Gasiți un autobuz de la București până la Brăila

Începe de la
73,30 RON
Descoperă
Partenerii noștri Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.
references references references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

De la 87,95 RON
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

De la 87,95 RON

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Brăila

Plănuiți să călătoriți de la București la Brăila? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la București la Brăila?

Când călătoriți de la București la Brăila, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 92,18 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 73,30 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.București la Brăila transport autobuz

Cel mai bun preț 87,95 RON
Durata călătoriei 3 h 30 min
Călătorii pe zi 20
Prima plecare 13:30
Ultima plecare 23:00
Distanța 175 km
Plecare București
Sosire Brăila
Transportatori Autogari, GSM Trans, Transfero, GsmTrans, BEPS TRAVEL, Distribusion

Prețul biletului București - Brăila în fiecare zi

 
Azi
Detalii
87,95 RON
Mâine
Detalii
87,95 RON
În 2 zile
Detalii
Detalii
În 3 zile
Detalii
87,95 RON
În 4 zile
Detalii
87,95 RON
În 5 zile
Detalii
87,95 RON
În 6 zile
Detalii
87,95 RON

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
16
Transportatori
6
Prețul minim
73,30 RON
Prețul maxim
97,58 RON

București - Brăila

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la București la Brăila cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este 3 h 30 min. Atât durează să traversați 175 km de la București la Brăila. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la București la Brăila ar putea să dureze mai mult de 3 h 30 min.

La ce oră sunt plecările de la București la Brăila?

În general, prima plecare a serii din București va fi la 01:00, iar ultima plecare va fi la 23:00. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la București la Brăila se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la București la Brăila?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între București și Brăila. Vă puteți începe călătoria în București la stații precum Otopeni Airport (OTP), Bucharest Henri Coandă Airport (outside The Airport), Bucharest Henri Coanda International Airport și OTP Airport. Acestea se leagă de stații care includ Braila din Brăila. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la București la Brăila.

Câte călătorii zilnice există de la București la Brăila?

În medie, sunt 18 plecări zilnice de la București la Brăila. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la 22 de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ Autogari, GSM Trans, Transfero, GsmTrans, BEPS TRAVEL și Distribusion și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 18 plecări de la București care merg direct la Brăila. Există 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback