Tren Bremerhaven - Bremen prețuri de la 48,37 lei

Începe de la
48,37 lei
Descoperă

Bremerhaven la Bremen de la tren

Călătoria de la Bremerhaven la Bremen de la tren este de 55,07 km și durează 0 ore 44 min.. Există 65 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 00:01 și ultima la 23:56. Este posibil să călătoriți de la Bremerhaven la Bremen cu tren pentru doar 48,37 lei sau până la 97,24 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 48,37 lei.

Cel mai mic pret48,37 lei
Durata călătoriei0 ore 44 min.
Conexiune pe zi65
Cel mai mic pret48,37 lei
Cel mai mare preț97,24 lei
Prima Plecare00:01
Ultima Plecare23:56
Distanţă55,07 km
PlecareBremerhaven
SosireBremen
TransportatoriDB - Intercity, DB - Regional Express

Tren Bilete de la Bremerhaven la Bremen

Data plecării
duminică, 10 dec. 2023

Călătorie rapidă și ușoară de la Bremerhaven la Bremen cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Bremerhaven la Bremen? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Bremerhaven la Bremen, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă biletele de tren de la Bremerhaven la Bremen?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Bremerhaven la Bremen. Însă în medie veți plăti în jur de 70,75 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 48,37 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Bremerhaven la Bremen. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la Bremerhaven la Bremen vă va costa 70,75 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât timp va dura să merg de la Bremerhaven la Bremen cu trenul?

Distanța dintre Bremerhaven și Bremen este aproximativ 55,07 km. În general, va dura în jur de 0 ore 44 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Distanța dintre Bremerhaven și Bremen este în jur de 55,07 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 0 ore 44 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Bremerhaven și Bremen durează 0 ore 35 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Bremerhaven laBremen?

Veți putea pleca din Bremerhaven folosind stații precum . Acestea vă conectează cu stații care includ din Bremen. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Bremerhaven, fie în Bremen, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Bremerhaven la Bremen sunt în fiecare zi?

În medie, sunt 65 plecări zilnice de la Bremerhaven la Bremen. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 63 plecări de la Bremerhaven care merg direct la Bremen. Există 2 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Bremerhaven la Bremen. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bremerhaven la Bremen

Bilete ieftine de tren de la Bremerhaven la Bremen
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Bremerhaven la Bremen.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Bremerhaven la Bremen, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Bremerhaven la Bremen.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bremerhaven la Bremen

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 48,37 lei la 122,16 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 60% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Bremerhaven la Bremen

Cele mai ieftine bilete de tren Bremerhaven - Bremen pot fi găsite până la 69,73 lei dacă aveți noroc sau 83,27 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 107,99 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Bremen cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Bremen, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Regional Express (Rex) este o companie aeriană australiană care operează zboruri regionale programate către peste 60 de destinații din Australia. Compania aeriană a fost fondată în 2002 și are sediul în Mascot, New South Wales. Rex operează o flotă de peste 60 de aeronave, inclusiv turbopropulsoare Saab 340 și avioane Boeing 737-800NG. Principalul accent al companiei aeriene este furnizarea de călătorii aeriene la prețuri accesibile comunităților regionale, cu un accent puternic pe siguranță, fiabilitate și servicii pentru clienți. Rex oferă, de asemenea, un program de călători frecvent, Rex Business Flyer și are parteneriate cu alte companii aeriene, cum ar fi Qantas și Virgin Australia.

Deși nu sunt la fel de rapide ca trenurile ICE de mare viteză, trenurile InterCity ale Deutsche Bahn au viteze de până la 200 km/h, oferind vagoane spațioase și opțiuni de luat masa. Operând pe numeroase rute germane, cum ar fi Köln-Hamburg, aceste trenuri se extind și către destinații internaționale, inclusiv Amsterdam și Luxemburg. Unele rute au chiar trenuri cu etaje.

Tipuri de bilete și facilități de la Bremerhaven la Bremen

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de DB - Intercity atunci când călătoriți de la Bremerhaven la Bremen.

Second Class

În trenurile SBB Intercity, pe lângă facilitățile de bază pentru biletul de clasa a doua, există o zonă pentru familii special concepută pentru a oferi confort familiilor cu copii. Dacă ți se face foame în timpul călătoriei, poți savura mese gustoase în trăsura restaurant.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First Class

În clasa I a SBB Intercity, puteți beneficia de priză personală, scaune mai confortabile și spațiu mai mare pentru bagaje. Unele trenuri IC oferă, de asemenea, zone liniștite și zone de afaceri.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

wifi Wifi open icon close icon
Deutsche Bahn lansează WiFi gratuit în trenurile lor IC, unele oferind deja serviciul.
power_sockets Prize open icon close icon
Toate locurile din ambele clase au prize pe trenurile DB IC.
luggage Bagaje open icon close icon
În trenurile IC, puteți aduce orice cantitate de bagaje fără restricții. Păstrați pungi mici fie în rafturile de deasupra capului, fie sub scaune. Pentru bagaje mai mari, utilizați suporturile care se găsesc în compartimente sau în apropierea ușilor exterioare.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Serviciul de mobilitate al Deutsche Bahn oferă asistență pentru îmbarcare, debarcare și transferuri cu trenul. Personalul este disponibil pentru a răspunde întrebărilor și pentru a asigura o călătorie fără probleme.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
În trenurile DB IC, există un restaurant pentru mese sau un bistro pentru gustări. Puteți mânca la bistro sau pe locul dvs. Pasagerii din clasa I primesc mâncare gratuită la locul lor. Meniul se schimbă, dar are întotdeauna mâncare locală, inclusiv opțiuni vegetariene și vegane.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Trenurile interurbane au secțiuni cu aer condiționat.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Pentru trenurile IC, pentru biciclete sunt necesare bilet și rezervare, cu costul de rezervare inclus. Bicicletele sunt de obicei depozitate în vagoane de clasa a doua, deși scaunul dvs. poate fi în altă parte.
Servicii la bord DB - Intercity, DB - Regional Express și NordWestBahn de la Bremerhaven la Bremen
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Bremerhaven la Bremen cu train.
Facilităţi DB - Intercity DB - Regional Express NordWestBahn
wifi Wifi check check check
power_sockets Prize check check check
luggage Bagaje check cross check
food_and_drink Mancare si bautura check check check
quiet_zone Zona de liniste cross check check
accessibility Accesibilitate cross check check
air_con Aer condiționat cross check check
bicycle Bicicleta cross check check
sleeper_couchette Vagon de dormit cross check check

Bremerhaven la Bremen Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
3.85kg
Autobuz
4.13kg
Zbor
11.01kg
Mașină
8.81kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Bremerhaven la Bremen cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Bremerhaven și Bremen sunt 3.85kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Bremerhaven și Bremen? Luând trenul între Bremerhaven și Bremen veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 7.16kg față de un zbor, 0.28kg față de autobuz și 4.96kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Bremerhaven la Bremen?
Un bilet de tren de la Bremerhaven la Bremen este de 70,75 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 48,37 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Bremerhaven la Bremen?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Bremerhaven la Bremen este de 48,37 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Bremerhaven și Bremen cu tren?
Distanța între Bremerhaven și Bremen este de 55,07 km.
Cât durează călătoria cu tren între Bremerhaven și Bremen?
Călătoria de la Bremerhaven la Bremen durează în medie 0 ore 44 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 35 min..
Ce companii operează de la Bremerhaven la Bremen?
Ruta Bremerhaven - Bremen este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, DB - Intercity, DB - Regional Express și NordWestBahn ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Bremerhaven la Bremen?
Ruta de la Bremerhaven la Bremen are în medie 65 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Bremerhaven la Bremen?
Primul tren de la Bremerhaven la Bremen pleacă la orele 00:01. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Bremerhaven la Bremen?
Ultimul tren de la Bremerhaven la Bremen pleacă la orele 23:56. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Bremerhaven la Bremen?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 48,37 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Bremerhaven la Bremen?
Există în medie 63 de la Bremerhaven pentru a merge la Bremen.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Bremerhaven și Bremen?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Bremerhaven și Bremen este 0 ore 35 min..
Există un tren direct de la Bremerhaven la Bremen?
Da, există un tren direct între Bremerhaven și Bremen.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Bremerhaven la Bremen?
Călătoria cu tren de la Bremerhaven la Bremen creează 3.85kg emisii de CO2.

Treceți local de la Bremerhaven

Rute populare

Escapade de weekend de la Bremerhaven

Rute internaționale din Bremerhaven și zonele din apropiere

Alte destinații de la Bremerhaven

Principalele rute spre Bremen

Rute asemănătoare

Alte rute populare