Autobuz Iaşi - Timişoara preturi de la 174,64 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Iaşi la Timişoara cu autobuzul

Călătoria de la Iaşi la Timişoara cu autobuzul este de 513,31 km și durează 12 ore 56 min.. Există 4 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 08:00 și ultima la 18:00. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Timişoara cu autobuz pentru doar 174,64 lei sau până la 185,00 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 174,64 lei.

Cel mai mic pret174,64 lei
Durata călătoriei12 ore 56 min.
Conexiune pe zi4
Cel mai mic pret174,64 lei
Cel mai mare preț185,00 lei
Prima Plecare08:00
Ultima Plecare18:00
Distanţă513,31 km
PlecareIaşi
SosireTimişoara
Transportatoriamarilia, erick_transDetalii

Autobuz Bilete de la Iaşi la Timişoara

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Iaşi la Timişoara

Plănuiți să călătoriți de la Iaşi la Timişoara? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a călători de la Iaşi la Timişoara?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Timişoara. În medie, însă, veți plăti în jur de 179,72 lei pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 174,64 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Timişoara. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Iaşi la Timişoara, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 179,72 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Iaşi la Timişoara cu autobuzul?

Călătoria de la Iaşi la Timişoara cu autobuzul va dura, de obicei, 12 ore 56 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 513,31 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 12 ore 56 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Pentru a ajunge mai repede de la Iaşi la Timişoara, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Iaşi și Timişoara vor termina călătoria în 8 ore 25 min.. În medie, va fi nevoie de vreo 12 ore 56 min. pentru a parcurge 513,31 km între Iaşi și Timişoara.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Iaşi la Timişoara?

În general, prima plecare a zilei din Iaşi va fi la 08:00, iar ultima plecare va fi la 18:00. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Iaşi la Timişoara se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. Prima călătorie a serii pleacă de la Iaşi la 08:00. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 18:00. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Iaşi și Timişoara. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Când călătoresc de la Iaşi la Timişoara cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

Puteți pleca din Iaşi la stații precum Iași, Billa. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Timişoara la următoarele stații: Timișoara Gazprom,Timişoara, Calea Stan Vidrighin,Metro,TIMISOARA,Timișoara, Gara Timisoara Nord. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Iaşi și Timişoara. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Iaşi la Timişoara?

Ruta de la Iaşi la Timişoara este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Iaşi de 4 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Iaşi la Timişoara, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 0 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 4 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Timişoara. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iaşi la Timişoara

Bilete ieftine de autobuz de la Iaşi la Timişoara
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Timişoara.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Timişoara, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Timişoara.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iaşi la Timişoara

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Iaşi la Timişoara

Cele mai ieftine bilete de autobuz Iaşi - Timişoara pot fi găsite până la 143,17 lei dacă aveți noroc sau 171,68 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 179,92 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Timişoara cu autobuzul

Când călătoriți la Timişoara cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Iaşi la Timişoara Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
35.93kg
Autobuz
38.5kg
Zbor
102.66kg
Mașină
82.13kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Iaşi la Timişoara?
Un bilet de autobuz de la Iaşi la Timişoara este de 179,72 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 174,64 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Iaşi la Timişoara?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Iaşi la Timişoara este de 174,64 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Timişoara cu autobuz?
Distanța între Iaşi și Timişoara este de 513,31 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Iaşi și Timişoara?
Călătoria de la Iaşi la Timişoara durează în medie 12 ore 56 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 8 ore 25 min..
Ce companii operează de la Iaşi la Timişoara?
Ruta Iaşi - Timişoara este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, amarilia, erick_trans, autogari și trans_polosam ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Iaşi la Timişoara?
Ruta de la Iaşi la Timişoara are în medie 4 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Iaşi la Timişoara?
Primul autobuz de la Iaşi la Timişoara pleacă la orele 08:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Iaşi la Timişoara?
Ultimul autobuz de la Iaşi la Timişoara pleacă la orele 18:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Timişoara?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 174,64 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Iaşi și Timişoara?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Iaşi și Timişoara este 8 ore 25 min..
Există un autobuz direct de la Iaşi la Timişoara?
Da, există un autobuz direct între Iaşi și Timişoara.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Iaşi la Timişoara?
Călătoria cu autobuz de la Iaşi la Timişoara creează 38.5kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Rute internaționale din Iaşi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Timişoara

Rute asemănătoare

Alte rute populare