Tren Brăila - București prețuri de la 40,17 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine 83,61 lei
2 zile 87,51 lei
3 zile 83,61 lei

Brăila la București cu trenul

Călătoria de la Brăila la București cu trenul este de 174,85 km și durează 3 ore 47 min.. Există 6 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:09 și ultima la 18:19. Este posibil să călătoriți de la Brăila la București cu tren pentru doar 40,17 lei sau până la 195,89 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 40,17 lei.

Cel mai mic pret40,17 lei
Durata călătoriei3 ore 47 min.
Conexiune pe zi6
Cel mai mic pret40,17 lei
Cel mai mare preț195,89 lei
Prima Plecare05:09
Ultima Plecare18:19
Distanţă174,85 km
PlecareBrăila
SosireBucurești
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Brăila la Bucharest

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Călătoria de la Brăila la București cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Brăila la București? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Brăila la București?

Prețurile biletelor de tren de la Brăila la București variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Brăila la București vor costa 40,17 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 93,77 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Brăila la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Brăila la București. Însă în medie veți plăti în jur de 93,77 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât timp va dura să merg de la Brăila la București cu trenul?

Călătoria între Brăila și București cu trenul este aproximativ 174,85 km. Vă va lua cam 3 ore 47 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Distanța dintre Brăila și București este în jur de 174,85 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 3 ore 47 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Brăila și București durează 3 ore 2 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt plecările de la Brăila la București?

În general, prima plecare a zilei din Brăila va fi la 05:09, iar ultima plecare va fi la 18:19. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Brăila la București se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Brăila la București la 05:09. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 18:19. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Brăila laBucurești?

Puteți pleca din Brăila la stații precum Braila ,Braila. La finalul călătoriei, veți putea sosi în București la următoarele stații: Bukarest, Autogara Rahova,Bucuresti Basarab,Bucharest Filaret Bus Station,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucharest Piata Gara De Nord,Bucharest Autogara Militari. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Brăila și București. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Brăila la București sunt în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Brăila la București folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 6 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Brăila la București folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 4 legături directe de la Brăila la București în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 2 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Brăila la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Brăila la Bucharest

Bilete ieftine de tren de la Brăila la București
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Brăila la București.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Brăila la București, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Brăila la București.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Brăila la Bucharest

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 4,74 lei la 71,19 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 93% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Brăila la București

Cele mai ieftine bilete de tren Brăila - București pot fi găsite până la 7,77 lei dacă aveți noroc sau 41,13 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 91,81 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la București cu trenul

Când călătoriți cu trenul către București, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Brăila la București Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
12.24kg
Autobuz
13.11kg
Zbor
34.97kg
Mașină
27.98kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Brăila la București cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Brăila și București sunt 12.24kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Brăila și București? Luând trenul între Brăila și București veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 22.73kg față de un zbor, 0.87kg față de autobuz și 15.74kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Brăila la București?
Un bilet de tren de la Brăila la București este de 93,77 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 40,17 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Brăila la București?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Brăila la București este de 40,17 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Brăila și București cu tren?
Distanța între Brăila și București este de 174,85 km.
Cât durează călătoria cu tren între Brăila și București?
Călătoria de la Brăila la București durează în medie 3 ore 47 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 2 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Brăila la București?
Ruta de la Brăila la București are în medie 6 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Brăila la București?
Primul tren de la Brăila la București pleacă la orele 05:09. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Brăila la București?
Ultimul tren de la Brăila la București pleacă la orele 18:19. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Brăila la București?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 40,17 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Brăila la București?
Există în medie 4 de la Brăila pentru a merge la București.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Brăila și București?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Brăila și București este 3 ore 2 min..
Există un tren direct de la Brăila la București?
Da, există un tren direct între Brăila și București.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Brăila la București?
Călătoria cu tren de la Brăila la București creează 12.24kg emisii de CO2.

Treceți local de la Brăila

Rute populare

Escapade de weekend de la Brăila

Rute internaționale din Brăila și zonele din apropiere

Alte destinații de la Brăila

Principalele rute spre București

Rute asemănătoare

Alte rute populare