Gasiți un autobuz de la Oradea până la Timişoara

Aceste companii de transport au încredere în noi


Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 116,12RON
Durata călătoriei 3 h 29 min
Călătorii pe zi 15
Prima plecare: 05:30
Ultima plecare: 20:05
Distanța 156km

Unde autobuzele să plece de la Timişoara?

Autobuzele de Oradea rută - pleacă din Oradea - CDI - Gara Oradea, Oradea - Statie Pod - Gara CFR Oradea - Statie Politia Rutiera - Autogara Intrans SA, Oradea - Gara CFR Oradea și Oradea Timişoara ultimul și ajunge la Timisoara - AUTOGENN, Timisoara - Autogara Autotim S.A., Timisoara - Statie Parcare Gara De Nord și Timisoara Normandia.

Prețul biletului Oradea - Timişoara în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
24 RON Detalii 3,40 RON17,85 RON3,40 RON3,40 RON3,40 RON
25 RON Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
40 RON40 RON195,14 RON40 RON40 RON116,12 RON40 RON

Văzut distanța mică între Oradea și Timişoara, de asemenea, puteți alege să călătorească cu trenul sau carpooling. Cheltuielile puțin mai mulți bani, călătoria ta va deveni mai confortabil.

Pentru călătoriile relativ scurte, cum ar fi cea de la Oradea la Timişoara, ai putea, de asemenea, alege să călătorească prin carpooling, alternativa mai ieftina, sau cu trenul, o alegere ecologică.

La ce oră sunt autobuzele pentru Timişoara?

Primul autobuz pleacă la ora la 05:03 Timişoara ultimul, în timp ce ultima este programată la 20:06. Călătoria durează pe 4 ore și 53 minute medie, dar cele mai rapide conexiuni iau numai 11 ore și 20 minute.

Ce companii se poate călători cu de la Oradea la Timişoara?

Există multe companii care cooperează cu virail, printre care, de asemenea AUTOGENN, Cento Trans, E-Bus Romania și FlixBus cu autobuze către Timişoara./p>

Flixbus este, fără îndoială, una dintre cele mai tinere și cele mai renumite companii de autobuze din Europa întreagă. Cu mai mult de 40 de milioane de pasageri numai în 2017, Flixbus oferă conexiuni naționale și internaționale de autobuz, de asemenea, cu autobuzele de noapte.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another