Autobuz Oradea - Bologna preturi de la 253,99 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Oradea la Bologna cu autobuzul

Călătoria de la Oradea la Bologna cu autobuzul este de 870,11 km și durează 21 ore 24 min.. Există 2 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:45 și ultima la 17:20. Este posibil să călătoriți de la Oradea la Bologna cu autobuz pentru doar 253,99 lei sau până la 659,56 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 253,99 lei.

Cel mai mic pret253,99 lei
Durata călătoriei21 ore 24 min.
Conexiune pe zi2
Cel mai mic pret253,99 lei
Cel mai mare preț659,56 lei
Prima Plecare00:45
Ultima Plecare17:20
Distanţă870,11 km
PlecareOradea
SosireBologna
TransportatoriFlixBus

Autobuz Bilete de la Oradea la Bologna

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Ajungeți de la Oradea la Bologna cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Oradea la Bologna? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a călători de la Oradea la Bologna?

Prețurile biletelor de autobuz de la Oradea la Bologna variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la Oradea la Bologna vor costa 253,99 lei. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 483,75 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Oradea la Bologna. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Oradea la Bologna. În medie, însă, veți plăti în jur de 483,75 lei pentru un bilet de autobuz. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.

Cât timp va dura să ajung de la Oradea la Bologna cu autobuzul?

Cu o distanță de 870,11 km între Oradea și Bologna, de obicei va dura 21 ore 24 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 21 ore 24 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între Oradea și Bologna cu autobuzul durează de obicei 21 ore 24 min. pentru a acoperi o distanță de 870,11 km. Cea mai scurtă călătorie de la Oradea la Bologna vă va duce 17 ore 55 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Bologna, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Oradea laBologna?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Oradea și Bologna. Vă puteți începe călătoria în Oradea la stații precum Gara Oradea,Oradea International Airport,Oradea Calea Aradului,Oradea, Autogara Velența. Acestea se leagă de stații care includ Bologna / Borgo Panigale Airport,Bologna Central Station,BOLONIA,Casalecchio - Garibaldi din Bologna. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Oradea la Bologna.

Câte călătorii de la Oradea la Bologna sunt în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la Oradea la Bologna poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 2 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Oradea la Bologna. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Oradea la Bologna variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 0 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 2 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Oradea la Bologna. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Oradea la Bologna

Bilete ieftine de autobuz de la Oradea la Bologna
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Oradea la Bologna.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Oradea la Bologna, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Oradea la Bologna.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Oradea la Bologna

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Oradea la Bologna

Cele mai ieftine bilete de autobuz Oradea - Bologna pot fi găsite până la 371,66 lei dacă aveți noroc sau 461,18 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 629,12 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Bologna cu autobuzul

Când călătoriți la Bologna cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord FlixBus de la Oradea la Bologna
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Oradea la Bologna cu bus.
Facilităţi FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

Oradea la Bologna Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
60.91kg
Autobuz
65.26kg
Zbor
174.02kg
Mașină
139.22kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Oradea la Bologna?
Un bilet de autobuz de la Oradea la Bologna este de 483,75 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 253,99 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Oradea la Bologna?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Oradea la Bologna este de 253,99 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Oradea și Bologna cu autobuz?
Distanța între Oradea și Bologna este de 870,11 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Oradea și Bologna?
Călătoria de la Oradea la Bologna durează în medie 21 ore 24 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 17 ore 55 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Oradea la Bologna?
Ruta de la Oradea la Bologna are în medie 2 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Oradea la Bologna?
Primul autobuz de la Oradea la Bologna pleacă la orele 00:45. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Oradea la Bologna?
Ultimul autobuz de la Oradea la Bologna pleacă la orele 17:20. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Oradea la Bologna?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 253,99 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Oradea și Bologna?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Oradea și Bologna este 17 ore 55 min..
Există un autobuz direct de la Oradea la Bologna?
Da, există un autobuz direct între Oradea și Bologna.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Oradea la Bologna?
Călătoria cu autobuz de la Oradea la Bologna creează 65.26kg emisii de CO2.

Treceți local de la Oradea

Rute populare

Escapade de weekend de la Oradea

Rute internaționale din Oradea și zonele din apropiere

Alte destinații de la Oradea

Principalele rute spre Bologna

Alte rute populare