Autobuz Oradea - Mediaş preturi de la 99,63 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Oradea la Mediaş cu autobuzul

Călătoria de la Oradea la Mediaş cu autobuzul este de 210,18 km și durează 9 ore 30 min.. Există 7 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 07:30 și ultima la 21:00. Este posibil să călătoriți de la Oradea la Mediaş cu autobuz pentru doar 99,63 lei sau până la 111,21 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 99,63 lei.

Cel mai mic pret99,63 lei
Durata călătoriei9 ore 30 min.
Conexiune pe zi7
Cel mai mic pret99,63 lei
Cel mai mare preț111,21 lei
Prima Plecare07:30
Ultima Plecare21:00
Distanţă210,18 km
PlecareOradea
SosireMediaş
Transportatorico_ofan_, romfour_romaniaDetalii

Autobuz Bilete de la Oradea la Mediaş

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Oradea la Mediaş

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Oradea la Mediaş. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a călători de la Oradea la Mediaş?

Prețurile biletelor de autobuz de la Oradea la Mediaş variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la Oradea la Mediaş vor costa 99,63 lei. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 109,26 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Oradea la Mediaş. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 109,26 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Oradea la Mediaş.

Cât timp va dura să ajung de la Oradea la Mediaş cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este 9 ore 30 min.. Atât durează să traversați 210,18 km de la Oradea la Mediaş. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Oradea la Mediaş ar putea să dureze mai mult de 9 ore 30 min.. Călătoria de la Oradea la Mediaş acoperă o distanță de 210,18 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 9 ore 30 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 7 ore 40 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Oradea la Mediaş făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Oradea la Mediaş?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Oradea la Mediaş, care de obicei este la 07:30. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 21:00. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. În general, prima plecare a serii din Oradea va fi la 07:30, iar ultima plecare va fi la 21:00. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Oradea la Mediaş se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Oradea laMediaş?

Veți putea pleca din Oradea folosind stații precum Gara Oradea,Oradea, Autogara Velența,Oradea International Airport,Oradea Calea Aradului. Acestea vă conectează cu stații care includ Mediaş,Medias din Mediaş. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Oradea, fie în Mediaş, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii zilnice există de la Oradea la Mediaş?

Dacă vreți să ajungeți de la Oradea la Mediaş, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 7 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 0 călătorii directe între Oradea și Mediaş. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 7 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Oradea la Mediaş. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Oradea la Mediaş

Bilete ieftine de autobuz de la Oradea la Mediaş
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Oradea la Mediaş.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Oradea la Mediaş, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Oradea la Mediaş.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Oradea la Mediaş

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Oradea la Mediaş

Cele mai ieftine bilete de autobuz Oradea - Mediaş pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Mediaş cu autobuzul

Când călătoriți la Mediaş cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Oradea la Mediaş Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
14.71kg
Autobuz
15.76kg
Zbor
42.04kg
Mașină
33.63kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Oradea la Mediaş?
Un bilet de autobuz de la Oradea la Mediaş este de 109,26 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 99,63 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Oradea la Mediaş?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Oradea la Mediaş este de 99,63 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Oradea și Mediaş cu autobuz?
Distanța între Oradea și Mediaş este de 210,18 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Oradea și Mediaş?
Călătoria de la Oradea la Mediaş durează în medie 9 ore 30 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 7 ore 40 min..
Ce companii operează de la Oradea la Mediaş?
Ruta Oradea - Mediaş este acoperită de 8 operator(i). Puteți găsi pe Virail, co_ofan_, romfour_romania, amarilia, viomob_impex, balint_trans, duda_trans, alis_grup, autogari și autogenn ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Oradea la Mediaş?
Ruta de la Oradea la Mediaş are în medie 7 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Oradea la Mediaş?
Primul autobuz de la Oradea la Mediaş pleacă la orele 07:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Oradea la Mediaş?
Ultimul autobuz de la Oradea la Mediaş pleacă la orele 21:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Oradea la Mediaş?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 99,63 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Oradea și Mediaş?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Oradea și Mediaş este 7 ore 40 min..
Există un autobuz direct de la Oradea la Mediaş?
Da, există un autobuz direct între Oradea și Mediaş.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Oradea la Mediaş?
Călătoria cu autobuz de la Oradea la Mediaş creează 15.76kg emisii de CO2.

Treceți local de la Oradea

Rute populare

Escapade de weekend de la Oradea

Rute internaționale din Oradea și zonele din apropiere

Alte destinații de la Oradea

Principalele rute spre Mediaş

Rute asemănătoare

Alte rute populare