Autobuz Oradea - Râmnicu Vâlcea preturi de la 94,36 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Oradea la Râmnicu Vâlcea cu autobuzul

Călătoria de la Oradea la Râmnicu Vâlcea cu autobuzul este de 288,47 km și durează 9 ore 18 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 12:00 și ultima la 13:00. Este posibil să călătoriți de la Oradea la Râmnicu Vâlcea cu autobuz pentru doar 94,36 lei sau până la 94,50 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 94,36 lei.

Cel mai mic pret94,36 lei
Durata călătoriei9 ore 18 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret94,36 lei
Cel mai mare preț94,50 lei
Prima Plecare12:00
Ultima Plecare13:00
Distanţă288,47 km
PlecareOradea
SosireRâmnicu Vâlcea
Transportatorico_ofan_, cotofana

Autobuz Bilete de la Oradea la Râmnicu Vâlcea

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Ajungeți de la Oradea la Râmnicu Vâlcea cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Oradea la Râmnicu Vâlcea. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Oradea la Râmnicu Vâlcea?

În medie, un bilet de autobuz de la Oradea la Râmnicu Vâlcea vă va costa 94,40 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 94,36 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Oradea la Râmnicu Vâlcea. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 94,40 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Oradea la Râmnicu Vâlcea.

Cât durează să ajung de la Oradea la Râmnicu Vâlcea cu autobuzul?

Călătoria de la Oradea la Râmnicu Vâlcea cu autobuzul va dura, de obicei, 9 ore 18 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 288,47 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 9 ore 18 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria între Oradea și Râmnicu Vâlcea cu autobuzul durează de obicei 9 ore 18 min. pentru a acoperi o distanță de 288,47 km. Cea mai scurtă călătorie de la Oradea la Râmnicu Vâlcea vă va duce 9 ore 18 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Râmnicu Vâlcea, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Oradea la Râmnicu Vâlcea?

Prima plecare zilnică de la Oradea la Râmnicu Vâlcea este la 12:00, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 13:00. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Oradea și Râmnicu Vâlcea. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Oradea la Râmnicu Vâlcea, care de obicei este la 12:00. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 13:00. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Oradea la Râmnicu Vâlcea?

În Oradea, stațiile de plecare includ Oradea, Autogara Velența,Oradea Calea Aradului,Gara Oradea,Oradea International Airport. Când veți sosi în Râmnicu Vâlcea, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Ramnicu Valcea (Romania),Ramnicu Valcea. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Oradea la Râmnicu Vâlcea au loc în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la Oradea la Râmnicu Vâlcea, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 1 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 1 călătorii directe între Oradea și Râmnicu Vâlcea. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Oradea la Râmnicu Vâlcea. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Oradea la Râmnicu Vâlcea

Bilete ieftine de autobuz de la Oradea la Râmnicu Vâlcea
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Oradea la Râmnicu Vâlcea.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Oradea la Râmnicu Vâlcea, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Oradea la Râmnicu Vâlcea.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Oradea la Râmnicu Vâlcea

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Oradea la Râmnicu Vâlcea

Cele mai ieftine bilete de autobuz Oradea - Râmnicu Vâlcea pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Râmnicu Vâlcea cu autobuzul

Când călătoriți la Râmnicu Vâlcea cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Oradea la Râmnicu Vâlcea Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
20.19kg
Autobuz
21.63kg
Zbor
57.69kg
Mașină
46.15kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Oradea la Râmnicu Vâlcea?
Un bilet de autobuz de la Oradea la Râmnicu Vâlcea este de 94,40 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 94,36 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Oradea la Râmnicu Vâlcea?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Oradea la Râmnicu Vâlcea este de 94,36 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Oradea și Râmnicu Vâlcea cu autobuz?
Distanța între Oradea și Râmnicu Vâlcea este de 288,47 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Oradea și Râmnicu Vâlcea?
Călătoria de la Oradea la Râmnicu Vâlcea durează în medie 9 ore 18 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 9 ore 18 min..
Ce companii operează de la Oradea la Râmnicu Vâlcea?
Ruta Oradea - Râmnicu Vâlcea este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, co_ofan_ și cotofana ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Oradea la Râmnicu Vâlcea?
Ruta de la Oradea la Râmnicu Vâlcea are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Oradea la Râmnicu Vâlcea?
Primul autobuz de la Oradea la Râmnicu Vâlcea pleacă la orele 12:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Oradea la Râmnicu Vâlcea?
Ultimul autobuz de la Oradea la Râmnicu Vâlcea pleacă la orele 13:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Oradea la Râmnicu Vâlcea?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 94,36 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Oradea la Râmnicu Vâlcea?
Există în medie 1 de la Oradea pentru a merge la Râmnicu Vâlcea.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Oradea și Râmnicu Vâlcea?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Oradea și Râmnicu Vâlcea este 9 ore 18 min..
Există un autobuz direct de la Oradea la Râmnicu Vâlcea?
Da, există un autobuz direct între Oradea și Râmnicu Vâlcea.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Oradea la Râmnicu Vâlcea?
Călătoria cu autobuz de la Oradea la Râmnicu Vâlcea creează 21.63kg emisii de CO2.

Treceți local de la Oradea

Rute populare

Escapade de weekend de la Oradea

Rute internaționale din Oradea și zonele din apropiere

Alte destinații de la Oradea

Principalele rute spre Râmnicu Vâlcea

Rute asemănătoare

Alte rute populare