Autobuz Oradea - Bacău preturi de la 107,65 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Oradea la Bacău cu autobuzul

Călătoria de la Oradea la Bacău cu autobuzul este de 382,37 km și durează 15 ore 20 min.. Există 7 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 07:30 și ultima la 22:00. Este posibil să călătoriți de la Oradea la Bacău cu autobuz pentru doar 107,65 lei sau până la 277,50 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 107,65 lei.

Cel mai mic pret107,65 lei
Durata călătoriei15 ore 20 min.
Conexiune pe zi7
Cel mai mic pret107,65 lei
Cel mai mare preț277,50 lei
Prima Plecare07:30
Ultima Plecare22:00
Distanţă382,37 km
PlecareOradea
SosireBacău
Transportatoripetdor, eurofratelloDetalii

Autobuz Bilete de la Oradea la Bacău

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Oradea la Bacău cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Oradea la Bacău? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Oradea la Bacău, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă biletele de autobuz de la Oradea la Bacău?

Prețurile biletelor de autobuz de la Oradea la Bacău variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la Oradea la Bacău vor costa 107,65 lei. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 250,23 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Oradea la Bacău. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 250,23 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Oradea la Bacău.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Oradea la Bacău cu autobuzul?

Călătoria de la Oradea la Bacău cu autobuzul va dura, de obicei, 15 ore 20 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 382,37 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 15 ore 20 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Pentru a ajunge mai repede de la Oradea la Bacău, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Oradea și Bacău vor termina călătoria în 12 ore 45 min.. În medie, va fi nevoie de vreo 15 ore 20 min. pentru a parcurge 382,37 km între Oradea și Bacău.

Când sunt plecările de la Oradea la Bacău?

În general, prima plecare a zilei din Oradea va fi la 07:30, iar ultima plecare va fi la 22:00. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Oradea la Bacău se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Oradea la Bacău, care de obicei este la 07:30. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 22:00. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Oradea la Bacău?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Oradea de la următoarele stații: Oradea Calea Aradului,Oradea International Airport,Gara Oradea,Oradea, Autogara Velența. Sosind la Bacău, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Bacau gară,Bacâu Parcare Stadion (Bacau, Romania). Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Bacău.

Câte călătorii de la Oradea la Bacău sunt în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la Oradea la Bacău, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 7 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 0 călătorii directe între Oradea și Bacău. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 7 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Oradea la Bacău. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Oradea la Bacău

Bilete ieftine de autobuz de la Oradea la Bacău
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Oradea la Bacău.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Oradea la Bacău, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Oradea la Bacău.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Oradea la Bacău

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Oradea la Bacău

Cele mai ieftine bilete de autobuz Oradea - Bacău pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Bacău cu autobuzul

Când călătoriți la Bacău cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Oradea la Bacău Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
26.77kg
Autobuz
28.68kg
Zbor
76.47kg
Mașină
61.18kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Oradea la Bacău?
Un bilet de autobuz de la Oradea la Bacău este de 250,23 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 107,65 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Oradea la Bacău?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Oradea la Bacău este de 107,65 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Oradea și Bacău cu autobuz?
Distanța între Oradea și Bacău este de 382,37 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Oradea și Bacău?
Călătoria de la Oradea la Bacău durează în medie 15 ore 20 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 12 ore 45 min..
Ce companii operează de la Oradea la Bacău?
Ruta Oradea - Bacău este acoperită de 11 operator(i). Puteți găsi pe Virail, petdor, eurofratello, cotofana, fany, ro_tour, vertrantis, autogari, co_ofan_, sami_trans, apetrans, amarilia și compania_rvg ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Oradea la Bacău?
Ruta de la Oradea la Bacău are în medie 7 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Oradea la Bacău?
Primul autobuz de la Oradea la Bacău pleacă la orele 07:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Oradea la Bacău?
Ultimul autobuz de la Oradea la Bacău pleacă la orele 22:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Oradea la Bacău?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 107,65 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Oradea și Bacău?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Oradea și Bacău este 12 ore 45 min..
Există un autobuz direct de la Oradea la Bacău?
Da, există un autobuz direct între Oradea și Bacău.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Oradea la Bacău?
Călătoria cu autobuz de la Oradea la Bacău creează 28.68kg emisii de CO2.

Treceți local de la Oradea

Rute populare

Escapade de weekend de la Oradea

Rute internaționale din Oradea și zonele din apropiere

Alte destinații de la Oradea

Principalele rute spre Bacău

Rute asemănătoare

Alte rute populare