Tren Iaşi - Buzău prețuri de la 93,52 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

Iaşi la Buzău cu trenul

Călătoria de la Iaşi la Buzău cu trenul este de 232,14 km și durează 4 ore 51 min.. Există 5 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:17 și ultima la 23:28. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Buzău cu tren pentru doar 93,52 lei sau până la 267,48 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 93,52 lei.

Cel mai mic pret93,52 lei
Durata călătoriei4 ore 51 min.
Conexiune pe zi5
Cel mai mic pret93,52 lei
Cel mai mare preț267,48 lei
Prima Plecare05:17
Ultima Plecare23:28
Distanţă232,14 km
PlecareIaşi
SosireBuzău
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Iași la Buzău

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Iaşi la Buzău cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Iaşi la Buzău. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă biletele de tren de la Iaşi la Buzău?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Iaşi la Buzău costă 93,52 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 114,05 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Iaşi la Buzău.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Buzău. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la Iaşi la Buzău vă va costa 114,05 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât durează călătoria de la Iaşi la Buzău cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 4 ore 51 min.. Atât durează să traversați 232,14 km de la Iaşi la Buzău. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Iaşi la Buzău ar putea să dureze mai mult de 4 ore 51 min.. Călătoria între Iaşi și Buzău este lungă de vreo 232,14 km și de obicei durează aproximativ 4 ore 51 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 4 ore 25 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Iaşi la Buzău cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

La ce oră sunt plecările de la Iaşi la Buzău?

Prima călătorie a zilei pornește de la Iaşi la 05:17. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 23:28. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Iaşi și Buzău. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță. Prima călătorie a serii pleacă de la Iaşi la 05:17. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 23:28. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Iaşi și Buzău. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Când călătoresc de la Iaşi la Buzău cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Veți putea pleca din Iaşi folosind stații precum Iași, Billa. Acestea vă conectează cu stații care includ Buzau Petrol Station Petrom,Buzău, Autogara Nord,Buzau, Strada Colonel Ion Buzoianu,Buzău din Buzău. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Iaşi, fie în Buzău, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Iaşi spre Buzău?

Dacă vreți să ajungeți de la Iaşi la Buzău, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 5 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 5 călătorii directe între Iaşi și Buzău. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Buzău. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Buzău

Bilete ieftine de tren de la Iaşi la Buzău
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Buzău.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Buzău, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Buzău.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Buzău

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 69,68 lei la 85,71 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 19% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Iaşi la Buzău

Cele mai ieftine bilete de tren Iaşi - Buzău pot fi găsite până la 75,74 lei dacă aveți noroc sau 81,54 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 101,49 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Buzău cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Buzău, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Iaşi la Buzău Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
16.25kg
Autobuz
17.41kg
Zbor
46.43kg
Mașină
37.14kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Buzău cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Buzău sunt 16.25kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Buzău? Luând trenul între Iaşi și Buzău veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 30.18kg față de un zbor, 1.16kg față de autobuz și 20.89kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Buzău?
Un bilet de tren de la Iaşi la Buzău este de 114,05 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 93,52 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Buzău?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Buzău este de 93,52 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Buzău cu tren?
Distanța între Iaşi și Buzău este de 232,14 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Buzău?
Călătoria de la Iaşi la Buzău durează în medie 4 ore 51 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 4 ore 25 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Buzău?
Ruta de la Iaşi la Buzău are în medie 5 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Buzău?
Primul tren de la Iaşi la Buzău pleacă la orele 05:17. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Buzău?
Ultimul tren de la Iaşi la Buzău pleacă la orele 23:28. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Buzău?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 93,52 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la Buzău?
Există în medie 5 de la Iaşi pentru a merge la Buzău.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Buzău?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Buzău este 4 ore 25 min..
Există un tren direct de la Iaşi la Buzău?
Da, există un tren direct între Iaşi și Buzău.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Buzău?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Buzău creează 16.25kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Buzău

Rute asemănătoare

Alte rute populare