Autobuz Oradea - Gherla preturi de la 38,94 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Oradea la Gherla cu autobuzul

Călătoria de la Oradea la Gherla cu autobuzul este de 150,48 km și durează 5 ore 56 min.. Există 19 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 01:00 și ultima la 23:00. Este posibil să călătoriți de la Oradea la Gherla cu autobuz pentru doar 38,94 lei sau până la 332,76 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 38,94 lei.

Cel mai mic pret38,94 lei
Durata călătoriei5 ore 56 min.
Conexiune pe zi19
Cel mai mic pret38,94 lei
Cel mai mare preț332,76 lei
Prima Plecare01:00
Ultima Plecare23:00
Distanţă150,48 km
PlecareOradea
SosireGherla
Transportatorialis_grup, co_ofan_Detalii

Autobuz Bilete de la Oradea la Gherla

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Oradea la Gherla

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Oradea la Gherla? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Oradea la Gherla, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă biletele de autobuz de la Oradea la Gherla?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la Oradea la Gherla costă 38,94 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 83,85 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Oradea la Gherla.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Oradea la Gherla. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 83,85 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Oradea la Gherla.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Oradea la Gherla cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este 5 ore 56 min.. Atât durează să traversați 150,48 km de la Oradea la Gherla. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Oradea la Gherla ar putea să dureze mai mult de 5 ore 56 min.. Călătoria între Oradea și Gherla cu autobuzul durează de obicei 5 ore 56 min. pentru a acoperi o distanță de 150,48 km. Cea mai scurtă călătorie de la Oradea la Gherla vă va duce 3 ore 45 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Gherla, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Oradea laGherla?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Oradea de la următoarele stații: Oradea International Airport,Oradea, Autogara Velența,Oradea Calea Aradului,Gara Oradea. Sosind la Gherla, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Gherla Stație de Autobuz,Gheria, autogara. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Gherla.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Oradea spre Gherla?

Dacă vreți să ajungeți de la Oradea la Gherla, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 19 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 0 călătorii directe între Oradea și Gherla. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 19 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Oradea la Gherla. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Oradea la Gherla

Bilete ieftine de autobuz de la Oradea la Gherla
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Oradea la Gherla.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Oradea la Gherla, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Oradea la Gherla.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Oradea la Gherla

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Oradea la Gherla

Cele mai ieftine bilete de autobuz Oradea - Gherla pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Gherla cu autobuzul

Când călătoriți la Gherla cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Oradea la Gherla Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
10.53kg
Autobuz
11.29kg
Zbor
30.1kg
Mașină
24.08kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Oradea la Gherla?
Un bilet de autobuz de la Oradea la Gherla este de 83,85 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 38,94 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Oradea la Gherla?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Oradea la Gherla este de 38,94 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Oradea și Gherla cu autobuz?
Distanța între Oradea și Gherla este de 150,48 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Oradea și Gherla?
Călătoria de la Oradea la Gherla durează în medie 5 ore 56 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 45 min..
Ce companii operează de la Oradea la Gherla?
Ruta Oradea - Gherla este acoperită de 13 operator(i). Puteți găsi pe Virail, alis_grup, co_ofan_, autogenn, viomob_impex, romfour, mega_travel, autogari, aliseb_tours_romania, fany, niraj_transfer, petdor, cotofana, tarsin și bus_trans_valcea ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Oradea la Gherla?
Ruta de la Oradea la Gherla are în medie 19 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Oradea la Gherla?
Primul autobuz de la Oradea la Gherla pleacă la orele 01:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Oradea la Gherla?
Ultimul autobuz de la Oradea la Gherla pleacă la orele 23:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Oradea la Gherla?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 38,94 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Oradea și Gherla?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Oradea și Gherla este 3 ore 45 min..
Există un autobuz direct de la Oradea la Gherla?
Da, există un autobuz direct între Oradea și Gherla.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Oradea la Gherla?
Călătoria cu autobuz de la Oradea la Gherla creează 11.29kg emisii de CO2.

Treceți local de la Oradea

Rute populare

Escapade de weekend de la Oradea

Rute internaționale din Oradea și zonele din apropiere

Alte destinații de la Oradea

Principalele rute spre Gherla

Rute asemănătoare

Alte rute populare