Tren Piatra Neamţ - București prețuri de la 96,70 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

127,00 lei
96,70 lei
106,86 lei

Piatra Neamţ la București cu trenul

Călătoria de la Piatra Neamţ la București cu trenul este de 277,13 km și durează 6 ore 16 min.. Există 3 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:14 și ultima la 23:20. Este posibil să călătoriți de la Piatra Neamţ la București cu tren pentru doar 96,70 lei sau până la 134,96 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 96,70 lei.

Cel mai mic pret96,70 lei
Durata călătoriei6 ore 16 min.
Conexiune pe zi3
Cel mai mic pret96,70 lei
Cel mai mare preț134,96 lei
Prima Plecare05:14
Ultima Plecare23:20
Distanţă277,13 km
PlecarePiatra Neamţ
SosireBucurești
TransportatoriRomanian Railways, CFR Calatori

Tren Bilete de la Piatra Neamţ la Bucharest

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Piatra Neamţ la București

Plănuiți să călătoriți de la Piatra Neamţ la București? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă biletele de tren de la Piatra Neamţ la București?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Piatra Neamţ la București costă 96,70 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 115,46 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Piatra Neamţ la București.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Piatra Neamţ la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Piatra Neamţ la București variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 115,46 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Piatra Neamţ la București cu trenul?

Călătoria între Piatra Neamţ și București cu trenul este aproximativ 277,13 km. Vă va lua cam 6 ore 16 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Pentru a ajunge mai repede de la Piatra Neamţ la București, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Piatra Neamţ și București vor termina călătoria în 1 oră 45 min.. În medie, vă va lua cam 6 ore 16 min. pentru a parcurge 277,13 km între Piatra Neamţ și București.

La ce oră sunt plecările de la Piatra Neamţ la București?

În general, prima plecare a zilei din Piatra Neamţ va fi la 05:14, iar ultima plecare va fi la 23:20. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Piatra Neamţ la București se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. În general, prima plecare a serii din Piatra Neamţ va fi la 05:14, iar ultima plecare va fi la 23:20. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Piatra Neamţ la București se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Piatra Neamţ laBucurești?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Piatra Neamţ de la următoarele stații: Piatra Neamt (Romania),Piatra Neamţ. Sosind la București, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Bucuresti Basarab,Bucharest Autogara Militari,Bukarest, Autogara Rahova,Bucharest Piata Gara De Nord,Bucharest Filaret Bus Station,Henri Coandă International Airport, OTP. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în București.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Piatra Neamţ la București?

În medie, sunt 3 plecări zilnice de la Piatra Neamţ la București. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 3 plecări de la Piatra Neamţ care merg direct la București. Există 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Piatra Neamţ la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Piatra Neamţ la Bucharest

Bilete ieftine de tren de la Piatra Neamţ la București
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Piatra Neamţ la București.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Piatra Neamţ la București, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Piatra Neamţ la București.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Piatra Neamţ la Bucharest

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 39,97 lei la 106,13 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 62% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Piatra Neamţ la București

Cele mai ieftine bilete de tren Piatra Neamţ - București pot fi găsite până la 71,83 lei dacă aveți noroc sau 92,19 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 120,45 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la București cu trenul

Când călătoriți cu trenul către București, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Piatra Neamţ la București
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Piatra Neamţ la București cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Piatra Neamţ la București Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
19.4kg
Autobuz
20.78kg
Zbor
55.43kg
Mașină
44.34kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Piatra Neamţ la București cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Piatra Neamţ și București sunt 19.4kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Piatra Neamţ și București? Luând trenul între Piatra Neamţ și București veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 36.03kg față de un zbor, 1.38kg față de autobuz și 24.94kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Piatra Neamţ la București?
Un bilet de tren de la Piatra Neamţ la București este de 115,46 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 96,70 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Piatra Neamţ la București?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Piatra Neamţ la București este de 96,70 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Piatra Neamţ și București cu tren?
Distanța între Piatra Neamţ și București este de 277,13 km.
Cât durează călătoria cu tren între Piatra Neamţ și București?
Călătoria de la Piatra Neamţ la București durează în medie 6 ore 16 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 45 min..
Ce companii operează de la Piatra Neamţ la București?
Ruta Piatra Neamţ - București este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Romanian Railways și CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Piatra Neamţ la București?
Ruta de la Piatra Neamţ la București are în medie 3 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Piatra Neamţ la București?
Primul tren de la Piatra Neamţ la București pleacă la orele 05:14. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Piatra Neamţ la București?
Ultimul tren de la Piatra Neamţ la București pleacă la orele 23:20. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Piatra Neamţ la București?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 96,70 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Piatra Neamţ la București?
Există în medie 3 de la Piatra Neamţ pentru a merge la București.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Piatra Neamţ și București?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Piatra Neamţ și București este 1 oră 45 min..
Există un tren direct de la Piatra Neamţ la București?
Da, există un tren direct între Piatra Neamţ și București.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Piatra Neamţ la București?
Călătoria cu tren de la Piatra Neamţ la București creează 19.4kg emisii de CO2.

Treceți local de la Piatra Neamţ

Rute populare

Escapade de weekend de la Piatra Neamţ

Rute internaționale din Piatra Neamţ și zonele din apropiere

Alte destinații de la Piatra Neamţ

Principalele rute spre București

Rute asemănătoare

Alte rute populare