Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la București până la Târgu Jiu

Starting from
36,80 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Târgu Jiu

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Târgu Jiu

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Târgu Jiu? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă biletele de tren de la București la Târgu Jiu?

Cele mai ieftine bilete de tren de la București la Târgu Jiu costă 36,80 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 63,83 RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la București la Târgu Jiu.



București la Târgu Jiu transport tren

Cel mai bun preț 36,80 RON
Durata călătoriei 7 h 37 min
Călătorii pe zi 29
Prima plecare 09:32
Ultima plecare 01:41
Distanța 233 km

Prețul biletului București - Târgu Jiu în fiecare zi

 
Azi
41,30 RON
53,60 RON
Mâine
41,30 RON
43,85 RON
În 2 zile
41,30 RON
38,98 RON
În 3 zile
41,30 RON
Detalii
În 4 zile
41,30 RON
53,60 RON
În 5 zile
Detalii
Detalii
În 6 zile
39,05 RON
68,21 RON

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
27
Transportatori
1
Prețul minim
36,80 RON
Prețul maxim
104,45 RON

București - Târgu Jiu

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

39,05 RON

Data
Duminică 23 Ianuarie 2022
CFR Călători-logo
București Nord - Ecaterina Teodoroiu
11:35 - 19:19
CFR Călători
7h 44min
1 schimbări
CO2: 8.4kg
Cel mai ieftin
CFR Călători-logo
CFR Călători
1 schimbare
Durata: 7 h 44 min
București Nord - Ecaterina Teodoroiu
13:35 - 21:19
41,30 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
1 schimbare
Durata: 11 h 43 min
București Obor - Târgu Jiu
10:35 - 22:18
44,20 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
direct
Durata: 5 h 33 min
București Nord - Târgu Jiu
16:45 - 22:18
44,20 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
1 schimbare
Durata: 6 h 37 min
București Băneasa - Târgu Jiu
15:41 - 22:18
47,20 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
2 schimbări
Durata: 6 h 19 min
București Băneasa - Târgu Jiu
18:39 - 00:58
52,40 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
1 schimbare
Durata: 5 h 42 min
București Nord - Ecaterina Teodoroiu
13:20 - 19:02
63,60 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
1 schimbare
Durata: 17 h 39 min
București Nord - Ecaterina Teodoroiu
01:41 - 08:02
63,60 RON

Cât durează să ajung de la București la Târgu Jiu cu trenul?

Pentru a ajunge mai repede de la București la Târgu Jiu, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între București și Târgu Jiu vor termina călătoria în 5 h 5 min. În medie, vă va lua cam 7 h 38 min pentru a parcurge 234 km între București și Târgu Jiu.

Când sunt primele și ultimele plecări de la București la Târgu Jiu?

În general, prima plecare a zilei din București va fi la 09:42, iar ultima plecare va fi la 01:41. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la București la Târgu Jiu se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Care sunt stațiile de pe ruta de la București laTârgu Jiu?

Veți putea pleca din București folosind stații precum București Băneasa, București Nord și București Obor. Acestea vă conectează cu stații care includ Târgu Jiu și Ecaterina Teodoroiu din Târgu Jiu. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în București, fie în Târgu Jiu, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii zilnice există de la București la Târgu Jiu?

În medie, sunt 28 plecări zilnice de la București la Târgu Jiu. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la 30 de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ CFR Călători și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 4 plecări de la București care merg direct la Târgu Jiu. Există 24 călătorii cu una sau mai multe schimbări

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 4% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
248 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.