Tren București - Strehaia prețuri de la 8,84 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

București la Strehaia cu trenul

Călătoria de la București la Strehaia cu trenul este de 231,56 km și durează 9 ore 59 min.. Există 7 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 01:52 și ultima la 20:46. Este posibil să călătoriți de la București la Strehaia cu tren pentru doar 8,84 lei sau până la 102,22 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 8,84 lei.

Cel mai mic pret8,84 lei
Durata călătoriei9 ore 59 min.
Conexiune pe zi7
Cel mai mic pret8,84 lei
Cel mai mare preț102,22 lei
Prima Plecare01:52
Ultima Plecare20:46
Distanţă231,56 km
PlecareBucurești
SosireStrehaia
TransportatoriSoftrans, CFR Calatori

Tren Bilete de la București la Strehaia

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria de la București la Strehaia cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Strehaia? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă biletele de tren de la București la Strehaia?

Prețurile biletelor de tren de la București la Strehaia variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la București la Strehaia vor costa 8,84 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 60,79 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Strehaia. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la București la Strehaia vă va costa 60,79 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât timp va dura să merg de la București la Strehaia cu trenul?

Cu o distanță de 231,56 km între București și Strehaia, de obicei va dura 9 ore 59 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 9 ore 59 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între București și Strehaia este lungă de vreo 231,56 km și de obicei durează aproximativ 9 ore 59 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 0 ore 31 min.. Dacă încercați să ajungeți de la București la Strehaia cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Care sunt stațiile de pe ruta de la București laStrehaia?

Puteți pleca din București la stații precum Henri Coandă International Airport, OTP,Bucuresti Basarab,Bucharest Autogara Militari,Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Piata Gara De Nord,Bukarest, Autogara Rahova. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Strehaia la următoarele stații: . Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din București și Strehaia. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la București la Strehaia?

Numărul exact al călătoriilor de la București la Strehaia poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 7 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la București la Strehaia. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la București la Strehaia variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 0 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 7 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Strehaia. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la București la Strehaia

Bilete ieftine de tren de la București la Strehaia
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Strehaia.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Strehaia, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Strehaia.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la București la Strehaia

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la București la Strehaia

Cele mai ieftine bilete de tren București - Strehaia pot fi găsite până la 19,50 lei dacă aveți noroc sau 35,70 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 45,20 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Strehaia cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Strehaia, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord Softrans și CFR Calatori de la București la Strehaia
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Strehaia cu train.
Facilităţi Softrans CFR Calatori
food_and_drink Mancare si bautura check check
bicycle Bicicleta check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check
quiet_zone Zona de liniste cross check
wifi Wifi cross check
power_sockets Prize cross check
luggage Bagaje cross check
accessibility Accesibilitate cross check
air_con Aer condiționat cross check

București la Strehaia Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
16.21kg
Autobuz
17.37kg
Zbor
46.31kg
Mașină
37.05kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Strehaia cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Strehaia sunt 16.21kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Strehaia? Luând trenul între București și Strehaia veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 30.1kg față de un zbor, 1.16kg față de autobuz și 20.84kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Strehaia?
Un bilet de tren de la București la Strehaia este de 60,79 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 8,84 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Strehaia?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Strehaia este de 8,84 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Strehaia cu tren?
Distanța între București și Strehaia este de 231,56 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Strehaia?
Călătoria de la București la Strehaia durează în medie 9 ore 59 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 31 min..
Ce companii operează de la București la Strehaia?
Ruta București - Strehaia este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Softrans și CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Strehaia?
Ruta de la București la Strehaia are în medie 7 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Strehaia?
Primul tren de la București la Strehaia pleacă la orele 01:52. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Strehaia?
Ultimul tren de la București la Strehaia pleacă la orele 20:46. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Strehaia?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 8,84 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Strehaia?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Strehaia este 0 ore 31 min..
Există un tren direct de la București la Strehaia?
Da, există un tren direct între București și Strehaia.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Strehaia?
Călătoria cu tren de la București la Strehaia creează 16.21kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Strehaia

Rute asemănătoare

Alte rute populare