Gasiți un tren de la Buzău până la București

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in București

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 16,60RON
Durata călătoriei 4 h 13 min
Călătorii pe zi 212
Prima plecare: 03:23
Ultima plecare: 21:24
Distanța 98km

bilete de tren ieftine de la Buzău pe virail București.

Cu virail puteți compara prețurile trenurilor de la Buzău la o clipire București din ochi. Ceea ce ai nevoie este doar pentru a alege data aveți de gând să plece și, dacă doriți, sortare și filtra rezultatele în preț și timp. Pentru a rezerva călătoria perfectă, virail vă va redirecționa direct la site-ul furnizorului, pentru o achiziție extrem de sigur.

Trenurile de la Buzău la care companiile: București se poate călători cu?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, CFR Călători care deservesc Buzău ruta trenului -. București <.

Cât costă biletele de tren de la Buzău la București?

Prețul mediu al biletelor de tren de la Buzău la București ultimul de 80,20 RON. Cu toate acestea, va fi capabil de a găsi bilete mai ieftine dacă vă rezervați în avans, sau dacă poate fi flexibil cu datele tale: cele mai ieftine bilete de tren de la Buzău pentru a putea fi în jur de București 16,60 RON.

Prețul biletului Buzău - București în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
19 RON19 RON19 RON19 RON Detalii 18 RON18 RON
10 RON10 RON14 RON Detalii Detalii Detalii Detalii
48 RON48 RON Detalii Detalii Detalii 48 RON Detalii

Dacă sunt flexibile cu datele de călătorie, luați în considerare întotdeauna că puteți cumpăra bilete de tren extrem de ieftine, dacă evitați deplasările în week-end și, dacă alegeți să călătoriți în timpul sezonului.

Deoarece călătoria între Buzău și relativ scurt București ultimul, puteți lua în considerare carpooling sau cu autobuzul, ca modalități alternative de transport cu tarife mai ieftine și durată similare.

Ce stații face trenurile să plece de la București?

Trenurile spre va pleca de la București ultimul Buzău Sud și Buzău și va ajunge la București Obor, București Nord și București Băneasa.

Atunci când sunt frist și ultimele trenuri de la Buzău la București programată?

Cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 2 ore și 8 minute București ultimul, dar, în medie, este nevoie de 5 ore și 5 minute. Primul tren indreptat spre București ultimul la 03:11, în timp ce ultima părăsește Buzău la 21:06.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another