 0.62kg față de autobuz și 11.21kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Ghidigeni?
Un bilet de tren de la Iaşi la Ghidigeni este de 24,92 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 21,74 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Ghidigeni?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Ghidigeni este de 21,74 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Ghidigeni cu tren?
Distanța între Iaşi și Ghidigeni este de 124,54 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Ghidigeni?
Călătoria de la Iaşi la Ghidigeni durează în medie 4 ore 19 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 1 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Ghidigeni?
Ruta de la Iaşi la Ghidigeni are în medie 9 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Ghidigeni?
Primul tren de la Iaşi la Ghidigeni pleacă la orele 05:05. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Ghidigeni?
Ultimul tren de la Iaşi la Ghidigeni pleacă la orele 17:16. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Ghidigeni?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 21,74 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la Ghidigeni?
Există în medie 6 de la Iaşi pentru a merge la Ghidigeni.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Ghidigeni?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Ghidigeni este 3 ore 1 min..
Există un tren direct de la Iaşi la Ghidigeni?
Da, există un tren direct între Iaşi și Ghidigeni.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Ghidigeni?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Ghidigeni creează 8.72kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Ghidigeni

Rute asemănătoare

Alte rute populare