Gasiți un tren de la Bremerhaven până la Bremen

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Bremerhaven la Bremen cu trenul

Călătoria de la Bremerhaven la Bremen cu trenul este de 55,07 km și durează 0 ore 43 min.. Există 5 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 04:07 și ultima la 06:37. Este posibil să călătoriți de la Bremerhaven la Bremen cu tren pentru doar sau până la . Cel mai bun preț pentru această călătorie este .

Durata călătoriei0 ore 43 min.
Conexiune pe zi5
Prima Plecare04:07
Ultima Plecare06:37
Distanţă55,07 km
PlecareBremerhaven
SosireBremen
TransportatoriNordWestBahn

Tren Bilete de la Bremerhaven la Bremen

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Bremerhaven la Bremen cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Bremerhaven la Bremen? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Bremerhaven la Bremen, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă biletele de tren de la Bremerhaven la Bremen?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Bremerhaven la Bremen. Însă în medie veți plăti în jur de pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de , dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Bremerhaven la Bremen. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la Bremerhaven la Bremen vă va costa . Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât timp va dura să merg de la Bremerhaven la Bremen cu trenul?

Distanța dintre Bremerhaven și Bremen este aproximativ 55,07 km. În general, va dura în jur de 0 ore 43 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Distanța dintre Bremerhaven și Bremen este în jur de 55,07 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 0 ore 43 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Bremerhaven și Bremen durează 0 ore 43 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Bremerhaven laBremen?

Veți putea pleca din Bremerhaven folosind stații precum Lange Straße, Bremerhaven,Bremerhaven, Hbf. Acestea vă conectează cu stații care includ Bremen Burg,Bremen,Herdentor, Bremen din Bremen. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Bremerhaven, fie în Bremen, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Bremerhaven la Bremen sunt în fiecare zi?

În medie, sunt 5 plecări zilnice de la Bremerhaven la Bremen. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 5 plecări de la Bremerhaven care merg direct la Bremen. Există 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Bremerhaven la Bremen. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bremerhaven la Bremen

Bilete ieftine de tren de la Bremerhaven la Bremen
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Bremerhaven la Bremen.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Bremerhaven la Bremen, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Bremerhaven la Bremen.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bremerhaven la Bremen

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Bremerhaven la Bremen

Cele mai ieftine bilete de tren Bremerhaven - Bremen pot fi găsite până la 49,79 lei dacă aveți noroc sau 87,88 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 205,72 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Bremen cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Bremen, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord NordWestBahn de la Bremerhaven la Bremen
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Bremerhaven la Bremen cu train.
Facilităţi NordWestBahn
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Bremerhaven la Bremen Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
3.85kg
Autobuz
4.13kg
Zbor
11.01kg
Mașină
8.81kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Bremerhaven la Bremen cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Bremerhaven și Bremen sunt 3.85kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Bremerhaven și Bremen? Luând trenul între Bremerhaven și Bremen veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 7.16kg față de un zbor, 0.28kg față de autobuz și 4.96kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Care este distanța dintre Bremerhaven și Bremen cu tren?
Distanța între Bremerhaven și Bremen este de 55,07 km.
Cât durează călătoria cu tren între Bremerhaven și Bremen?
Călătoria de la Bremerhaven la Bremen durează în medie 0 ore 43 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 43 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Bremerhaven la Bremen?
Ruta de la Bremerhaven la Bremen are în medie 5 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Bremerhaven la Bremen?
Primul tren de la Bremerhaven la Bremen pleacă la orele 04:07. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Bremerhaven la Bremen?
Ultimul tren de la Bremerhaven la Bremen pleacă la orele 06:37. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Câte conexiuni directe merg de la Bremerhaven la Bremen?
Există în medie 5 de la Bremerhaven pentru a merge la Bremen.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Bremerhaven și Bremen?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Bremerhaven și Bremen este 0 ore 43 min..
Există un tren direct de la Bremerhaven la Bremen?
Da, există un tren direct între Bremerhaven și Bremen.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Bremerhaven la Bremen?
Călătoria cu tren de la Bremerhaven la Bremen creează 3.85kg emisii de CO2.

Treceți local de la Bremerhaven

Rute populare

Escapade de weekend de la Bremerhaven

Rute internaționale din Bremerhaven și zonele din apropiere

Alte destinații de la Bremerhaven

Principalele rute spre Bremen

Rute asemănătoare

Alte rute populare