Autobuz Oradea - Tecuci preturi de la 161,98 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Oradea la Tecuci cu autobuzul

Călătoria de la Oradea la Tecuci cu autobuzul este de 442,96 km și durează 14 ore 18 min.. Există 2 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 07:30 și ultima la 22:00. Este posibil să călătoriți de la Oradea la Tecuci cu autobuz pentru doar 161,98 lei sau până la 164,04 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 161,98 lei.

Cel mai mic pret161,98 lei
Durata călătoriei14 ore 18 min.
Conexiune pe zi2
Cel mai mic pret161,98 lei
Cel mai mare preț164,04 lei
Prima Plecare07:30
Ultima Plecare22:00
Distanţă442,96 km
PlecareOradea
SosireTecuci
Transportatoripetdor, viomob_impexDetalii

Autobuz Bilete de la Oradea la Tecuci

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria dvs. de la Oradea la Tecuci cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Oradea la Tecuci. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la Oradea la Tecuci?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Oradea la Tecuci. În medie, însă, veți plăti în jur de 163,35 lei pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 161,98 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Oradea la Tecuci. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de autobuz de la Oradea la Tecuci vă va costa 163,35 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Oradea la Tecuci cu autobuzul?

Călătoria între Oradea și Tecuci cu autobuzul este aproximativ 442,96 km. Vă va lua cam 14 ore 18 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Pentru a ajunge mai repede de la Oradea la Tecuci, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Oradea și Tecuci vor termina călătoria în 13 ore 30 min.. În medie, va fi nevoie de vreo 14 ore 18 min. pentru a parcurge 442,96 km între Oradea și Tecuci.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Oradea la Tecuci?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Oradea la Tecuci, care de obicei este la 07:30. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 22:00. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. În general, prima plecare a serii din Oradea va fi la 07:30, iar ultima plecare va fi la 22:00. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Oradea la Tecuci se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Oradea laTecuci?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Oradea și Tecuci. Vă puteți începe călătoria în Oradea la stații precum Oradea, Autogara Velența,Gara Oradea,Oradea International Airport,Oradea Calea Aradului. Acestea se leagă de stații care includ Tecuci ,Tecuci Strada Gheorghe Petrascu (Galati, Romania) din Tecuci. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Oradea la Tecuci.

Câte călătorii zilnice există de la Oradea la Tecuci?

În medie, sunt 2 plecări zilnice de la Oradea la Tecuci. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 1 plecări de la Oradea care merg direct la Tecuci. Există 1 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Oradea la Tecuci. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Oradea la Tecuci

Bilete ieftine de autobuz de la Oradea la Tecuci
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Oradea la Tecuci.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Oradea la Tecuci, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Oradea la Tecuci.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Oradea la Tecuci

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Oradea la Tecuci

Cele mai ieftine bilete de autobuz Oradea - Tecuci pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Tecuci cu autobuzul

Când călătoriți la Tecuci cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord FlixBus de la Oradea la Tecuci
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Oradea la Tecuci cu bus.
Facilităţi FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

Oradea la Tecuci Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
31.01kg
Autobuz
33.22kg
Zbor
88.59kg
Mașină
70.87kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Oradea la Tecuci?
Un bilet de autobuz de la Oradea la Tecuci este de 163,35 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 161,98 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Oradea la Tecuci?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Oradea la Tecuci este de 161,98 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Oradea și Tecuci cu autobuz?
Distanța între Oradea și Tecuci este de 442,96 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Oradea și Tecuci?
Călătoria de la Oradea la Tecuci durează în medie 14 ore 18 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 13 ore 30 min..
Ce companii operează de la Oradea la Tecuci?
Ruta Oradea - Tecuci este acoperită de 9 operator(i). Puteți găsi pe Virail, petdor, viomob_impex, compania_rvg, autogari, e_bus_romania, cotofana, autogenn, genese, alis_grup și FlixBus ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Oradea la Tecuci?
Ruta de la Oradea la Tecuci are în medie 2 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Oradea la Tecuci?
Primul autobuz de la Oradea la Tecuci pleacă la orele 07:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Oradea la Tecuci?
Ultimul autobuz de la Oradea la Tecuci pleacă la orele 22:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Oradea la Tecuci?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 161,98 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Oradea la Tecuci?
Există în medie 1 de la Oradea pentru a merge la Tecuci.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Oradea și Tecuci?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Oradea și Tecuci este 13 ore 30 min..
Există un autobuz direct de la Oradea la Tecuci?
Da, există un autobuz direct între Oradea și Tecuci.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Oradea la Tecuci?
Călătoria cu autobuz de la Oradea la Tecuci creează 33.22kg emisii de CO2.

Treceți local de la Oradea

Rute populare

Escapade de weekend de la Oradea

Rute internaționale din Oradea și zonele din apropiere

Alte destinații de la Oradea

Principalele rute spre Tecuci

Rute asemănătoare

Alte rute populare