Autobuz București - Piatra Neamţ preturi de la 249,60 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

București la Piatra Neamţ cu autobuzul

Călătoria de la București la Piatra Neamţ cu autobuzul este de 277,13 km și durează 18 ore 45 min.. Există 2 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 03:45 și ultima la 03:45. Este posibil să călătoriți de la București la Piatra Neamţ cu autobuz pentru doar 249,60 lei sau până la 324,89 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 249,60 lei.

Cel mai mic pret249,60 lei
Durata călătoriei18 ore 45 min.
Conexiune pe zi2
Cel mai mic pret249,60 lei
Cel mai mare preț324,89 lei
Prima Plecare03:45
Ultima Plecare03:45
Distanţă277,13 km
PlecareBucurești
SosirePiatra Neamţ
TransportatoriFlixBus

Autobuz Bilete de la Bucharest la Piatra Neamţ

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Călătoria dvs. de la București la Piatra Neamţ cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Piatra Neamţ? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la București la Piatra Neamţ, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă biletele de autobuz de la București la Piatra Neamţ?

În medie, un bilet de autobuz de la București la Piatra Neamţ vă va costa 287,22 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 249,60 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Piatra Neamţ. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la București la Piatra Neamţ. În medie, însă, veți plăti în jur de 287,22 lei pentru un bilet de autobuz. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.

Cât de lungă este călătoria de la București la Piatra Neamţ cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este 18 ore 45 min.. Atât durează să traversați 277,13 km de la București la Piatra Neamţ. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la București la Piatra Neamţ ar putea să dureze mai mult de 18 ore 45 min.. Călătoria de la București la Piatra Neamţ acoperă o distanță de 277,13 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 18 ore 45 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 18 ore 45 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la București la Piatra Neamţ făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Care stații se utilizează în călătoriile de la București la Piatra Neamţ?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din București de la următoarele stații: Bukarest, Autogara Rahova,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucuresti Basarab,Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Autogara Militari,Bucharest Piata Gara De Nord. Sosind la Piatra Neamţ, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Piatra Neamţ,Piatra Neamt (Romania). Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Piatra Neamţ.

Câte călătorii de la București la Piatra Neamţ au loc în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la București la Piatra Neamţ folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 2 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la București la Piatra Neamţ folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 0 legături directe de la București la Piatra Neamţ în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 2 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Piatra Neamţ. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Piatra Neamţ

Bilete ieftine de autobuz de la București la Piatra Neamţ
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Piatra Neamţ.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Piatra Neamţ, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Piatra Neamţ.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Piatra Neamţ

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la București la Piatra Neamţ

Cele mai ieftine bilete de autobuz București - Piatra Neamţ pot fi găsite până la 92,89 lei dacă aveți noroc sau 367,83 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 687,56 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Piatra Neamţ cu autobuzul

Când călătoriți la Piatra Neamţ cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord FlixBus de la București la Piatra Neamţ
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Piatra Neamţ cu bus.
Facilităţi FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

București la Piatra Neamţ Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
19.4kg
Autobuz
20.78kg
Zbor
55.43kg
Mașină
44.34kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la București la Piatra Neamţ?
Un bilet de autobuz de la București la Piatra Neamţ este de 287,22 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 249,60 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la București la Piatra Neamţ?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la București la Piatra Neamţ este de 249,60 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Piatra Neamţ cu autobuz?
Distanța între București și Piatra Neamţ este de 277,13 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și Piatra Neamţ?
Călătoria de la București la Piatra Neamţ durează în medie 18 ore 45 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 18 ore 45 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la Piatra Neamţ?
Ruta de la București la Piatra Neamţ are în medie 2 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la Piatra Neamţ?
Primul autobuz de la București la Piatra Neamţ pleacă la orele 03:45. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la Piatra Neamţ?
Ultimul autobuz de la București la Piatra Neamţ pleacă la orele 03:45. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Piatra Neamţ?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 249,60 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și Piatra Neamţ?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și Piatra Neamţ este 18 ore 45 min..
Există un autobuz direct de la București la Piatra Neamţ?
Da, există un autobuz direct între București și Piatra Neamţ.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la Piatra Neamţ?
Călătoria cu autobuz de la București la Piatra Neamţ creează 20.78kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Piatra Neamţ

Rute asemănătoare

Alte rute populare