Autobuz București - Brăila preturi de la 87,95RON

Începe de la
87,95RON
Descoperă

București la Brăila de la autobuz

Călătoria de la București la Brăila de la autobuz este de 174,6 km și durează 2 h 30 min. Există 12 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 02:00 și ultima la 00:00. Este posibil să călătoriți de la București la Brăila cu autobuz pentru doar 87,95RON sau până la 131,79RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 87,95RON.

Cel mai bun preț 87,95RON
Durata călătoriei 2 h 30 min
Conexiune pe zi 12
Cel mai mic pret 87,95RON
Cel mai mare preț 131,79RON
Prima Plecare 02:00
Ultima Plecare 00:00
Distanţă 174,6 km
Plecare București
Sosire Brăila
Transportatori MirTrans Express, Transfero

Autobuz Bilete de la București la Brăila

  Sep 29
  100,32RON
  26°
  Sep 30
  87,95RON
  27°
  Oct 01
  87,95RON
  26°
  Oct 02
  87,95RON
  25°
  Oct 03
  87,95RON
  24°
  Oct 04
  87,95RON
  24°
  Oct 05
  87,95RON
  26°
  Oct 06
  87,95RON
  26°
  Oct 07
  87,95RON
  27°
  Oct 08
  87,95RON
  25°
  Oct 09
  87,95RON
  26°
  Oct 10
  87,95RON
  26°
  Oct 11
  87,95RON
  25°
  Oct 12
  87,95RON
  23°
  Oct 13
  87,95RON
  19°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
26°

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Brăila

Plănuiți să călătoriți de la București la Brăila? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la București la Brăila?

Când călătoriți de la București la Brăila, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 94,92RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 87,95RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la București la Brăila

 
Sep 29
Vineri
26°
4,40RON
100,32RON
Sep 30
Sâmbătă
27°
4,40RON
87,95RON
Oct 01
Duminică
26°
4,40RON
87,95RON
Oct 02
Luni
25°
4,25RON
87,95RON
Oct 03
Marți
24°
4,20RON
87,95RON
Oct 04
Miercuri
24°
4,20RON
87,95RON
Oct 05
Joi
26°
4,10RON
87,95RON
Bilete ieftine de de la București la Brăila
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Brăila.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Brăila, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Brăila.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la București la Brăila

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 88RON la 90RON, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 2% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la București la Brăila

Cele mai ieftine bilete de autobuz București - Brăila pot fi găsite până la 70RON dacă aveți noroc sau 84RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 88RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Brăila cu autobuzul

Când călătoriți la Brăila cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord Transfero de la București la Brăila
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Brăila cu autobuz.
Facilităţi Transfero
Wifi
Mancare si bautura
Aer condiționat

București la Brăila Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
1.1kg
Autobuz
7.5kg
Zbor
297.9kg
Mașină
28.7kg

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la București la Brăila?
Un bilet de autobuz de la București la Brăila este de 97,04RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 87,95RON.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la București la Brăila?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la București la Brăila este de 87,95RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Brăila cu autobuz?
Distanța între București și Brăila este de 174,6 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și Brăila?
Călătoria de la București la Brăila durează în medie 3 h 18 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 h 30 min.
Ce companii operează de la București la Brăila?
Ruta București - Brăila este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, MirTrans Express, Transfero ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la Brăila?
Ruta de la București la Brăila are în medie 12 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la Brăila?
Primul autobuz de la București la Brăila pleacă la orele 02:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la Brăila?
Ultimul autobuz de la București la Brăila pleacă la orele 00:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Brăila?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 87,95RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la București la Brăila?
Există stații 3 de la care puteți pleca de la București pentru a merge la Brăila. Puteți merge de la Otopeni Airport (otp), Bucharest Henri Coandă Airport și Otp Airport și puteți ajunge la Braila și "kaufland", Bulevardul Dorobanților, 413, Braila.
Câte conexiuni directe merg de la București la Brăila?
Există în medie 12 de la București pentru a merge la Brăila.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și Brăila?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și Brăila este 2 h 30 min.
Există un autobuz direct de la București la Brăila?
Da, există un autobuz direct între București și Brăila.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la Brăila?
Călătoria cu autobuz de la București la Brăila creează 7.5kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Brăila

Rute asemănătoare

Alte rute populare