Autobuz Oradea - Zalău preturi de la 25,65 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Oradea la Zalău cu autobuzul

Călătoria de la Oradea la Zalău cu autobuzul este de 85,86 km și durează 3 ore 16 min.. Există 6 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 08:00 și ultima la 23:00. Este posibil să călătoriți de la Oradea la Zalău cu autobuz pentru doar 25,65 lei sau până la 40,12 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 25,65 lei.

Cel mai mic pret25,65 lei
Durata călătoriei3 ore 16 min.
Conexiune pe zi6
Cel mai mic pret25,65 lei
Cel mai mare preț40,12 lei
Prima Plecare08:00
Ultima Plecare23:00
Distanţă85,86 km
PlecareOradea
SosireZalău
Transportatoriautogenn, autogari

Călătorie rapidă și ușoară de la Oradea la Zalău cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Oradea la Zalău. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă biletele de autobuz de la Oradea la Zalău?

Când călătoriți de la Oradea la Zalău, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 38,70 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 25,65 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Oradea la Zalău. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de autobuz de la Oradea la Zalău vă va costa 38,70 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât de lungă este călătoria de la Oradea la Zalău cu autobuzul?

Distanța dintre Oradea și Zalău este aproximativ 85,86 km. În general, va dura în jur de 3 ore 16 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria de la Oradea la Zalău acoperă o distanță de 85,86 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 3 ore 16 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 2 ore 45 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Oradea la Zalău făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Oradea la Zalău?

Prima plecare zilnică de la Oradea la Zalău este la 08:00, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 23:00. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Oradea și Zalău. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. În general, prima plecare a serii din Oradea va fi la 08:00, iar ultima plecare va fi la 23:00. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Oradea la Zalău se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Oradea laZalău?

Puteți pleca din Oradea la stații precum Oradea, Autogara Velența,Oradea Calea Aradului,Gara Oradea,Oradea International Airport. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Zalău la următoarele stații: Zalău, Autogară Cento Trans. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Oradea și Zalău. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii zilnice există de la Oradea la Zalău?

Numărul exact al călătoriilor de la Oradea la Zalău poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 6 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Oradea la Zalău. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Oradea la Zalău variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 6 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Oradea la Zalău. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de autobuz de la Oradea la Zalău
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Oradea la Zalău.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Oradea la Zalău, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Oradea la Zalău.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Oradea la Zalău

Cele mai ieftine bilete de autobuz Oradea - Zalău pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Zalău cu autobuzul

Când călătoriți la Zalău cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Oradea la Zalău Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
6.01kg
Autobuz
6.44kg
Zbor
17.17kg
Mașină
13.74kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Oradea la Zalău?
Un bilet de autobuz de la Oradea la Zalău este de 38,70 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 25,65 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Oradea la Zalău?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Oradea la Zalău este de 25,65 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Oradea și Zalău cu autobuz?
Distanța între Oradea și Zalău este de 85,86 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Oradea și Zalău?
Călătoria de la Oradea la Zalău durează în medie 3 ore 16 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 45 min..
Ce companii operează de la Oradea la Zalău?
Ruta Oradea - Zalău este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, autogenn, autogari și cento_trans ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Oradea la Zalău?
Ruta de la Oradea la Zalău are în medie 6 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Oradea la Zalău?
Primul autobuz de la Oradea la Zalău pleacă la orele 08:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Oradea la Zalău?
Ultimul autobuz de la Oradea la Zalău pleacă la orele 23:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Oradea la Zalău?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 25,65 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Oradea la Zalău?
Există în medie 6 de la Oradea pentru a merge la Zalău.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Oradea și Zalău?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Oradea și Zalău este 2 ore 45 min..
Există un autobuz direct de la Oradea la Zalău?
Da, există un autobuz direct între Oradea și Zalău.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Oradea la Zalău?
Călătoria cu autobuz de la Oradea la Zalău creează 6.44kg emisii de CO2.

Treceți local de la Oradea

Rute populare

Escapade de weekend de la Oradea

Rute internaționale din Oradea și zonele din apropiere

Alte destinații de la Oradea

Principalele rute spre Zalău

Rute asemănătoare

Alte rute populare