Gasiți un tren de la București până la Brăila

Începe de la
39,55 RON
Descoperă

Partenerii noștri

Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.

references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Azi

De la 39,55 RON

Mâine

De la 58,80 RON

2 Zile

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Brăila

Plănuiți să călătoriți de la București la Brăila? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la București la Brăila?

Când călătoriți de la București la Brăila, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 71,37 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 34,05 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Rezumatul călătoriei cu Tren

Călătoria de la București la Brăila de la Train este de 175 km și durează 5 h. Există 10 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 07:30 și ultima la 19:55. Este posibil să călătoriți de la București la Brăila cu Train pentru doar 34,05 RON sau până la 113,32 RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 8,09 RON.

Cel mai bun preț 39,55 RON
Durata călătoriei 5 h
Conexiune pe zi 10
Cel mai mic pret 39,55 RON
Cel mai mare preț 97,40 RON
Prima Plecare 07:30
Ultima Plecare 19:55
Distanţă 175 km
Plecare București
Sosire Brăila
Transportatori Infofer, Autogari,

Tren Bilete de la București la Brăila

  Feb 03
  8.094
  Feb 04
  12.033
  Feb 05
  Detalii
  Feb 06
  8.094
  Feb 07
  Detalii
  -1°
  Feb 08
  Detalii
  -1°
  Feb 09
  Detalii
  -1°
  Feb 10
  Detalii
  Feb 11
  11.471
  Feb 12
  Detalii
  Feb 13
  Detalii
  Feb 14
  Detalii
  Feb 15
  Detalii
  Feb 16
  Detalii
  10°
  Feb 17
  Detalii
  10°
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Comparați prețul și biletele

 
Feb 03
Friday
39,55 RON
87,95 RON
Feb 04
Saturday
39,55 RON
87,95 RON
Feb 05
Sunday
58,80 RON
87,95 RON
Feb 06
Monday
Detalii
87,95 RON
Feb 07
Tuesday
-1°
39,55 RON
87,95 RON
Feb 08
Wednesday
-1°
Detalii
87,95 RON
Feb 09
Thursday
-1°
Detalii
Detalii

Cel mai bun moment pentru a rezerva București - Brăila Excursie

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

București la Brăila Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Zbor
49.875kg
Tren
2.45kg
Autobuz
11.9kg
Mașină
8.575kg

Cazari care s-ar putea să vă placă în Brăila

Indisponibil

Nu a fost găsită nicio cazare la locația selectată pentru astăzi.

Folosim acest feedback pentru a ne îmbunătăți produsele

întrebări frecvente

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la București la Brăila cu trenul?

Călătoria de la București la Brăila acoperă o distanță de 175 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 5 h. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 2 h 58 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la București la Brăila făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

La ce oră sunt plecările de la București la Brăila?

În general, prima plecare a zilei din București va fi la 07:30, iar ultima plecare va fi la 19:55. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la București la Brăila se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la București la Brăila?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între București și Brăila. Vă puteți începe călătoria în București la stații precum București Nord și București, Gara Basarab. Acestea se leagă de stații care includ Brăila din Brăila. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la București la Brăila.

Câte călătorii zilnice există de la București la Brăila?

În medie, sunt 10 plecări zilnice de la București la Brăila. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la 17 de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ Infofer, Cfr Călători, și Transferoviar Călători și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 4 plecări de la București care merg direct la Brăila. Există 6 călătorii cu una sau mai multe schimbări

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback