Gasiți un tren de la Buzău până la București

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 18,40 RON
Durata călătoriei 4 h 9 min
Călătorii pe zi 43
Prima plecare 05:23
Ultima plecare 23:35
Distanța 98 km

Cele mai bune oferte pentru trenul de la Buzău la București pe virail.

Găsirea conexiunea perfectă de tren nu a fost niciodată atât de ușoară: datorită virail, veți putea compara sute de oferte, în același timp, doar prin introducerea data calatoriei. Prin filtrele de preț și de plecare, veti avea posibilitatea de a restricționa rezultatele și pentru a găsi soluția perfectă. Rezervarea are loc pe site-ul furnizorului, la care va fi redirecționat automat.

Cât costă biletele de tren de la Buzău la București?

Prin rezervare în avans, puteți găsi bilete de tren ieftine de la Buzău din 4,92 RON București. Cu toate acestea, bilete de tren pentru acest cost traseu, în medie, în jurul valorii de 39,98 RON.

Trenurile de la Buzău la care companiile: București se poate călători cu?

Dintre toți partenerii virail, va fi, de asemenea, posibilitatea de a călători cu CFR Călători, servind ruta trenului între Buzău și București.

Prețul biletului - în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
19,30 RON Detalii Detalii 18,40 RON Detalii Detalii Detalii
13,40 RON 10,96 RON 13,40 RON 19,49 RON 18,27 RON Mai mult Mai mult

Trenuri din Buzău spre București

Atunci când sunt frist și ultimele trenuri de la Buzău la București programată?

Cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 1 h 48 min București ultimul, dar, în medie, este nevoie de 4 h 6 min. Primul tren indreptat spre București ultimul la 05:26, în timp ce ultima părăsește Buzău la 23:35.

, În care stațiile poate lua trenul spre și în cazul în care va București ultimul ajungeti?

Puteți lua trenul spre Buzău și Buzău Sud la București, care ajunge la București Nord, București Băneasa și București Obor.

Dacă sunt flexibile cu datele de călătorie, luați în considerare întotdeauna că puteți cumpăra bilete de tren extrem de ieftine, dacă evitați deplasările în week-end și, dacă alegeți să călătoriți în timpul sezonului.

Deoarece călătoria între Buzău și relativ scurt București ultimul, puteți lua în considerare carpooling sau cu autobuzul, ca modalități alternative de transport cu tarife mai ieftine și durată similare.