Tren Buzău - București prețuri de la 30,49 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

30,49 lei
Mai mult
Mai mult

Buzău la București cu trenul

Călătoria de la Buzău la București cu trenul este de 98,4 km și durează 2 ore 42 min.. Există 3 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 09:45 și ultima la 15:05. Este posibil să călătoriți de la Buzău la București cu tren pentru doar 30,49 lei sau până la 30,49 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 30,49 lei.

Cel mai mic pret30,49 lei
Durata călătoriei2 ore 42 min.
Conexiune pe zi3
Cel mai mic pret30,49 lei
Cel mai mare preț30,49 lei
Prima Plecare09:45
Ultima Plecare15:05
Distanţă98,4 km
PlecareBuzău
SosireBucurești
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Buzău la Bucharest

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Buzău la București cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Buzău la București. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Buzău la București?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Buzău la București. Însă în medie veți plăti în jur de 30,49 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 30,49 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Buzău la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Buzău la București variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 30,49 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât de lungă este călătoria de la Buzău la București cu trenul?

Călătoria între Buzău și București cu trenul este aproximativ 98,4 km. Vă va lua cam 2 ore 42 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria de la Buzău la București acoperă o distanță de 98,4 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 2 ore 42 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 2 ore 37 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Buzău la București făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Buzău la București?

Prima plecare zilnică de la Buzău la București este la 09:45, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 15:05. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Buzău și București. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. Prima plecare a serii de la Buzău la București este la 09:45, în timp ce ultima călătorie pornește la 15:05. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Buzău și București. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Buzău la București?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Buzău și București. Vă puteți începe călătoria în Buzău la stații precum Buzau Petrol Station Petrom,Buzău, Autogara Nord,Buzau, Strada Colonel Ion Buzoianu,Buzău. Acestea se leagă de stații care includ Bucharest Autogara Militari,Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Piata Gara De Nord,Henri Coandă International Airport, OTP,Bukarest, Autogara Rahova,Bucuresti Basarab din București. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Buzău la București.

Câte călătorii zilnice există de la Buzău la București?

În medie, sunt 3 plecări zilnice de la Buzău la București. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 3 plecări de la Buzău care merg direct la București. Există 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Buzău la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Buzău la Bucharest

Bilete ieftine de tren de la Buzău la București
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Buzău la București.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Buzău la București, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Buzău la București.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Buzău la Bucharest

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la București cu trenul

Când călătoriți cu trenul către București, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Buzău la București Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
6.89kg
Autobuz
7.38kg
Zbor
19.68kg
Mașină
15.74kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Buzău la București cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Buzău și București sunt 6.89kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Buzău și București? Luând trenul între Buzău și București veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 12.79kg față de un zbor, 0.49kg față de autobuz și 8.85kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Buzău la București?
Un bilet de tren de la Buzău la București este de 30,49 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 30,49 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Buzău la București?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Buzău la București este de 30,49 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Buzău și București cu tren?
Distanța între Buzău și București este de 98,4 km.
Cât durează călătoria cu tren între Buzău și București?
Călătoria de la Buzău la București durează în medie 2 ore 42 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 37 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Buzău la București?
Ruta de la Buzău la București are în medie 3 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Buzău la București?
Primul tren de la Buzău la București pleacă la orele 09:45. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Buzău la București?
Ultimul tren de la Buzău la București pleacă la orele 15:05. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Buzău la București?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 30,49 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Buzău la București?
Există în medie 3 de la Buzău pentru a merge la București.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Buzău și București?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Buzău și București este 2 ore 37 min..
Există un tren direct de la Buzău la București?
Da, există un tren direct între Buzău și București.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Buzău la București?
Călătoria cu tren de la Buzău la București creează 6.89kg emisii de CO2.

Treceți local de la Buzău

Rute populare

Escapade de weekend de la Buzău

Rute internaționale din Buzău și zonele din apropiere

Alte destinații de la Buzău

Principalele rute spre București

Rute asemănătoare

Alte rute populare