Autobuz București - Râmnicu Vâlcea preturi de la 125,77 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
125,77 lei

București la Râmnicu Vâlcea cu autobuzul

Călătoria de la București la Râmnicu Vâlcea cu autobuzul este de 156,29 km și durează 13 ore 25 min.. Există 2 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 03:45 și ultima la 03:45. Este posibil să călătoriți de la București la Râmnicu Vâlcea cu autobuz pentru doar 125,77 lei sau până la 146,54 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 125,77 lei.

Cel mai mic pret125,77 lei
Durata călătoriei13 ore 25 min.
Conexiune pe zi2
Cel mai mic pret125,77 lei
Cel mai mare preț146,54 lei
Prima Plecare03:45
Ultima Plecare03:45
Distanţă156,29 km
PlecareBucurești
SosireRâmnicu Vâlcea
TransportatoriFlixBus

Autobuz Bilete de la Bucharest la Râmnicu Vâlcea

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la București la Râmnicu Vâlcea cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la București la Râmnicu Vâlcea? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă să ajung de la București la Râmnicu Vâlcea cu autobuzul?

Când călătoriți de la București la Râmnicu Vâlcea, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 136,13 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 125,77 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Râmnicu Vâlcea. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de autobuz de la București la Râmnicu Vâlcea variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 136,13 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât durează călătoria de la București la Râmnicu Vâlcea cu autobuzul?

Distanța dintre București și Râmnicu Vâlcea este aproximativ 156,29 km. În general, va dura în jur de 13 ore 25 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Distanța dintre București și Râmnicu Vâlcea este în jur de 156,29 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 13 ore 25 min.. Totuși, cele mai rapide rute între București și Râmnicu Vâlcea durează 13 ore 25 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Când călătoresc de la București la Râmnicu Vâlcea cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

Veți putea pleca din București folosind stații precum Bukarest, Autogara Rahova,Bucharest Piata Gara De Nord,Bucuresti Basarab,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Autogara Militari. Acestea vă conectează cu stații care includ Ramnicu Valcea (Romania),Ramnicu Valcea din Râmnicu Vâlcea. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în București, fie în Râmnicu Vâlcea, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii zilnice există de la București la Râmnicu Vâlcea?

În medie, sunt 2 plecări zilnice de la București la Râmnicu Vâlcea. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 0 plecări de la București care merg direct la Râmnicu Vâlcea. Există 2 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Râmnicu Vâlcea. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Râmnicu Vâlcea

Bilete ieftine de autobuz de la București la Râmnicu Vâlcea
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Râmnicu Vâlcea.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Râmnicu Vâlcea, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Râmnicu Vâlcea.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Râmnicu Vâlcea

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la București la Râmnicu Vâlcea

Cele mai ieftine bilete de autobuz București - Râmnicu Vâlcea pot fi găsite până la 6,55 lei dacă aveți noroc sau 81,71 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 175,22 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Râmnicu Vâlcea cu autobuzul

Când călătoriți la Râmnicu Vâlcea cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord FlixBus de la București la Râmnicu Vâlcea
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Râmnicu Vâlcea cu bus.
Facilităţi FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

București la Râmnicu Vâlcea Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
10.94kg
Autobuz
11.72kg
Zbor
31.26kg
Mașină
25.01kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la București la Râmnicu Vâlcea?
Un bilet de autobuz de la București la Râmnicu Vâlcea este de 136,13 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 125,77 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la București la Râmnicu Vâlcea?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la București la Râmnicu Vâlcea este de 125,77 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Râmnicu Vâlcea cu autobuz?
Distanța între București și Râmnicu Vâlcea este de 156,29 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și Râmnicu Vâlcea?
Călătoria de la București la Râmnicu Vâlcea durează în medie 13 ore 25 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 13 ore 25 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la Râmnicu Vâlcea?
Ruta de la București la Râmnicu Vâlcea are în medie 2 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la Râmnicu Vâlcea?
Primul autobuz de la București la Râmnicu Vâlcea pleacă la orele 03:45. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la Râmnicu Vâlcea?
Ultimul autobuz de la București la Râmnicu Vâlcea pleacă la orele 03:45. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Râmnicu Vâlcea?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 125,77 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și Râmnicu Vâlcea?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și Râmnicu Vâlcea este 13 ore 25 min..
Există un autobuz direct de la București la Râmnicu Vâlcea?
Da, există un autobuz direct între București și Râmnicu Vâlcea.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la Râmnicu Vâlcea?
Călătoria cu autobuz de la București la Râmnicu Vâlcea creează 11.72kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Râmnicu Vâlcea

Rute asemănătoare

Alte rute populare