Autobuz Oradea - Galaţi preturi de la 131,39 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Oradea la Galaţi cu autobuzul

Călătoria de la Oradea la Galaţi cu autobuzul este de 503,84 km și durează 13 ore 20 min.. Există 4 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 07:30 și ultima la 13:00. Este posibil să călătoriți de la Oradea la Galaţi cu autobuz pentru doar 131,39 lei sau până la 316,93 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 131,39 lei.

Cel mai mic pret131,39 lei
Durata călătoriei13 ore 20 min.
Conexiune pe zi4
Cel mai mic pret131,39 lei
Cel mai mare preț316,93 lei
Prima Plecare07:30
Ultima Plecare13:00
Distanţă503,84 km
PlecareOradea
SosireGalaţi
Transportatorivera_trans, amariliaDetalii

Autobuz Bilete de la Oradea la Galaţi

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria dvs. de la Oradea la Galaţi cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Oradea la Galaţi? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Oradea la Galaţi, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la Oradea la Galaţi?

Când călătoriți de la Oradea la Galaţi, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 235,18 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 131,39 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Oradea la Galaţi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 235,18 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Oradea la Galaţi.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Oradea la Galaţi cu autobuzul?

Călătoria între Oradea și Galaţi cu autobuzul este aproximativ 503,84 km. Vă va lua cam 13 ore 20 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Pentru a ajunge mai repede de la Oradea la Galaţi, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Oradea și Galaţi vor termina călătoria în 10 ore 30 min.. În medie, va fi nevoie de vreo 13 ore 20 min. pentru a parcurge 503,84 km între Oradea și Galaţi.

În ce moment al zilei pot călători de la Oradea la Galaţi?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Oradea la Galaţi la 07:30. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 13:00. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. Prima călătorie a serii pleacă de la Oradea la 07:30. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 13:00. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Oradea și Galaţi. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Oradea la Galaţi?

Veți putea pleca din Oradea folosind stații precum Gara Oradea,Oradea International Airport,Oradea Calea Aradului,Oradea, Autogara Velența. Acestea vă conectează cu stații care includ Galati Strada Brailei,Galaţi, Casa de Cultură a Sindicatelor,Galati (ro) din Galaţi. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Oradea, fie în Galaţi, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii zilnice există de la Oradea la Galaţi?

În medie, sunt 4 plecări zilnice de la Oradea la Galaţi. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 0 plecări de la Oradea care merg direct la Galaţi. Există 4 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Oradea la Galaţi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Oradea la Galaţi

Bilete ieftine de autobuz de la Oradea la Galaţi
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Oradea la Galaţi.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Oradea la Galaţi, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Oradea la Galaţi.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Oradea la Galaţi

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Oradea la Galaţi

Cele mai ieftine bilete de autobuz Oradea - Galaţi pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Galaţi cu autobuzul

Când călătoriți la Galaţi cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Oradea la Galaţi Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
35.27kg
Autobuz
37.79kg
Zbor
100.77kg
Mașină
80.61kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Oradea la Galaţi?
Un bilet de autobuz de la Oradea la Galaţi este de 235,18 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 131,39 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Oradea la Galaţi?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Oradea la Galaţi este de 131,39 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Oradea și Galaţi cu autobuz?
Distanța între Oradea și Galaţi este de 503,84 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Oradea și Galaţi?
Călătoria de la Oradea la Galaţi durează în medie 13 ore 20 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 10 ore 30 min..
Ce companii operează de la Oradea la Galaţi?
Ruta Oradea - Galaţi este acoperită de 8 operator(i). Puteți găsi pe Virail, vera_trans, amarilia, alis_grup, viomob_impex, cotofana, autogenn, petdor, autogari și transemma ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Oradea la Galaţi?
Ruta de la Oradea la Galaţi are în medie 4 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Oradea la Galaţi?
Primul autobuz de la Oradea la Galaţi pleacă la orele 07:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Oradea la Galaţi?
Ultimul autobuz de la Oradea la Galaţi pleacă la orele 13:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Oradea la Galaţi?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 131,39 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Oradea și Galaţi?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Oradea și Galaţi este 10 ore 30 min..
Există un autobuz direct de la Oradea la Galaţi?
Da, există un autobuz direct între Oradea și Galaţi.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Oradea la Galaţi?
Călătoria cu autobuz de la Oradea la Galaţi creează 37.79kg emisii de CO2.

Treceți local de la Oradea

Rute populare

Escapade de weekend de la Oradea

Rute internaționale din Oradea și zonele din apropiere

Alte destinații de la Oradea

Principalele rute spre Galaţi

Rute asemănătoare

Alte rute populare