Gasiți un autobuz de la Oradea până la Sebeş

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Oradea la Sebeş cu autobuzul

Călătoria de la Oradea la Sebeş cu autobuzul este de 176,1 km și durează 6 ore 5 min.. Există 2 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 07:30 și ultima la 16:30. Este posibil să călătoriți de la Oradea la Sebeş cu autobuz pentru doar sau până la . Cel mai bun preț pentru această călătorie este .

Durata călătoriei6 ore 5 min.
Conexiune pe zi2
Prima Plecare07:30
Ultima Plecare16:30
Distanţă176,1 km
PlecareOradea
SosireSebeş
Transportatoriamarilia, fanyDetalii

Autobuz Bilete de la Oradea la Sebeş

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Oradea la Sebeş cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Oradea la Sebeş? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Oradea la Sebeş, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la Oradea la Sebeş?

Prețurile biletelor de autobuz de la Oradea la Sebeş variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la Oradea la Sebeş vor costa . Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ . Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Oradea la Sebeş. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Oradea la Sebeş.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Oradea la Sebeş cu autobuzul?

Călătoria între Oradea și Sebeş cu autobuzul este aproximativ 176,1 km. Vă va lua cam 6 ore 5 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Pentru a ajunge mai repede de la Oradea la Sebeş, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Oradea și Sebeş vor termina călătoria în 6 ore 0 min.. În medie, va fi nevoie de vreo 6 ore 5 min. pentru a parcurge 176,1 km între Oradea și Sebeş.

La ce oră sunt plecările de la Oradea la Sebeş?

În general, prima plecare a zilei din Oradea va fi la 07:30, iar ultima plecare va fi la 16:30. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Oradea la Sebeş se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. În general, prima plecare a serii din Oradea va fi la 07:30, iar ultima plecare va fi la 16:30. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Oradea la Sebeş se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Când călătoresc de la Oradea la Sebeş cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Oradea și Sebeş. Vă puteți începe călătoria în Oradea la stații precum Oradea International Airport,Oradea Calea Aradului,Oradea, Autogara Velența,Gara Oradea. Acestea se leagă de stații care includ Sebes Drumul Sibiului,SEBES,Sebeș Alba din Sebeş. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Oradea la Sebeş.

Câte călătorii zilnice există de la Oradea la Sebeş?

Dacă vreți să ajungeți de la Oradea la Sebeş, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 2 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 2 călătorii directe între Oradea și Sebeş. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Oradea la Sebeş. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Oradea la Sebeş

Bilete ieftine de autobuz de la Oradea la Sebeş
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Oradea la Sebeş.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Oradea la Sebeş, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Oradea la Sebeş.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Oradea la Sebeş

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Oradea la Sebeş

Cele mai ieftine bilete de autobuz Oradea - Sebeş pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Sebeş cu autobuzul

Când călătoriți la Sebeş cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Oradea la Sebeş Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
12.33kg
Autobuz
13.21kg
Zbor
35.22kg
Mașină
28.18kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Care este distanța dintre Oradea și Sebeş cu autobuz?
Distanța între Oradea și Sebeş este de 176,1 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Oradea și Sebeş?
Călătoria de la Oradea la Sebeş durează în medie 6 ore 5 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 6 ore 0 min..
Ce companii operează de la Oradea la Sebeş?
Ruta Oradea - Sebeş este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, amarilia, fany, autogari și e_bus_romania ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Oradea la Sebeş?
Ruta de la Oradea la Sebeş are în medie 2 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Oradea la Sebeş?
Primul autobuz de la Oradea la Sebeş pleacă la orele 07:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Oradea la Sebeş?
Ultimul autobuz de la Oradea la Sebeş pleacă la orele 16:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Câte conexiuni directe merg de la Oradea la Sebeş?
Există în medie 2 de la Oradea pentru a merge la Sebeş.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Oradea și Sebeş?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Oradea și Sebeş este 6 ore 0 min..
Există un autobuz direct de la Oradea la Sebeş?
Da, există un autobuz direct între Oradea și Sebeş.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Oradea la Sebeş?
Călătoria cu autobuz de la Oradea la Sebeş creează 13.21kg emisii de CO2.

Treceți local de la Oradea

Rute populare

Escapade de weekend de la Oradea

Rute internaționale din Oradea și zonele din apropiere

Alte destinații de la Oradea

Principalele rute spre Sebeş

Rute asemănătoare

Alte rute populare