Tren Paris - Annecy prețuri de la 158,81 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
158,81 lei

Paris la Annecy cu trenul

Călătoria de la Paris la Annecy cu trenul este de 434,36 km și durează 4 ore 24 min.. Există 29 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:52 și ultima la 22:00. Este posibil să călătoriți de la Paris la Annecy cu tren pentru doar 158,81 lei sau până la 957,68 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 158,81 lei.

Cel mai mic pret158,81 lei
Durata călătoriei4 ore 24 min.
Conexiune pe zi29
Cel mai mic pret158,81 lei
Cel mai mare preț957,68 lei
Prima Plecare05:52
Ultima Plecare22:00
Distanţă434,36 km
PlecareParis
SosireAnnecy
TransportatoriFlixBus, OUIGODetalii

Tren Bilete de la Paris la Annecy

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Paris la Annecy cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Paris la Annecy. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă să ajung de la Paris la Annecy cu trenul?

Când călătoriți de la Paris la Annecy, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 461,03 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 158,81 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Paris la Annecy. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Paris la Annecy. Însă în medie veți plăti în jur de 461,03 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât durează călătoria de la Paris la Annecy cu trenul?

Călătoria între Paris și Annecy cu trenul este aproximativ 434,36 km. Vă va lua cam 4 ore 24 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria de la Paris la Annecy acoperă o distanță de 434,36 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 4 ore 24 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 3 ore 42 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Paris la Annecy făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Paris la Annecy?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Paris la Annecy, care de obicei este la 05:52. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 22:00. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. Prima plecare a serii de la Paris la Annecy este la 05:52, în timp ce ultima călătorie pornește la 22:00. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Paris și Annecy. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Paris la Annecy?

Veți putea pleca din Paris folosind stații precum Paris, Porte Maillot,Paris - Orly Airport,Paris Gare du Nord,Paris La Défense,Paris Beauvais-Tillé Airport,Paris Montparnasse 3 Vaugirard,Paris Charles de Gaulle Airport Terminal 2C,Paris - Gare De Lyon. Acestea vă conectează cu stații care includ Annecy station din Annecy. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Paris, fie în Annecy, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Paris la Annecy au loc în fiecare zi?

Ruta de la Paris la Annecy este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Paris de 29 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Paris la Annecy, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 9 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 20 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Paris la Annecy. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Paris la Annecy

Bilete ieftine de tren de la Paris la Annecy
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Paris la Annecy.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Paris la Annecy, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Paris la Annecy.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Paris la Annecy

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 182,02 lei la 364,08 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 50% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Paris la Annecy

Cele mai ieftine bilete de tren Paris - Annecy pot fi găsite până la 202,69 lei dacă aveți noroc sau 249,14 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 287,27 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Annecy cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Annecy, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

BlaBlaCar Bus este un serviciu de autobuz de lungă distanță disponibil în mai multe țări, inclusiv Franța, Germania și regiunea Benelux. Este o filială a BlaBlaCar, o platformă de carpooling.BlaBlaCar. Compania operează autobuze către și dinspre stații precum Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milano, Barcelona North Bus Station, Charles de Aeroportul Gaulle 3, trenul Annecy, aeroportul Stuttgart și autogara Victoria.

FlixBus, o companie de autobuze de lungă distanță, operează atât în Europa, cât și în Statele Unite. Fondată în 2013, a crescut pentru a deveni unul dintre cei mai mari operatori de autobuze din Europa, conectând peste 2.500 de destinații în 30 de țări. Originar din Germania, FlixBus s-a extins rapid în țările vecine, inclusiv Franța, Italia, Danemarca, Țările de Jos și Croația, oferind în același timp servicii regulate către Norvegia, Spania și Anglia. Cu tarife accesibile și facilități confortabile, cum ar fi Wi-Fi gratuit, prize și toalete la bord, FlixBus oferă o experiență de călătorie convenabilă și plăcută.

În 2013, compania națională de căi ferate franceză SNCF a introdus OUIGO pentru a oferi opțiuni de călătorie cu TGV la buget redus. Alegeți între rapidul fulger OUIGO Grande Vitesse, care atinge viteze de 300 km/h, sau OUIGO Classique, mai relaxat, care oferă o experiență nostalgică de călătorie cu trenul.

TGV inOui, care înlocuiește serviciile TGV tradiționale prin oferirea unui upgrade contemporan, este un serviciu de tren de mare viteză operat de Căile Ferate Naționale Franceze, SNCF, care facilitează explorarea a aproximativ 50 de destinații din țările vecine, cum ar fi Belgia, Germania și Spania. TGV inOUI este conceput pentru a oferi mai mult confort și flexibilitate călătorilor, cu funcții precum scaune spațioase, Wi-Fi și servicii de catering. Conectează marile orașe din Franța și oferă un mod de călătorie rapid, convenabil și confortabil.

TGV Lyria este un serviciu de trenuri de mare viteză care operează între Franța și Elveția. Este un joint venture între compania națională de căi ferate franceză SNCF și SBB, compania națională de căi ferate elvețiană. Trenurile TGV Lyria operează pe mai multe rute între marile orașe din Franța și Elveția, inclusiv Paris, Geneva, Zurich, Basel și Berna. Trenurile sunt cunoscute pentru viteza lor mare, unele rute ating viteze de până la 320 km/h (200 mph), făcându-le unul dintre cele mai rapide trenuri din Europa.

Ferrovie dello Stato Italiane este proprietarul Trenitalia, care servește ca principal operator de tren în Italia. Trenurile de mare viteză Frecciarossa leagă Milano, Roma, Napoli, Florența și Torino cu viteze de până la 300 km/h (186 mph). Frecciargento și Frecciabianca sunt alte două servicii de mare viteză care funcționează la rate puțin mai lente, dar oferă conectivitate la orașe și orașe mai mici. Trenitalia operează trenuri regionale și interurbane și oferă legături internaționale către țările învecinate prin trenurile EuroCity.

Tipuri de bilete și facilități de la Paris la Annecy

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de OUIGO, TGV inOui și TGV Lyria atunci când călătoriți de la Paris la Annecy.

Standard Class / Classical

OUIGO Train Classique are o singură clasă, ceea ce este echivalent cu călătoria la clasa a doua, motiv pentru care prețurile biletelor sunt ieftine. Biletele sunt disponibile de la 10 EUR pentru adulți (în funcție de destinație) și 5 EUR pentru copii, iar biletele de tren OUIGO sunt disponibile doar online.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Standard Class / TGV

OUIGO Grande Vitesse oferă o singură clasă, asemănătoare călătoriei la clasa a doua, ceea ce reprezintă prețurile accesibile pentru bilete. Tarifele pentru adulți încep de la 10 EUR, în funcție de destinație, în timp ce copiii pot călători cu 5 EUR. Biletele pentru OUIGO pot fi achiziționate doar online.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Second Class (The essentials)

Pentru o călătorie practică și accesibilă, TGV INOUI are două tarife pentru biletele de clasa a doua: The Prems Second, o opțiune accesibilă, și The Second, clasa a doua clasică. Ambele pot fi schimbate și rambursate, în anumite condiții. Biletele Prem’s sunt perfecte dacă sunteți în căutarea celor mai mici prețuri, începând de la doar 15 EUR și disponibile pentru rezervare cu până la 4 luni în avans.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First Class (The comfort)

Biletele de primă clasă vă duc călătoria la următorul nivel, oferind confort sporit și beneficii exclusive, inclusiv opțiunea de a alege locuri în Zona Liniștită. În plus, acest bilet oferă flexibilitate pentru rezervarea dvs. și oferă beneficii suplimentare pentru funcțiile de clasa a doua.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Business Première (The flexibility)

Business Première oferă avantaje premium, cum ar fi schimburi sau rambursări fără costuri și facilități exclusive, inclusiv Wi-Fi avansat și acces la saloanele Grand Voyageur, toate asigurând în același timp flexibilitate în rezervarea dumneavoastră.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Standard

Biletul STANDARD oferă o experiență de călătorie la clasa a 2-a accesibilă, cu trei niveluri de flexibilitate de schimb și rambursare - totală, parțială și fără flexibilitate - pe toate rutele internaționale Franța - Elveția.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Standard 1ère

Biletul STANDARD 1ÈRE oferă o călătorie la clasa întâi, la un raport calitate-preț, cu flexibilitate și acces la toate trenurile, disponibile pe toate rutele internaționale dintre Franța și Elveția.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Business 1ère

BUSINESS 1ÈRE se adresează pasagerilor care doresc o experiență de călătorie de lux, cu flexibilitate, facilități și servicii personalizate și este disponibil pe anumite rute în timpul săptămânii și la anumite ore duminica.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

wifi Wifi open icon close icon
Aveți acces WiFi (OUIFI) și intrați în portalul de divertisment OUIFUN pentru o taxă suplimentară.
power_sockets Prize open icon close icon
La trenurile Ouigo, numai locurile de pe puntea superioară din vagoarele selectate sunt dotate cu prize. Rețineți că aceste scaune vin la o taxă suplimentară, iar puntea de jos nu are prize în totalitate.
luggage Bagaje open icon close icon
OUIGO vă permite să aduceți gratuit două bagaje de mână mici sau o singură bucată cu dimensiunile 36 x 27 x 15 cm, împreună cu bagajele de mână de 55x35x25 cm, fără restricții de greutate. Pentru articolele mai mari, se aplică o taxă de 5 EUR pentru rezervările online făcute în avans și ajunge până la 20 EUR dacă plătiți în persoană la stație.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Pentru călătorii cu probleme de mobilitate, TGV INOUI oferă serviciul „Accès Plus”. Aceasta oferă asistență dedicată de la gară direct la locul trenului. Este recomandabil ca pasagerii să contacteze „Accès Plus” după ce și-au asigurat biletele și să se asigure că aranjamentele sunt făcute cu cel puțin 48 de ore înainte de plecarea programată.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
În Franța, serviciile OUIGO Train classique oferă un serviciu de gustare la loc, deși acesta nu este disponibil pentru trenurile de mare viteză. Pentru cei care călătoresc în Spania, o vizită la OUIBAR cu autocarul 4 servește o varietate de băuturi și gustări.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Călătoriți confortabil, cu toate autocarele cu aer condiționat.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Plănuiți să aduceți articole mai mari, cum ar fi o bicicletă, scuter, schiuri sau un instrument muzical? Dacă rezervați online în avans, este doar o taxă de 5 EUR. Dar, dacă te hotărăști să plătești la gară, taxa urcă până la 20 de euro.
wifi Wifi open icon close icon
Pe trenurile TGV INOUI, bucurați-vă de acces WiFi gratuit pe tot parcursul călătoriei. Indiferent dacă lucrați, răspundeți la e-mailuri sau vă scufundați în hub-ul de divertisment TGV INOUI, noi vă putem acoperi.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Cu un bilet Business Première, intră într-un autocar exclusivist conceput pentru confort. Este sanctuarul tău tăcut, ideal atât pentru muncă, cât și pentru relaxare.
power_sockets Prize open icon close icon
Fiecare loc de pe TGV inOUI este plin de putere! Cu o priză la dispoziție, ești mereu încărcat și gata.
luggage Bagaje open icon close icon
În trenurile TGV INOUI, puteți aduce atâtea bagaje cât pot transporta brațele și picioarele, dar nu uitați să vă etichetați corect propriile bagaje. Gențile și obiectele mici sunt cel mai bine depozitate fie la nivelul picioarelor, fie sub scaun; piesele mai grele trebuie plasate într-un colț disponibil al mașinii sau de-a lungul culoarului central al acestuia.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Pentru călătorii cu probleme de mobilitate, TGV INOUI oferă serviciul „Accès Plus”. Aceasta oferă asistență dedicată de la gară direct la locul trenului. Este recomandabil ca pasagerii să contacteze „Accès Plus” după ce și-au asigurat biletele și să se asigure că aranjamentele sunt făcute cu cel puțin 48 de ore înainte de plecarea programată.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Călătorii de pe TGV INOUI pot aștepta cu nerăbdare un sortiment de alimente și băuturi. Serviciul de trenuri prezintă o selecție curată care promite să satisfacă diverse palate.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Rămâi răcoros și confortabil. Toate trenurile TGV inOUI sunt dotate cu aer condiționat, asigurând o călătorie plăcută, indiferent de vremea de afară.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Este necesară rezervarea pentru bicicletele nepliabile (10 EUR) pe anumite trenuri TGV INOUI, bicicletele pliabile sub 130x90cm pot călători ca bagaj de mână pe orice tren TGV INOUI, bicicletele dezasamblate pot fi luate fără rezervare dacă sunt depozitate într-o geantă pentru biciclete sub 130x90cm. Scuterele acvatice sau snowboardurile, trotinetele pliate și instrumentele muzicale pot fi luate ca bagaje de mână dacă sunt într-o cutie de transport sub 130 x 90 cm.
wifi Wifi open icon close icon
Conectați-vă la _WIFI_LYRIA pentru WiFi gratuit și accesați Portalul TGV Lyria prin browser.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
O mașină liniștită exclusivă pentru TGV Lyria BUSINESS 1ERE, perfectă pentru muncă concentrată sau relaxare.
power_sockets Prize open icon close icon
Toate scaunele din ambele clase au prize cu 2 pini, 230 V pentru laptopuri și telefoane mobile.
luggage Bagaje open icon close icon
În trenurile TGV Lyria, puteți aduce un bagaj de mână ușor de transportat și care se potrivește perfect în spațiile amenajate. Acest lucru asigură că toată lumea are loc pentru lucrurile lor și se poate bucura de o călătorie lină
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Vagoanele clasa I 1 sau 11 au 2 locuri pentru pasagerii cu mobilitate redusă. Rezervați aceste locuri în avans sau un loc standard dacă sunt ocupate. Asistența la stație pentru depozitarea scaunelor cu rotile este disponibilă la cerere.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Pe trenurile TGV Lyria, alegeți între „Le Deli” disponibil în cafe-bar sau la locul dumneavoastră cu un bilet STANDARD și „La Table” pentru o masă franco-elvețiană cu un bilet BUSINESS 1ÈRE.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Vagurile sunt dotate cu aer condiționat, aer filtrat la fiecare trei minute și complet reîmprospătat la fiecare nouă minute.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Pe trenurile TGV Lyria, sunteți binevenit să aduceți cu dvs. o varietate de articole. Acestea includ biciclete pliate (nu mai mult de 130 x 90 cm), cărucioare pentru copii, schiuri, trotinete pliabile (atât electrice, cât și manuale), surf și snowboard-uri, instrumente muzicale încapsulate și scaune cu rotile (manuale sau electrice) pentru cei cu probleme de mobilitate.
Servicii la bord FlixBus, OUIGO și BlaBlaCar Bus de la Paris la Annecy
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Paris la Annecy cu train.
Facilităţi FlixBus OUIGO BlaBlaCar Bus Trenitalia AUTOCAR TGV inOui TGV Lyria TER
wifi Wifi check check check check check check check check
power_sockets Prize check check check check check check check check
luggage Bagaje check check check check cross check check check
food_and_drink Mancare si bautura check check cross check check check check check
air_con Aer condiționat check cross check check cross check check cross
quiet_zone Zona de liniste cross cross cross check cross check check cross
accessibility Accesibilitate cross cross cross check cross check check cross
bicycle Bicicleta cross cross cross check cross check check cross
sleeper_couchette Vagon de dormit cross cross cross check cross check check cross

Paris la Annecy Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
30.41kg
Autobuz
32.58kg
Zbor
86.87kg
Mașină
69.5kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Paris la Annecy cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Paris și Annecy sunt 30.41kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Paris și Annecy? Luând trenul între Paris și Annecy veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 56.46kg față de un zbor, 2.17kg față de autobuz și 39.09kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Paris la Annecy?
Un bilet de tren de la Paris la Annecy este de 461,03 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 158,81 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Paris la Annecy?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Paris la Annecy este de 158,81 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Paris și Annecy cu tren?
Distanța între Paris și Annecy este de 434,36 km.
Cât durează călătoria cu tren între Paris și Annecy?
Călătoria de la Paris la Annecy durează în medie 4 ore 24 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 42 min..
Ce companii operează de la Paris la Annecy?
Ruta Paris - Annecy este acoperită de 7 operator(i). Puteți găsi pe Virail, FlixBus, OUIGO, BlaBlaCar Bus, Trenitalia, AUTOCAR, TGV inOui, TGV Lyria și TER ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Paris la Annecy?
Ruta de la Paris la Annecy are în medie 29 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Paris la Annecy?
Primul tren de la Paris la Annecy pleacă la orele 05:52. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Paris la Annecy?
Ultimul tren de la Paris la Annecy pleacă la orele 22:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Paris la Annecy?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 158,81 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Paris la Annecy?
Există în medie 9 de la Paris pentru a merge la Annecy.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Paris și Annecy?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Paris și Annecy este 3 ore 42 min..
Există un tren direct de la Paris la Annecy?
Da, există un tren direct între Paris și Annecy.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Paris la Annecy?
Călătoria cu tren de la Paris la Annecy creează 30.41kg emisii de CO2.

Treceți local de la Paris

Rute populare

Escapade de weekend de la Paris

Rute internaționale din Paris și zonele din apropiere

Alte destinații de la Paris

Principalele rute spre Annecy

Alte rute populare