Tren Iaşi - Câmpulung Moldovenesc prețuri de la 38,55 lei

Începe de la
38,55 lei

Iaşi la Câmpulung Moldovenesc de la tren

Călătoria de la Iaşi la Câmpulung Moldovenesc de la tren este de 158,69 km și durează 5 ore 48 min.. Există 4 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 00:03 și ultima la 15:35. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Câmpulung Moldovenesc cu tren pentru doar 38,55 lei sau până la 77,20 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 38,55 lei.

Cel mai mic pret38,55 lei
Durata călătoriei5 ore 48 min.
Conexiune pe zi4
Cel mai mic pret38,55 lei
Cel mai mare preț77,20 lei
Prima Plecare00:03
Ultima Plecare15:35
Distanţă158,69 km
PlecareIaşi
SosireCâmpulung Moldovenesc
TransportatoriCFR Calatori

Tren Bilete de la Iași la Campulung Moldovenesc

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Călătoria dvs. de la Iaşi la Câmpulung Moldovenesc cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Iaşi la Câmpulung Moldovenesc. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Iaşi la Câmpulung Moldovenesc?

Prețurile biletelor de tren de la Iaşi la Câmpulung Moldovenesc variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Iaşi la Câmpulung Moldovenesc vor costa 38,55 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 72,86 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Câmpulung Moldovenesc. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Iaşi la Câmpulung Moldovenesc, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 72,86 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât durează să ajung de la Iaşi la Câmpulung Moldovenesc cu trenul?

Cu o distanță de 158,69 km între Iaşi și Câmpulung Moldovenesc, de obicei va dura 5 ore 48 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 5 ore 48 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între Iaşi și Câmpulung Moldovenesc este lungă de vreo 158,69 km și de obicei durează aproximativ 5 ore 48 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 1 oră 22 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Iaşi la Câmpulung Moldovenesc cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Iaşi la Câmpulung Moldovenesc?

Puteți pleca din Iaşi la stații precum . La finalul călătoriei, veți putea sosi în Câmpulung Moldovenesc la următoarele stații: . Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Iaşi și Câmpulung Moldovenesc. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Iaşi la Câmpulung Moldovenesc sunt în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Iaşi la Câmpulung Moldovenesc folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 4 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Iaşi la Câmpulung Moldovenesc folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 4 legături directe de la Iaşi la Câmpulung Moldovenesc în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Câmpulung Moldovenesc. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Campulung Moldovenesc

Bilete ieftine de tren de la Iaşi la Câmpulung Moldovenesc
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Câmpulung Moldovenesc.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Câmpulung Moldovenesc, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Câmpulung Moldovenesc.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Campulung Moldovenesc

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 32,10 lei la 73,59 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 56% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Iaşi la Câmpulung Moldovenesc

Cele mai ieftine bilete de tren Iaşi - Câmpulung Moldovenesc pot fi găsite până la 28,00 lei dacă aveți noroc sau 47,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 70,46 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Câmpulung Moldovenesc cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Câmpulung Moldovenesc, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Iaşi la Câmpulung Moldovenesc
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Câmpulung Moldovenesc cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Iaşi la Câmpulung Moldovenesc Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
11.11kg
Autobuz
11.9kg
Zbor
31.74kg
Mașină
25.39kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Câmpulung Moldovenesc cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Câmpulung Moldovenesc sunt 11.11kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Câmpulung Moldovenesc? Luând trenul între Iaşi și Câmpulung Moldovenesc veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 20.63kg față de un zbor, 0.79kg față de autobuz și 14.28kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Câmpulung Moldovenesc?
Un bilet de tren de la Iaşi la Câmpulung Moldovenesc este de 72,86 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 38,55 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Câmpulung Moldovenesc?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Câmpulung Moldovenesc este de 38,55 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Câmpulung Moldovenesc cu tren?
Distanța între Iaşi și Câmpulung Moldovenesc este de 158,69 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Câmpulung Moldovenesc?
Călătoria de la Iaşi la Câmpulung Moldovenesc durează în medie 5 ore 48 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 22 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Câmpulung Moldovenesc?
Ruta de la Iaşi la Câmpulung Moldovenesc are în medie 4 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Câmpulung Moldovenesc?
Primul tren de la Iaşi la Câmpulung Moldovenesc pleacă la orele 00:03. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Câmpulung Moldovenesc?
Ultimul tren de la Iaşi la Câmpulung Moldovenesc pleacă la orele 15:35. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Câmpulung Moldovenesc?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 38,55 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Iaşi la Câmpulung Moldovenesc?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Iaşi pentru a merge la Câmpulung Moldovenesc. Puteți merge de la Iasi și puteți ajunge la Campulung Moldovenesc Autogară.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la Câmpulung Moldovenesc?
Există în medie 4 de la Iaşi pentru a merge la Câmpulung Moldovenesc.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Câmpulung Moldovenesc?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Câmpulung Moldovenesc este 1 oră 22 min..
Există un tren direct de la Iaşi la Câmpulung Moldovenesc?
Da, există un tren direct între Iaşi și Câmpulung Moldovenesc.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Câmpulung Moldovenesc?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Câmpulung Moldovenesc creează 11.11kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Câmpulung Moldovenesc

Rute asemănătoare

Alte rute populare