Gasiți un autobuz de la București până la Râmnicu Vâlcea

Începe de la
158,81 RON
Descoperă
Partenerii noștri Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.
references references references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă

Călătoria de la București la Râmnicu Vâlcea cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Râmnicu Vâlcea? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă biletele de autobuz de la București la Râmnicu Vâlcea?

În medie, un bilet de autobuz de la București la Râmnicu Vâlcea vă va costa 167,36 RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 158,81 RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.București la Râmnicu Vâlcea transport autobuz

Cel mai bun preț 158,81 RON
Durata călătoriei 12 h 15 min
Călătorii pe zi 1
Prima plecare 23:45
Ultima plecare 23:45
Distanța 156 km
Plecare București
Sosire Râmnicu Vâlcea
Transportatori Autogari, Memento Bus, Horas, Transmixt Sibiu, Fany, Viitorul, Normandia, IONESCU, Alis Grup, ETA Targu Jiu, Cento Trans, Antares Transport, Matdan Transport, Christian Tour, Ubben Reise, MementoBUS, Patonad Tour, Alessia Tour, Memento, Union Ivkoni

Prețul biletului București - Râmnicu Vâlcea în fiecare zi

 
Azi
Detalii
Mâine
Detalii
În 2 zile
Detalii
În 3 zile
Detalii
În 4 zile
Detalii
În 5 zile
Detalii
În 6 zile
Detalii

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
1
Transportatori
20
Prețul minim
158,81 RON
Prețul maxim
181,72 RON

București - Râmnicu Vâlcea

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât durează călătoria de la București la Râmnicu Vâlcea cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este 12 h 15 min. Atât durează să traversați 157 km de la București la Râmnicu Vâlcea. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la București la Râmnicu Vâlcea ar putea să dureze mai mult de 12 h 15 min.

Când sunt plecările de la București la Râmnicu Vâlcea?

Prima călătorie a serii pleacă de la București la 23:45. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 23:45. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între București și Râmnicu Vâlcea. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Care stații se utilizează în călătoriile de la București la Râmnicu Vâlcea?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din București de la următoarele stații: Hotel Europa Royale, Hello Hotel, Strada Izvor, Strada Doamnei, Sheraton Hotel, Parliament Hotel, Otopeni Airport (OTP), International Hotel, JW Marriott Hotel și Gare De Nord Hotel. Sosind la Râmnicu Vâlcea, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Râmnicu Vâlcea Calea Lui Traian și Ramnicu Valcea Bus Station. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Râmnicu Vâlcea.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din București spre Râmnicu Vâlcea?

Numărul exact al călătoriilor de la București la Râmnicu Vâlcea poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 1 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv Autogari, Memento Bus, Horas, Transmixt Sibiu, Fany, Viitorul, Normandia, IONESCU, Alis Grup, ETA Targu Jiu, Cento Trans, Antares Transport, Matdan Transport, Christian Tour, Ubben Reise, MementoBUS, Patonad Tour, Alessia Tour, Memento și Union Ivkoni. În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la 1 plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la București la Râmnicu Vâlcea. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la București la Râmnicu Vâlcea variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 1 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback