Gasiți un tren de la București până la Brăila

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 31,15 RON
Durata călătoriei 4 h 57 min
Călătorii pe zi 16
Prima plecare 07:20
Ultima plecare 20:09
Distanța 175 km

Cele mai bune oferte pentru trenul de la București la Brăila pe virail.

Cu virail puteți compara prețurile trenurilor de la București la o clipire Brăila din ochi. Ceea ce ai nevoie este doar pentru a alege data aveți de gând să plece și, dacă doriți, sortare și filtra rezultatele în preț și timp. Pentru a rezerva călătoria perfectă, virail vă va redirecționa direct la site-ul furnizorului, pentru o achiziție extrem de sigur.

Cât de mult este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Brăila?

Prețul mediu al biletelor de tren de la București la Brăila ultimul de 55,25 RON. Cu toate acestea, va fi capabil de a găsi bilete mai ieftine dacă vă rezervați în avans, sau dacă poate fi flexibil cu datele tale: cele mai ieftine bilete de tren de la București pentru a putea fi în jur de Brăila 31,15 RON.

Ce companii de turism de la București cu trenul până la Brăila?

Dintre toți partenerii noștri, veți găsi, de asemenea CFR Călători, oferind conexiuni de tren între București și Brăila.

Prețul biletului - în fiecare zi

30,45 RON 30,45 RON 49,94 RON 35,32 RON 23,14 RON Mai mult Mai mult

Trenuri din București spre Brăila

Cât timp va dura de la București te la cu trenul și Brăila atunci când fac trenurile plece?

În timp ce primul tren spre frunze la 07:20 Brăila ultimul, ultima este programată pentru 20:09. Durata medie a călătoriei este de 4 h 57 min, dar cele mai rapide trenuri pot ajunge să Brăila în 3 h 1 min.

Stații care servesc linia de cale ferată București - Brăila?

Trenurile să plece de la București Nord, București Obor și București Băneasa București Brăila ultimul și ajung în Brăila.

Atunci când călătoresc cu trenul, nu uitați să păstrați biletul cu tine: asigurați-vă că pentru a imprima în prealabil sau pentru a descărca versiunea mobilă dacă este permis.

Când vine vorba de distanțe scurte, de autobuz și carpooling reprezintă o bună alternativă la călătoria cu trenul, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget limitat.