Train Illustration

Gasiți un tren de la Buzău până la București

Starting from
18,95 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

De la 23,07 RON
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Buzău la București

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Buzău la București? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Buzău la București, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Buzău la București?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Buzău la București. Însă în medie veți plăti în jur de 49,18 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 18,95 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Buzău la București transport tren

Cel mai bun preț 23,07 RON
Durata călătoriei 3 h 13 min
Călătorii pe zi 50
Prima plecare 06:26
Ultima plecare 23:27
Distanța 98 km
Plecare Buzău
Sosire București
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători, , Transferoviar Călători

Prețul biletului Buzău - București în fiecare zi

 
Azi
Detalii
58,64 RON
19,55 RON
Mâine
23,07 RON
58,64 RON
19,55 RON
În 2 zile
Detalii
58,64 RON
19,55 RON
În 3 zile
Detalii
58,64 RON
19,55 RON
În 4 zile
Detalii
58,64 RON
Detalii
În 5 zile
Detalii
Detalii
Detalii
În 6 zile
Detalii
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
49
Transportatori
4
Prețul minim
18,95 RON
Prețul maxim
87,65 RON

Buzău - București

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

23 RON

Data
Miercuri 5 Octombrie 2022
CFR Călători-logo
Buzău - București Nord
05:56 - 08:13
CFR Călători
2h 17min
CO2: 0.28kg
Cel mai ieftin
Transport Autobuz

59 RON

Data
Miercuri 5 Octombrie 2022
Transfero-logo
Buzau - Bucharest Henri Coanda Airport
07:00 - 09:15
Transfero
2h 15min
CO2: 3.46kg

Cât durează călătoria de la Buzău la București cu trenul?

Călătoria între Buzău și București este lungă de vreo 99 km și de obicei durează aproximativ 3 h 15 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 1 h 42 min. Dacă încercați să ajungeți de la Buzău la București cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

În ce moment al zilei pot călători de la Buzău la București?

Prima plecare zilnică de la Buzău la București este la 06:23, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 23:27. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Buzău și București. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Buzău la București?

În Buzău, stațiile de plecare includ Buzău și Buzău Sud. Când veți sosi în București, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum București Nord, București Băneasa și București Obor. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii zilnice există de la Buzău la București?

Numărul exact al călătoriilor de la Buzău la București poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 50 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv Infofer, CFR Călători, și Transferoviar Călători. În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la 52 plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Buzău la București. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Buzău la București variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 17 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 33 călătorii cu una sau mai multe schimbări.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
192 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback