Autobuz Oradea - Timişoara preturi de la 709,21 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Oradea la Timişoara cu autobuzul

Călătoria de la Oradea la Timişoara cu autobuzul este de 155,92 km și durează 2 ore 43 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:00 și ultima la 00:00. Este posibil să călătoriți de la Oradea la Timişoara cu autobuz pentru doar 709,21 lei sau până la 908,42 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 709,21 lei.

Cel mai mic pret709,21 lei
Durata călătoriei2 ore 43 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret709,21 lei
Cel mai mare preț908,42 lei
Prima Plecare00:00
Ultima Plecare00:00
Distanţă155,92 km
PlecareOradea
SosireTimişoara
TransportatoriDaytrip

Autobuz Bilete de la Oradea la Timişoara

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria de la Oradea la Timişoara cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Oradea la Timişoara. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la Oradea la Timişoara?

În medie, un bilet de autobuz de la Oradea la Timişoara vă va costa 734,27 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 709,21 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Oradea la Timişoara. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de autobuz de la Oradea la Timişoara variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 734,27 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât timp va dura să ajung de la Oradea la Timişoara cu autobuzul?

Călătoria între Oradea și Timişoara cu autobuzul este aproximativ 155,92 km. Vă va lua cam 2 ore 43 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria de la Oradea la Timişoara acoperă o distanță de 155,92 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 2 ore 43 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 2 ore 43 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Oradea la Timişoara făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Oradea la Timişoara?

Puteți pleca din Oradea la stații precum Gara Oradea,Oradea International Airport,Oradea, Autogara Velența,Oradea Calea Aradului. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Timişoara la următoarele stații: Timişoara, Calea Stan Vidrighin,Timișoara, Gara Timisoara Nord,TIMISOARA,Timișoara Gazprom,Metro. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Oradea și Timişoara. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Oradea spre Timişoara?

În medie, sunt 1 plecări zilnice de la Oradea la Timişoara. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 1 plecări de la Oradea care merg direct la Timişoara. Există 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Oradea la Timişoara. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Oradea la Timişoara

Bilete ieftine de autobuz de la Oradea la Timişoara
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Oradea la Timişoara.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Oradea la Timişoara, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Oradea la Timişoara.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Oradea la Timişoara

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Oradea la Timişoara

Cele mai ieftine bilete de autobuz Oradea - Timişoara pot fi găsite până la 92,89 lei dacă aveți noroc sau 462,02 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 754,45 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Timişoara cu autobuzul

Când călătoriți la Timişoara cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Oradea la Timişoara Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
10.91kg
Autobuz
11.69kg
Zbor
31.18kg
Mașină
24.95kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Oradea la Timişoara?
Un bilet de autobuz de la Oradea la Timişoara este de 734,27 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 709,21 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Oradea la Timişoara?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Oradea la Timişoara este de 709,21 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Oradea și Timişoara cu autobuz?
Distanța între Oradea și Timişoara este de 155,92 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Oradea și Timişoara?
Călătoria de la Oradea la Timişoara durează în medie 2 ore 43 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 43 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Oradea la Timişoara?
Ruta de la Oradea la Timişoara are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Oradea la Timişoara?
Primul autobuz de la Oradea la Timişoara pleacă la orele 00:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Oradea la Timişoara?
Ultimul autobuz de la Oradea la Timişoara pleacă la orele 00:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Oradea la Timişoara?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 709,21 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Oradea la Timişoara?
Există în medie 1 de la Oradea pentru a merge la Timişoara.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Oradea și Timişoara?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Oradea și Timişoara este 2 ore 43 min..
Există un autobuz direct de la Oradea la Timişoara?
Da, există un autobuz direct între Oradea și Timişoara.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Oradea la Timişoara?
Călătoria cu autobuz de la Oradea la Timişoara creează 11.69kg emisii de CO2.

Treceți local de la Oradea

Rute populare

Escapade de weekend de la Oradea

Rute internaționale din Oradea și zonele din apropiere

Alte destinații de la Oradea

Principalele rute spre Timişoara

Rute asemănătoare

Alte rute populare