Tren București - Brăila prețuri de la 80,23 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
88,59 lei

București la Brăila cu trenul

Călătoria de la București la Brăila cu trenul este de 174,85 km și durează 3 ore 9 min.. Există 4 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:30 și ultima la 17:49. Este posibil să călătoriți de la București la Brăila cu tren pentru doar 80,23 lei sau până la 101,05 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 80,23 lei.

Cel mai mic pret80,23 lei
Durata călătoriei3 ore 9 min.
Conexiune pe zi4
Cel mai mic pret80,23 lei
Cel mai mare preț101,05 lei
Prima Plecare05:30
Ultima Plecare17:49
Distanţă174,85 km
PlecareBucurești
SosireBrăila
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Bucharest la Brăila

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Ajungeți de la București la Brăila cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Brăila? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la București la Brăila?

Cele mai ieftine bilete de tren de la București la Brăila costă 80,23 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 86,93 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la București la Brăila.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Brăila. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la București la Brăila. Însă în medie veți plăti în jur de 86,93 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât timp va dura să merg de la București la Brăila cu trenul?

Cu o distanță de 174,85 km între București și Brăila, de obicei va dura 3 ore 9 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 3 ore 9 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Distanța dintre București și Brăila este în jur de 174,85 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 3 ore 9 min.. Totuși, cele mai rapide rute între București și Brăila durează 2 ore 58 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt plecările de la București la Brăila?

Prima călătorie a zilei pornește de la București la 05:30. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 17:49. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între București și Brăila. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță. În general, prima plecare a serii din București va fi la 05:30, iar ultima plecare va fi la 17:49. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la București la Brăila se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Când călătoresc de la București la Brăila cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Veți putea pleca din București folosind stații precum Bucharest Autogara Militari,Bukarest, Autogara Rahova,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucuresti Basarab,Bucharest Piata Gara De Nord,Bucharest Filaret Bus Station. Acestea vă conectează cu stații care includ Braila ,Braila din Brăila. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în București, fie în Brăila, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la București la Brăila sunt în fiecare zi?

În medie, sunt 4 plecări zilnice de la București la Brăila. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 4 plecări de la București care merg direct la Brăila. Există 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Brăila. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Brăila

Bilete ieftine de tren de la București la Brăila
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Brăila.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Brăila, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Brăila.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Brăila

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 2,44 lei la 82,87 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 97% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la București la Brăila

Cele mai ieftine bilete de tren București - Brăila pot fi găsite până la 4,35 lei dacă aveți noroc sau 31,22 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,36 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Brăila cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Brăila, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

București la Brăila Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
12.24kg
Autobuz
13.11kg
Zbor
34.97kg
Mașină
27.98kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Brăila cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Brăila sunt 12.24kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Brăila? Luând trenul între București și Brăila veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 22.73kg față de un zbor, 0.87kg față de autobuz și 15.74kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Brăila?
Un bilet de tren de la București la Brăila este de 86,93 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 80,23 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Brăila?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Brăila este de 80,23 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Brăila cu tren?
Distanța între București și Brăila este de 174,85 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Brăila?
Călătoria de la București la Brăila durează în medie 3 ore 9 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 58 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Brăila?
Ruta de la București la Brăila are în medie 4 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Brăila?
Primul tren de la București la Brăila pleacă la orele 05:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Brăila?
Ultimul tren de la București la Brăila pleacă la orele 17:49. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Brăila?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 80,23 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Brăila?
Există în medie 4 de la București pentru a merge la Brăila.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Brăila?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Brăila este 2 ore 58 min..
Există un tren direct de la București la Brăila?
Da, există un tren direct între București și Brăila.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Brăila?
Călătoria cu tren de la București la Brăila creează 12.24kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Brăila

Rute asemănătoare

Alte rute populare