Tren București - Târgu Jiu prețuri de la 4,01 lei

Începe de la
4,01 lei
Descoperă

București la Târgu Jiu de la tren

Călătoria de la București la Târgu Jiu de la tren este de 233,55 km și durează 7 ore 58 min.. Există 9 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 04:58 și ultima la 22:25. Este posibil să călătoriți de la București la Târgu Jiu cu tren pentru doar 4,01 lei sau până la 90,01 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 4,01 lei.

Cel mai mic pret4,01 lei
Durata călătoriei7 ore 58 min.
Conexiune pe zi9
Cel mai mic pret4,01 lei
Cel mai mare preț90,01 lei
Prima Plecare04:58
Ultima Plecare22:25
Distanţă233,55 km
PlecareBucurești
SosireTârgu Jiu
TransportatoriTransferoviar Calatori

Tren Bilete de la Bucharest la Târgu Jiu

Data plecării
duminică, 10 dec. 2023

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Târgu Jiu

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la București la Târgu Jiu. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la București la Târgu Jiu?

În medie, un bilet de tren de la București la Târgu Jiu vă va costa 64,99 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 4,01 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Târgu Jiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la București la Târgu Jiu variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 64,99 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât de lungă este călătoria de la București la Târgu Jiu cu trenul?

Distanța dintre București și Târgu Jiu este aproximativ 233,55 km. În general, va dura în jur de 7 ore 58 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria între București și Târgu Jiu cu trenul durează de obicei 7 ore 58 min. pentru a acoperi o distanță de 233,55 km. Cea mai scurtă călătorie de la București la Târgu Jiu vă va duce 1 oră 3 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Târgu Jiu, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la București la Târgu Jiu?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între București și Târgu Jiu. Vă puteți începe călătoria în București la stații precum . Acestea se leagă de stații care includ din Târgu Jiu. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la București la Târgu Jiu.

Câte călătorii de la București la Târgu Jiu au loc în fiecare zi?

În medie, sunt 9 plecări zilnice de la București la Târgu Jiu. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 4 plecări de la București care merg direct la Târgu Jiu. Există 5 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Târgu Jiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Târgu Jiu

Bilete ieftine de tren de la București la Târgu Jiu
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Târgu Jiu.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Târgu Jiu, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Târgu Jiu.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Târgu Jiu

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 25,75 lei la 51,75 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 50% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la București la Târgu Jiu

Cele mai ieftine bilete de tren București - Târgu Jiu pot fi găsite până la 38,21 lei dacă aveți noroc sau 46,91 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 51,06 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Târgu Jiu cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Târgu Jiu, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Transferoviar Calatori este o companie feroviara romaneasca care furnizeaza servicii de transport persoane. A fost înființată în 2010 și are sediul în București. Compania operează trenuri regionale și interurbane, care conectează marile orașe și sate din România. Serviciile principale furnizate de CFR includ rute cum ar fi București Nord spre Ploiești Sud, Buzău și Galați, precum și București Nord către Târgoviște. Serviciile suplimentare acoperă rute precum Cluj Napoca către Aghires, Oradea și Brașov.

Servicii la bord Transferoviar Calatori și CFR Calatori de la București la Târgu Jiu
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Târgu Jiu cu train.
Facilităţi Transferoviar Calatori CFR Calatori
luggage Bagaje check check
food_and_drink Mancare si bautura check check
bicycle Bicicleta check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check
quiet_zone Zona de liniste cross check
wifi Wifi cross check
power_sockets Prize cross check
accessibility Accesibilitate cross check
air_con Aer condiționat cross check

București la Târgu Jiu Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
16.35kg
Autobuz
17.52kg
Zbor
46.71kg
Mașină
37.37kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Târgu Jiu cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Târgu Jiu sunt 16.35kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Târgu Jiu? Luând trenul între București și Târgu Jiu veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 30.36kg față de un zbor, 1.17kg față de autobuz și 21.02kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Târgu Jiu?
Un bilet de tren de la București la Târgu Jiu este de 64,99 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 4,01 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Târgu Jiu?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Târgu Jiu este de 4,01 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Târgu Jiu cu tren?
Distanța între București și Târgu Jiu este de 233,55 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Târgu Jiu?
Călătoria de la București la Târgu Jiu durează în medie 7 ore 58 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 3 min..
Ce companii operează de la București la Târgu Jiu?
Ruta București - Târgu Jiu este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Transferoviar Calatori și CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Târgu Jiu?
Ruta de la București la Târgu Jiu are în medie 9 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Târgu Jiu?
Primul tren de la București la Târgu Jiu pleacă la orele 04:58. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Târgu Jiu?
Ultimul tren de la București la Târgu Jiu pleacă la orele 22:25. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Târgu Jiu?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 4,01 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Târgu Jiu?
Există în medie 4 de la București pentru a merge la Târgu Jiu.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Târgu Jiu?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Târgu Jiu este 1 oră 3 min..
Există un tren direct de la București la Târgu Jiu?
Da, există un tren direct între București și Târgu Jiu.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Târgu Jiu?
Călătoria cu tren de la București la Târgu Jiu creează 16.35kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Târgu Jiu

Rute asemănătoare

Alte rute populare