• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la București până la Brăila Starting from 30,30 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Brăila

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Brăila

Plănuiți să călătoriți de la București la Brăila? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la București la Brăila?

Când călătoriți de la București la Brăila, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 50,77 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 30,30 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.București la Brăila transport tren

Cel mai bun preț 30,30 RON
Durata călătoriei 6 h 59 min
Călătorii pe zi 17
Prima plecare 07:30
Ultima plecare 23:15
Distanța 175 km

Prețul biletului București - Brăila în fiecare zi

 
Azi
73,08 RON
29,23 RON
Mâine
73,08 RON
38,98 RON
În 2 zile
73,08 RON
34,11 RON
În 3 zile
Detalii
Detalii
În 4 zile
Detalii
Detalii
În 5 zile
Detalii
Detalii
În 6 zile
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
17
Transportatori
1
Prețul minim
30,30 RON
Prețul maxim
93,40 RON

București - Brăila

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Autobuz

73,08 RON

Data
Duminică 24 Octombrie 2021
Transfero-logo
Bucharest Henri Coanda Airport - Braila
21:00 - 00:30
Transfero
3h 30min
CO2: 5.59kg
Cel mai ieftin
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 3 h 22 min
București Nord - Brăila
21:09 - 00:31
33,20 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 8 h 27 min
București Obor - Brăila
16:15 - 00:42
40,05 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 5 h 21 min
București Băneasa - Brăila
19:10 - 00:31
41,15 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 5 h 42 min
București Băneasa - Brăila
12:44 - 18:26
48,15 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 6 h 26 min
București Obor - Brăila
12:00 - 18:26
49 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 3 h 14 min
București Nord - Brăila
09:41 - 12:55
52,40 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 3 h 1 min
București Nord - Brăila
18:24 - 21:25
52,40 RON

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la București la Brăila cu trenul?

Călătoria de la București la Brăila acoperă o distanță de 175 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 6 h 59 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 3 h 1 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la București la Brăila făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

La ce oră sunt plecările de la București la Brăila?

În general, prima plecare a zilei din București va fi la 07:30, iar ultima plecare va fi la 23:15. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la București la Brăila se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la București la Brăila?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între București și Brăila. Vă puteți începe călătoria în București la stații precum București Nord, București Obor și București Băneasa. Acestea se leagă de stații care includ Brăila din Brăila. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la București la Brăila.

Câte călătorii zilnice există de la București la Brăila?

În medie, sunt 17 plecări zilnice de la București la Brăila. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la 18 de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ CFR Călători și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 6 plecări de la București care merg direct la Brăila. Există 11 călătorii cu una sau mai multe schimbări